| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Ajde dječki dosta. K'o djeca ste. Ovaj tu kakti purger u 4 koljenu, ovaj nostalgičar ajde, ajde kis end ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #551 (permalink) |
| I do not want... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 6,948
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Ajde dječki dosta. K'o djeca ste. Ovaj tu kakti purger u 4 koljenu, ovaj nostalgičar ajde, ajde kis end majk ap ![]() Da, ali tvom sugrađaninu nisam ![]()
__________________ ... Da l' ista moze da se sakrije Po licu kad se svetlo polije Od kada tebe volim... Vreme ne ide... |
| | |
| | #552 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,774
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Citat:
Citat:
![]()
__________________ Don't go wasting your emotion, Lay all your love on me. | ||
| | |
| | #553 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Dečki, ajde se svi malo ohladite....Čemu ovakva burna i srčana rasprava?! Ionako ne vodi nikuda (kao i pola rasprava na forumu), osim možda vrijeđanju a onda i opomenama, banovima i sličnim 'načinima smirenja'... Ionako se znaju stavovi i ništa ih neće promijeniti (nažalost)... Sve dok se ne shvati da ovaj 'anatagonizam' ne vodi nikuda i da nema smisla, ali puno će vremena proteći do te spoznaje |
| | |
| | #554 (permalink) | |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Purgerski topic... Citat:
...čovjek izgubi volju pisati ovdje, bilo šta a vezano za temu....![]()
__________________ Vjerujem u.... | |
| | |
| | #555 (permalink) | |
| Kupila sam si knjigu... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,730
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Niste ni vi operirani od pedera, tako da je samo pitanje vremena kada će te doći i do vas gay-parada. ili ste možda u Iranu? Citat:
Uvijek mi je bila tlaka dolaziti u taj Split sada imam i dobar razlog zašto neću. ![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | |
| | |
| | #557 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,505
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... moram priznat da se lakše diše ovih dana... u tramvaju do faksa manje čujem dernjavu prek mobitela '''ea, sutra ću doć namore, ne mogu više odi...'' ![]() dalmatinci su glasni... kako u tramvaju tako i na ovom forumu
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #558 (permalink) | |||
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,822
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Citat:
imam i ja stan u zagrebu već duuugo vrimena pa gori ne dolazim nego kad je "nužno zlo"...taj grad nema ono nešto po meni ![]() zagreb je posta multietnička sredina ljudi i nema svoj određen štih ![]() Citat:
![]() Citat:
![]() ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... Zadnji Uredio carllito : 02-07-08 u 14:01. | |||
| | |
| | #559 (permalink) |
| Protuha Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,599
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... a ne bi se slozija carllito, ima ono nesto.. samo sto to vecini nas ne pase, meni prvome, al ne mogu rec na nema ono nesto...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #560 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,822
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... meni ne ![]() imaju jedino noćni život za razliku od amo doli.. ali jebo i noćni život kad nema noćnog kupanja ![]() ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| | |
![]() |
| Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb |
« Parking
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:22.

nostalgičar 

...čovjek izgubi volju pisati ovdje, bilo šta a vezano za temu....