Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Zagreb
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Ajde dječki dosta. K'o djeca ste. Ovaj tu kakti purger u 4 koljenu, ovaj nostalgičar ajde, ajde kis end ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-07-08, 12:22   #551 (permalink)
I do not want...

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 6,948
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: Purgerski topic...

Ajde dječki dosta. K'o djeca ste.

Ovaj tu kakti purger u 4 koljenu, ovaj nostalgičar

ajde, ajde

kis end majk ap

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke

A eto... ne smijem stavljat onaj smajlić - zabranila si mi...
Da, ali tvom sugrađaninu nisam
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 12:36   #552 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,774
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

Citat:
Pazi ovo, avenija postojala u rimsko doba?

A koje je to "rimsko doba"? Doba Rimskih ugovora?
Istocno, tj. tada je jos postojalo i Zapadno Rimsko Carstvo.

Citat:
Pa istima onima kojima puše i sada...

Jer, izgleda da purgeri vole da im puše osobe istog spola..

Gay-parada ponos vašeg grada i tako to, znaš
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 13:30   #553 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 1,070
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Dečki, ajde se svi malo ohladite....Čemu ovakva burna i srčana rasprava?!

Ionako ne vodi nikuda (kao i pola rasprava na forumu), osim možda vrijeđanju a onda i opomenama, banovima i sličnim 'načinima smirenja'...

Ionako se znaju stavovi i ništa ih neće promijeniti (nažalost)...

Sve dok se ne shvati da ovaj 'anatagonizam' ne vodi nikuda i da nema smisla, ali puno će vremena proteći do te spoznaje

Više o meni
sunka5 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 13:34   #554 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 44
Poruka: 5,238
TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Citat:
Pravi autor: sunka5 Pogledaj Poruke
Dečki, ajde se svi malo ohladite....Čemu ovakva burna i srčana rasprava?!

Ionako ne vodi nikuda (kao i pola rasprava na forumu), osim možda vrijeđanju a onda i opomenama, banovima i sličnim 'načinima smirenja'...

Ionako se znaju stavovi i ništa ih neće promijeniti (nažalost)...

Sve dok se ne shvati da ovaj 'anatagonizam' ne vodi nikuda i da nema smisla, ali puno će vremena proteći do te spoznaje
Slažem se......čovjek izgubi volju pisati ovdje, bilo šta a vezano za temu....
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 13:41   #555 (permalink)
Kupila sam si knjigu...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,730
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Gay-parada ponos vašeg grada i tako to, znaš
Niste ni vi operirani od pedera, tako da je samo pitanje vremena kada će te doći i do vas gay-parada.

ili ste možda u Iranu?

Citat:
Joj, nemojte nam "vi purgeri" dolazit, nemojte... pliiiiz... ostavite nam samo strance...
Ja neću, drugi nek odluče kako hoće.
Uvijek mi je bila tlaka dolaziti u taj Split sada imam i dobar razlog zašto neću.
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 13:43   #556 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-03-08
Poruka: 1,111
Inšpektor se izdvaja iz maseInšpektor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Inšpektor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Inšpektor

ja volim ZG, i smatram se purgerom
Zagreb je moj grad i nebih volio nigdje drugdje živiti
(ne kažem a nije drugdje bolje, ali sam se naviko)

kako ide ona pjesma : O bože hvala ti, kaj purgeri smo mi...
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 13:49   #557 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,505
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

moram priznat da se lakše diše ovih dana... u tramvaju do faksa manje čujem dernjavu prek mobitela '''ea, sutra ću doć namore, ne mogu više odi...''

dalmatinci su glasni... kako u tramvaju tako i na ovom forumu
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 13:57   #558 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,822
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ma da nemam kuću u Vodicama ne bi me Jadran vidio, nego mi se cijela familija dole okupi, pa je sramota ne doći. Inače bi to sve iznajmila i pravac Španjolska, Francuska, ma i Tunis ako treba.

imam i ja stan u zagrebu već duuugo vrimena pa gori ne dolazim nego kad je "nužno zlo"...taj grad nema ono nešto po meni
zagreb je posta multietnička sredina ljudi i nema svoj određen štih

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Niste ni vi operirani od pedera, tako da je samo pitanje vremena kada će te doći i do vas gay-parada.

ili ste možda u Iranu?
prije u iranu nego u splitu ili općenito u dalmaciji,ovde su drukčije vrednote života nego gori kod vas

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Kako ko.
Ne kažem da sam purger () ali...Znaš kaj bi ja htio?
Ja bi htio da Velebit malo premjestimo na neko drugo mjesto... recimo, u Slavoniju
Tako bi dobili nekoliko dobrih stvari. Dalmatince više nebi zajebavala bura, slavonci bi malo razbili monotoniju ravnice, a mi bi dobili malo dalamatinske klime.. ja bi posadio dve tri masline, koju smokvu, nebi kupovao zimske gume, na motor bi zajahao i za božić...

..a more meni nije daleko. zaletim se malo jače i jedva zakočim do splita
legenda si

Zadnji Uredio carllito : 02-07-08 u 14:01.
carllito je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 14:02   #559 (permalink)
Protuha

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,599
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

a ne bi se slozija carllito, ima ono nesto.. samo sto to vecini nas ne pase, meni prvome, al ne mogu rec na nema ono nesto...

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 14:09   #560 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,822
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

meni ne
imaju jedino noćni život za razliku od amo doli..
ali jebo i noćni život kad nema noćnog kupanja
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb

« Parking | - »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:22.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114