Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Zagreb
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Svako je navikao na svoje podneblje.....Kad sam prije 3 godine, 8 mjeseci proveo u Biogradu radeći u marini te ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-07-08, 14:17   #561 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 44
Poruka: 5,235
TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1
Re: Purgerski topic...

Svako je navikao na svoje podneblje.....Kad sam prije 3 godine, 8 mjeseci proveo u Biogradu radeći u marini te tako prošao cijelu Dalmaciju, ispočetka mi je bilo super što u slobodno vrijeme mogu na kupanje skoro svaki dan...itd
No nakon 8 mjeseci nisam mogao dočekati da se vratim u Zagreb....tada sam shvatio....more je more....ali nebi mogao bez svog grada....
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 14:20   #562 (permalink)
Protuha

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,599
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
meni ne
imaju jedino noćni život za razliku od amo doli..
ali jebo i noćni život kad nema noćnog kupanja
tocno to, nama nema onaj lezerni ritam zivota, ne mores prosetat uz more popit kavu i tako... nego je sve neki presing... pijes kavu uz buku itd... ali neki to vole...

da nocni zivot je bolji, al opet... to je samo jedan dio dana, ostatak je ... :/

mores u fontanama
ili bundek i jarun

da, tocno ovo sto tigar kaze di naviknes, najbolje ti je

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 14:21   #563 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,822
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: TigarZG1 Pogledaj Poruke
Svako je navikao na svoje podneblje.....Kad sam prije 3 godine, 8 mjeseci proveo u Biogradu radeći u marini te tako prošao cijelu Dalmaciju, ispočetka mi je bilo super što u slobodno vrijeme mogu na kupanje skoro svaki dan...itd
No nakon 8 mjeseci nisam mogao dočekati da se vratim u Zagreb....tada sam shvatio....more je more....ali nebi mogao bez svog grada....
točno tako,ja sam gori studira i nikako se nisam snalazio na vašu "prišu",dinamiku života,klimu itd...
cilo vrime srce vuče južnom kraju i gotovo
zadnji put san gori bio u svatovima i to mi se svidilo
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 14:28   #564 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,138
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vuxs

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Pa istima onima kojima puše i sada...

Jer, izgleda da purgeri vole da im puše osobe istog spola..

Gay-parada ponos vašeg grada i tako to, znaš
pa vishe se gayeva nadje dolje kod vas na plazhi nego ovdje na jednoj paradi....osim ako nisi mislio na one sa markovog trga...
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 15:02   #565 (permalink)
Akademik Foruma

carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
pa vishe se gayeva nadje dolje kod vas na plazhi nego ovdje na jednoj paradi...
je kad dođu talijani
ali opet kod vas se lipo organiziraju i ponosno šetaju središtem zagreba nabijeni jedan iza drugoga

Citat:
..osim ako nisi mislio na one sa markovog trga...
to nisu gayevi to su ubične pederčine
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 15:03   #566 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 44
Poruka: 5,235
TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Vuxs...
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 15:19   #567 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,726
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
to nisu gayevi to su ubične pederčine
Tako je. tu se nema šta dodat.

Citat:
ne kuzhim od kud toliki gnjev split-zg... pa jebemu i sve...
Ni ja to ne kužim... (jebemu sve i ja )
Nikad to nisam razumio. Možda je to sve nastalo na nogometnim tribinama, a tamo ja nikad nisam bio, pa na sreću, nisam zaražen tim gnjevom. Možda. Ne znam. Uglavnom, ja nemam tih problema.
Ja sam u vrlo dobrim odnosima sa svima. Sa slavoncima, dalmatincima, istranima, zagorcima...
Ako ovako nastavite, Hrvatska će se raspast na te male državice. U tom slučaju, molim da se uzme u obzir da sam bio u dobrim odnosima sa svima, pa me pustite preko granice samo sa osobnom. I nemojte me previše pipat na granici

Već vas vidim kako uvodite vinjete svaki na svojoj cesti...
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 15:28   #568 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,505
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

carlito... za mene Zagreb ima štiha jer sam rođen tu ali i Split ima štiha za mene... i mogo bi živjet i u Splitu i u bilo kojem drugom gradu al se ne bi ponašal ko doma jer se treba znat prilagodit sredini

to bi značilo da ja kad bi došo u Split ne bi pričal ovak purgerski ko što vi to radite ovdje i ponašate se bahato (većina)
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 15:39   #569 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke
... al se ne bi ponašal ko doma jer se treba znat prilagodit sredini
to bi značilo da ja kad bi došo u Split ne bi pričal ovak purgerski ko što vi to radite ovdje i ponašate se bahato (većina)
nebi ti niti ja priporučio taj nagalasak ovde,jeli tako teice
bahato se ponašaju dica u smislu stava i godina koje to nose sa sobom...jednom smo imali dalmatinsku večer u pauka, ovaj jedan u našem društvu doša u hajdukovoj majici (mornar)
tada smo imali ipak "samo" 20 godina
srića priživo noć
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 15:46   #570 (permalink)
Kupila sam si knjigu...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,726
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
imam i ja stan u zagrebu već duuugo vrimena pa gori ne dolazim nego kad je "nužno zlo"...taj grad nema ono nešto po meni
zagreb je posta multietnička sredina ljudi i nema svoj određen štih
Pa nema ni meni Split ono nešto, i šta me sad treba razapet. Nije da volim Zagreb, ne volim ga baš najviše, ali nije mi ni mila ta dole provincija

Također ne idem u Dalmaciju jedino kad nije nužno zlo, bilo je i godina kada nisam dolazila uopće.

Zadnjih godina jesam, pošto su mi se svidili neki ljudi, ali brzo sam odustala od tog običaja.
Sad mi je samo tlaka kaj moram ići dole za kojih dva tjedna.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb

« Parking | - »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:12.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114