| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Ja vrlo rado posjetim svaki dio Hrvatske. Tako će biti čak i nakon što se odcijepite Citat: Pravi autor: tzukius ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #571 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Ja vrlo rado posjetim svaki dio Hrvatske. Tako će biti čak i nakon što se odcijepite ![]() Oni koje ja poznam, ne ponašaju se bahato, ali znaš, svaki čovjek okupi oko sebe onakvo društvo kakvo njemu najbolje odgovara. Bahato ponašanje odjebem, kakvim god naglaskom da priča Zadnji Uredio Dar1 : 02-07-08 u 15:52. |
| | |
| | #572 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,822
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Citat:
![]() meni kad je tlaka bilo šta ja neidem nigdi!! nisam mazohist u duši ![]() Citat:
![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... | ||
| | |
| | #573 (permalink) |
| Kupila sam si knjigu... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Ne. Kad kažem provincija mislim na Split ![]() Ma nisam mazohist, ali kad se nešto mora onda se mora. I eto. Jesmo se dogovorili?! Vi dole imate ljeti život, preko zime buru. Mi ovdje imamo preko zime život, a preko ljeta Dalmaciju. U svakom slučaju mi profitiramo.
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #575 (permalink) |
| Kupila sam si knjigu... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Ja ne kužim kaj vi Splićani radite na topicu za purgere, imate svoj kutak za splitski trenutak i tamo možete hvalospjevati taj grad od mila do nedraga. Uopće mi nije jasno. Ako toliko prezirem i ne volim Zagreb onda išššš s ovog topica ![]() U suprotnom ispade da ste samo ljubomorni.
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #576 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,822
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... nova definicja provincije..= misto kojem gravitira ili živi skoro 500 000 ljudi ![]() nemora se ništa ![]() Citat:
![]() da je zima puna života pingvini bi mlatile supermana ![]() potvrđivaš moju teoriju,vi patite za onim šta mi imao ![]() jaki vam profit,pa vi ste jedan od najskupljih gradova u europi..bandić vam puni uši ![]() ![]() btw,ja mislim da ova rasprava nema kraja ![]() ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... Zadnji Uredio carllito : 02-07-08 u 16:31. | |
| | |
| | #577 (permalink) |
| I do not want... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 6,948
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... ![]() Ništ' od onoga kis and mejk ap ![]()
__________________ ... Da l' ista moze da se sakrije Po licu kad se svetlo polije Od kada tebe volim... Vreme ne ide... |
| | |
| | #579 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Hebe mi se kaj radi Bandić, ja samo znam u ovih deset godina da se grad promjenio što se tiče ulica, zgrada i sl. na bolje. Ali je promet otišao totalno u dupe. Da, Split je nasprem Zg provincija. Meni. Sjećam se jednog mog profesora na prvoj godini faxa, pita on "Tko je od vas iz Splita i Dalmacije?" Digne pola godine ruku, a veli on na to "Znate postoji i teologija na Splitu, ne znam zašto ste tu." Prvo sam pomislila kako je bezobobrazan, tokom godina sam shvatila da je to bio najbolji komentar koji sam mogla čuti vezano uz vječni rat St-Zg. Idem se sad vozikati po gradu, na skuteru (jer na skuteru nikad nema gužve), pa ću popit kavu i limunadu na Cvjetnom i gledati muškarčiće u bermudicama ispod naočala... a navečer do Maraskina na bambus i s ekipom na poker. Pa nek mi netko kaže da je to lošije od prženja na plaži i slušanja Čehinja?! Eeee... ne zna šta je život. ![]() Nego zajebancija po strani: vi imate more, mi imamo zabavu cijelu godinu. To nije ni vaš ni naš kompleks, to je tako i valjda treba biti tako. Aj otvori topic za sve Sarajlije ![]()
| | |
| | #580 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 26
Poruka: 1,455
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Citat:
A ti iškaj mamicu svoju, do mile volje… Samo mi smeta da ružno govoriš o Splitu, jer to nije hvalospjevanje Zagreba (koji mi je super), nego serkaš po St-u Jedino umrijeti ![]() što se tiče kompleksa, jedino mi iz tebe viri ''hercegovina'' kompleks... inače, ZG mi je super i nema veze što ovakvi ko Teica žive u njemu ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb |
« Parking
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:44.

, i baš ima ono nešto!!!