Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Zagreb
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Ja vrlo rado posjetim svaki dio Hrvatske. Tako će biti čak i nakon što se odcijepite Citat: Pravi autor: tzukius ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-07-08, 15:48   #571 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,726
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar
Re: Purgerski topic...

Ja vrlo rado posjetim svaki dio Hrvatske. Tako će biti čak i nakon što se odcijepite

Citat:
Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke
ponašate se bahato (većina)
Oni koje ja poznam, ne ponašaju se bahato, ali znaš, svaki čovjek okupi oko sebe onakvo društvo kakvo njemu najbolje odgovara.

Bahato ponašanje odjebem, kakvim god naglaskom da priča

Zadnji Uredio Dar1 : 02-07-08 u 15:52.
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 15:53   #572 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,822
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Pa nema ni meni Split ono nešto, i šta me sad treba razapet. Nije da volim Zagreb, ne volim ga baš najviše, ali nije mi ni mila ta dole provincija
provincija? valjda misliš na vodice,rogoznicu.seget..

Citat:
Sad mi je samo tlaka kaj moram ići dole za kojih dva tjedna.
meni kad je tlaka bilo šta ja neidem nigdi!!
nisam mazohist u duši

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke

Oni koje ja poznam, ne ponašaju se bahato, ali znaš, svaki čovjek okupi oko sebe onakvo društvo kakvo njemu najbolje odgovara.
Bahato ponašanje odjebem, kakvim god naglaskom da priča
već sam reka da si legenda i opet ću
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 16:03   #573 (permalink)
Kupila sam si knjigu...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,726
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ne. Kad kažem provincija mislim na Split

Ma nisam mazohist, ali kad se nešto mora onda se mora.

I eto. Jesmo se dogovorili?! Vi dole imate ljeti život, preko zime buru. Mi ovdje imamo preko zime život, a preko ljeta Dalmaciju.
U svakom slučaju mi profitiramo.
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 16:09   #574 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 26
Poruka: 1,455
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

Citat:
I eto. Jesmo se dogovorili?! Vi dole imate ljeti život, preko zime buru. Mi ovdje imamo preko zime život, a preko ljeta Dalmaciju.

inače, ja obožavam ST , i baš ima ono nešto!!!
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 16:20   #575 (permalink)
Kupila sam si knjigu...

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja ne kužim kaj vi Splićani radite na topicu za purgere, imate svoj kutak za splitski trenutak i tamo možete hvalospjevati taj grad od mila do nedraga.

Uopće mi nije jasno. Ako toliko prezirem i ne volim Zagreb onda išššš s ovog topica
U suprotnom ispade da ste samo ljubomorni.
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 16:27   #576 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,822
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Ne. Kad kažem provincija mislim na Split
nova definicja provincije..= misto kojem gravitira ili živi skoro 500 000 ljudi

Citat:
Ma nisam mazohist, ali kad se nešto mora onda se mora.
nemora se ništa

Citat:
Mi ovdje imamo preko zime život, a preko ljeta Dalmaciju.
zima i život,bogami opet čudna definicija
da je zima puna života pingvini bi mlatile supermana

Citat:
..a preko ljeta Dalmaciju.
potvrđivaš moju teoriju,vi patite za onim šta mi imao
jaki vam profit,pa vi ste jedan od najskupljih gradova u europi..bandić vam puni uši

btw,ja mislim da ova rasprava nema kraja

Zadnji Uredio carllito : 02-07-08 u 16:31.
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 16:31   #577 (permalink)
I do not want...

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,948
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ništ' od onoga kis and mejk ap
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 16:31   #578 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,881
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

Sarajlije i Sarajevo vas guze oboje kako god uzmete
Star 02-07-08, 16:37   #579 (permalink)
Kupila sam si knjigu...

Hebe mi se kaj radi Bandić, ja samo znam u ovih deset godina da se grad promjenio što se tiče ulica, zgrada i sl. na bolje. Ali je promet otišao totalno u dupe.

Da, Split je nasprem Zg provincija. Meni.

Sjećam se jednog mog profesora na prvoj godini faxa, pita on "Tko je od vas iz Splita i Dalmacije?" Digne pola godine ruku, a veli on na to "Znate postoji i teologija na Splitu, ne znam zašto ste tu." Prvo sam pomislila kako je bezobobrazan, tokom godina sam shvatila da je to bio najbolji komentar koji sam mogla čuti vezano uz vječni rat St-Zg.

Idem se sad vozikati po gradu, na skuteru (jer na skuteru nikad nema gužve), pa ću popit kavu i limunadu na Cvjetnom i gledati muškarčiće u bermudicama ispod naočala... a navečer do Maraskina na bambus i s ekipom na poker. Pa nek mi netko kaže da je to lošije od prženja na plaži i slušanja Čehinja?! Eeee... ne zna šta je život.

Nego zajebancija po strani: vi imate more, mi imamo zabavu cijelu godinu. To nije ni vaš ni naš kompleks, to je tako i valjda treba biti tako.

Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
Sarajlije i Sarajevo vas guze oboje kako god uzmete
Aj otvori topic za sve Sarajlije
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 16:38   #580 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Poruka: 1,455
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

Citat:
Ja ne kužim kaj vi Splićani radite na topicu za purgere, imate svoj kutak za splitski trenutak i tamo možete hvalospjevati taj grad od mila do nedraga.
Uopće mi nije jasno. Ako toliko prezirem i ne volim Zagreb onda išššš s ovog topica
Ja sam iz Mostara, lutko!!!
A ti iškaj mamicu svoju, do mile volje…
Samo mi smeta da ružno govoriš o Splitu, jer to nije hvalospjevanje Zagreba (koji mi je super), nego serkaš po St-u
Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
nemora se ništa
Jedino umrijeti

što se tiče kompleksa, jedino mi iz tebe viri ''hercegovina'' kompleks...

inače, ZG mi je super i nema veze što ovakvi ko Teica žive u njemu
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb

« Parking | - »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114