Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Zagreb
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; od kad to nisam vidjela!...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-06-07, 16:03   #51 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: Purgerski topic...

od kad to nisam vidjela!
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 16:09   #52 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Shadow F Pogledaj Poruke
Vidio sam to X puta ali je jebeno.
e vidiš, čovjek je postao i podsjetio malo na temu koju smo zapostavili!

ajmo, ekipa, purgeri i svi drugi zagrepčani, aktivirajmo se malo!

gadne su ove vrućine zadnjih dana, kaj ne? ne znam jer mi gore s kišm ili bez nje.. umjesto da ohladi, samo se digne sparina.. bljak!
ševa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 16:27   #53 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ajme u Zg-u je koma vruće, sparina za poluditi.

Nego sad je ovaj Cest is the best aktualan... čekam tramvaj prekjučer na Trgu kad odjednom nakakva turska glazba započne...okrenem se kad ono ženskice nabacile trbušni ples na sred Trga!!!

Koja scena, a i okupilo se ljudi. One vrckaju... i ja sam stala i gledala. Preporučujem da se navečer malo prošetate gradom dok to još traje.
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 07:56   #54 (permalink)
evergreen

ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

je, ima štosnih stvar i grad je sinoć bio krcatiji nego vikendom.. valjda će se tako i nastaviti.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 11:34   #55 (permalink)
Drugarica učiteljica

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja ću malo večeras prozujati po gradu...
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 11:37   #56 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

I meni je C'est is the Best najbolji , ali, ne mogu a da ne spomenem i ljetna događanja po Zadru, svako veče, a i po danu. Mada sam prije više preferirao Istru, sad imam apartman u blizini Zadra pa me njihove manifestacije oduševljavaju.
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 14:28   #57 (permalink)
evergreen

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ja ću malo večeras prozujati po gradu...
a znaš da nas dvoje spontano uvijek idemo na ista mjesta u isto vrijeme pa tako i ovaj put. i ja ću isto biti u centru večeras.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 15:32   #58 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,309
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Isuse majko božja kaj je danas vruće. Dok sam došo od faksa s Voltina do doma u Sv. Klaru oznojio sam se za 4 majce. Katastrofa. Još tam kopaju jebenu Baštijanovu na Voltinu pa sam moro ić okolo...
Nekako kad god su negdje blizu mene neki radovi uvijek je +50 vani.
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 17:05   #59 (permalink)
Drugarica učiteljica

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
a znaš da nas dvoje spontano uvijek idemo na ista mjesta u isto vrijeme pa tako i ovaj put. i ja ću isto biti u centru večeras.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 18:09   #60 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,673
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Ja jucer popizdio. Negdje oko 18:00 spustio se pljusak ko da je to zadnja kisa koja ce ikad pasti. U 5 metara sto sam prohodao sam se smocio k'o mis. A bogme je bila takva neka usrana kisa da sam smrdio gore neg moj cucak kad pokisne. I to je bilo na krizanju Drziceve i Vukovarske. Odem u svoj lair (moja birtija) u Klari, a tamo: "Sunce piči mi roštiljamo, cure gule krumpir u hladovini". Daj mi recite koji spaljeni grad ima u Hr da to mozes dozivjeti?
Volim Zagreb, imam osjecaj prema njemu kao mom gradu, ali nema tih para za koje bi zivio u njemu. VG rules. Puno je mirnija i toplija atosmfera
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:25.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108