| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: ssiljan6 .... pozdrav svima vama gore u mertopoli... pitao bih vas koje je godine počeo voziti tramvaj u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #531 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,551
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Citat:
Avenija Dubrava je postojala jos u rimsko doba. Sada je najprometnija ulica u zagrebackoj Dubravi.
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. | |
| | |
| | #532 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-06-08 Lokacija: Metropola Godina: 21
Poruka: 95
![]() | Re: Purgerski topic... "Zagreb je metropola, metropola, metropola..." nema grada do Zagreba svaka čast svima al svakom je njegov grad zakon pa tako i nama naš! ![]()
__________________ |
| | |
| | #533 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,517
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Citat:
Ne kažem da sam purger ( ) ali...Znaš kaj bi ja htio?Ja bi htio da Velebit malo premjestimo na neko drugo mjesto... recimo, u Slavoniju ![]() Tako bi dobili nekoliko dobrih stvari. Dalmatince više nebi zajebavala bura, slavonci bi malo razbili monotoniju ravnice, a mi bi dobili malo dalamatinske klime.. ja bi posadio dve tri masline, koju smokvu, nebi kupovao zimske gume, na motor bi zajahao i za božić... ..a more meni nije daleko. zaletim se malo jače i jedva zakočim do splita Zadnji Uredio Dar1 : 02-07-08 u 07:47. | |
| | |
| | #534 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,551
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Citat:
![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. | |
| | |
| | #535 (permalink) | |||
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Citat:
Može? Citat:
Ne, nije. Citat:
A koje je to "rimsko doba"? Doba Rimskih ugovora? ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin | |||
| | |
| | #537 (permalink) | |
| Purger | Re: Purgerski topic... Citat:
Tko laže ![]() Na ovom forumu izgleda svi lažu osim tebe... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #538 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Ti.
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #540 (permalink) |
| Purger | Re: Purgerski topic... Sad bu ti Damfisk napisal da lažeš ![]() Purger si pa automatski lažeš.... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:39.

) ali...Znaš kaj bi ja htio?