| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; od kad to nisam vidjela!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... e vidiš, čovjek je postao i podsjetio malo na temu koju smo zapostavili! ajmo, ekipa, purgeri i svi drugi zagrepčani, aktivirajmo se malo! ![]() gadne su ove vrućine zadnjih dana, kaj ne? ne znam jer mi gore s kišm ili bez nje.. umjesto da ohladi, samo se digne sparina.. bljak! ![]() |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Ajme u Zg-u je koma vruće, sparina za poluditi. Nego sad je ovaj Cest is the best aktualan... čekam tramvaj prekjučer na Trgu kad odjednom nakakva turska glazba započne...okrenem se kad ono ženskice nabacile trbušni ples na sred Trga!!! ![]() Koja scena, a i okupilo se ljudi. One vrckaju... i ja sam stala i gledala. Preporučujem da se navečer malo prošetate gradom dok to još traje. ![]() |
| | |
| | #56 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... I meni je C'est is the Best najbolji , ali, ne mogu a da ne spomenem i ljetna događanja po Zadru, svako veče, a i po danu. Mada sam prije više preferirao Istru, sad imam apartman u blizini Zadra pa me njihove manifestacije oduševljavaju. ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #58 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,309
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Isuse majko božja kaj je danas vruće. Dok sam došo od faksa s Voltina do doma u Sv. Klaru oznojio sam se za 4 majce. Katastrofa. Još tam kopaju jebenu Baštijanovu na Voltinu pa sam moro ić okolo... Nekako kad god su negdje blizu mene neki radovi uvijek je +50 vani.
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Ja jucer popizdio. Negdje oko 18:00 spustio se pljusak ko da je to zadnja kisa koja ce ikad pasti. U 5 metara sto sam prohodao sam se smocio k'o mis. A bogme je bila takva neka usrana kisa da sam smrdio gore neg moj cucak kad pokisne. I to je bilo na krizanju Drziceve i Vukovarske. Odem u svoj lair (moja birtija) u Klari, a tamo: "Sunce piči mi roštiljamo, cure gule krumpir u hladovini". Daj mi recite koji spaljeni grad ima u Hr da to mozes dozivjeti? ![]() Volim Zagreb, imam osjecaj prema njemu kao mom gradu, ali nema tih para za koje bi zivio u njemu. VG rules. Puno je mirnija i toplija atosmfera
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:25.