| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Svako je navikao na svoje podneblje.....Kad sam prije 3 godine, 8 mjeseci proveo u Biogradu radeći u marini te ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #561 (permalink) |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Purgerski topic... Svako je navikao na svoje podneblje.....Kad sam prije 3 godine, 8 mjeseci proveo u Biogradu radeći u marini te tako prošao cijelu Dalmaciju, ispočetka mi je bilo super što u slobodno vrijeme mogu na kupanje skoro svaki dan...itd No nakon 8 mjeseci nisam mogao dočekati da se vratim u Zagreb....tada sam shvatio....more je more....ali nebi mogao bez svog grada....
__________________ Vjerujem u.... |
| | |
| | #562 (permalink) | |
| Protuha Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,599
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Citat:
da nocni zivot je bolji, al opet... to je samo jedan dio dana, ostatak je ... :/ mores u fontanama ![]() ili bundek i jarun ![]() da, tocno ovo sto tigar kaze di naviknes, najbolje ti je ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. | |
| | |
| | #563 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,822
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Citat:
itd...cilo vrime srce vuče južnom kraju i gotovo ![]() zadnji put san gori bio u svatovima i to mi se svidilo ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... | |
| | |
| | #564 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Purgerski topic... pa vishe se gayeva nadje dolje kod vas na plazhi nego ovdje na jednoj paradi....osim ako nisi mislio na one sa markovog trga...
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #565 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Citat:
![]() ali opet kod vas se lipo organiziraju i ponosno šetaju središtem zagreba nabijeni jedan iza drugoga ![]() ![]() to nisu gayevi to su ubične pederčine ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... | |
| | |
| | #567 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Tako je. tu se nema šta dodat. Ni ja to ne kužim... (jebemu sve i ja )Nikad to nisam razumio. Možda je to sve nastalo na nogometnim tribinama, a tamo ja nikad nisam bio, pa na sreću, nisam zaražen tim gnjevom. Možda. Ne znam. Uglavnom, ja nemam tih problema. Ja sam u vrlo dobrim odnosima sa svima. Sa slavoncima, dalmatincima, istranima, zagorcima... Ako ovako nastavite, Hrvatska će se raspast na te male državice. U tom slučaju, molim da se uzme u obzir da sam bio u dobrim odnosima sa svima, pa me pustite preko granice samo sa osobnom. I nemojte me previše pipat na granici ![]() Već vas vidim kako uvodite vinjete svaki na svojoj cesti... |
| | |
| | #568 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,505
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... carlito... za mene Zagreb ima štiha jer sam rođen tu ali i Split ima štiha za mene... i mogo bi živjet i u Splitu i u bilo kojem drugom gradu al se ne bi ponašal ko doma jer se treba znat prilagodit sredini to bi značilo da ja kad bi došo u Split ne bi pričal ovak purgerski ko što vi to radite ovdje i ponašate se bahato (većina)
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #569 (permalink) | |
![]() ![]() bahato se ponašaju dica u smislu stava i godina koje to nose sa sobom...jednom smo imali dalmatinsku večer u pauka, ovaj jedan u našem društvu doša u hajdukovoj majici (mornar) ![]() ![]() ![]() tada smo imali ipak "samo" 20 godina ![]() srića priživo noć ![]()
| | |
| | #570 (permalink) | |
| Kupila sam si knjigu... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Citat:
![]() Također ne idem u Dalmaciju jedino kad nije nužno zlo, bilo je i godina kada nisam dolazila uopće. Zadnjih godina jesam, pošto su mi se svidili neki ljudi, ali brzo sam odustala od tog običaja. ![]() Sad mi je samo tlaka kaj moram ići dole za kojih dva tjedna.
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | |
| | |
![]() |
| Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb |
« Parking
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:12.

mores u fontanama 

itd...