| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Žene lažu jer su žene. Pojedini purgeri lažu iz razloga koji su meni nepoznati... valjda zato što ih ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #541 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,916
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Žene lažu jer su žene. Pojedini purgeri lažu iz razloga koji su meni nepoznati... valjda zato što ih to veseli... ili su pak prisiljeni pod golemim teretom kompleska inferirornosti... zaista ne znam ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #542 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,670
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Citat:
Smijem ja doć? Iako sam žensko. I lažem. I zla sam. Ma u biti sam izvor svih zala. ![]()
__________________ Sebičnost je odvratna mana koju nikad ne opraštamo drugima, a svi ju posjedujemo. Henry Ward Beecher | |
| | |
| | #543 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Na tebe se nije ni odnosilo... Citat:
![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | |
| | |
| | #544 (permalink) | |
| Purger | Re: Purgerski topic... Citat:
A kaj buš drugo ti rekao nego "kompleksi" ![]() Razočarao si me...ili sam ja previše očekivao ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #546 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Citat:
Pa kad se netko toliko potrudi ukrasit i potpis i nick i sve ostalo sa riječima "purger", onda ne treba bit diplomirani psihijatar da bi se identificiralo stanje... Inače, uvjerenost u vlastitu superirornost najčešće je pokazatelj kompeksa ![]() A eto... ne smijem stavljat onaj smajlić - zabranila si mi... ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | |
| | |
| | #547 (permalink) | |
| Purger | Re: Purgerski topic... Citat:
Daj ne baljezgaj ![]() Po tvojem ne smije nitko bit ponosan na to što je i kao takvo to istaknut odmah je iskompleksiran....
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #548 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... "Bit ponosan" je nešto sasvim drugačije od nipodaštavanja svih ostalih, vrijeđanja onih koji nisu "kao ti" te isticanja vlastite lažne superiornosti. Sve to gore navedeno sasvim lijepo se uklapa u kliničku definiciju kompleksa.
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #550 (permalink) | |
Jer, izgleda da purgeri vole da im puše osobe istog spola.. Gay-parada ponos vašeg grada i tako to, znaš ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb |
« Bundek
|
Zagreb u SLIKAMA »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:32.