| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: sahasa Kaj nije to isto , dobro vama purger, hercegovac... sve isto, al nije i nama, a mislim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #521 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... , dobro vama purger, hercegovac... sve isto, al nije i nama, a mislim ni njima ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. Zadnji Uredio Sahataba : 01-07-08 u 21:40. |
| | |
| | #522 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,424
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... ![]() Citat:
Kad se oni vrate doma, ja idem na more. Tako da sam osuđena na njih. Nije. | |
| | |
| | #523 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,650
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Mislim da je Dar1 mislio na to kaj si ti napisala "nas purgera", pa ti kao Hercegovka... ![]() Inače, koliko sam kužila da je topic za one kaj su u Zg, bez obzira... jer da postaju samo Purgeri, sumnjam da bi itko postao ![]() Sahasa možda ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #524 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,533
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Citat:
Preedivno je kad je grad prazan.. ![]()
__________________ In the rays of the sun I am longing for the darkness. | |
| | |
| | #526 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,458
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... pa jebote nebi da je zagreb u finskoj i da se nalazi na 7650 metara nadmorske visine pa smo totalno drugi svijetovi,pa kodan gori idu ulicom i nude posa,nebudite smišni ![]() ![]() znači vas jebu isti problemi a usto opet nemate mora ![]() btw.kad vam more nije napeto zašto dolazite amo doli,imate taj jarunčić i vama valjda dosta ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| | |
| | #527 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,650
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Jarunčić bazenčić Bandekić lavorčić ma to ti dođe na isto ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #528 (permalink) | |
| Starter | Re: Purgerski topic... Citat:
pozdrav svima vama gore u mertopoli... pitao bih vas koje je godine počeo voziti tramvaj u ZG ??? Kod nas u Puli već u 17 st. (podatke možete provjeriti na netu...) pozdrav iz 3000 godina sator grada
__________________ teneo danaos et dona ferentes... | |
| | |
| | #529 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,363
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Citat:
![]()
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! | |
| | |
| | #530 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,424
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb |
« Bundek
|
Zagreb u SLIKAMA »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:45.

, dobro vama purger, hercegovac... sve isto, al nije i nama, a mislim ni njima