Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Zagreb
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: Dar1 Ja vrlo rado posjetim svaki dio Hrvatske. Tako će biti čak i nakon što se odcijepite ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-07-08, 21:05   #601 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,489
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat
Re: Purgerski topic...

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Ja vrlo rado posjetim svaki dio Hrvatske. Tako će biti čak i nakon što se odcijepite

Meni Dalmatinci uopce ne smetaju, cak stovise
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 21:28   #602 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,492
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Opet dalmatinci dobivaju poslove u Zagrebu

kad smo vridni
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 21:31   #603 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,728
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Da,da...poznati ste po tome

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 21:34   #604 (permalink)
Lutka od krvi bez trunke ideje

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 7,373
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

al to da su dalmatinci lini je jako glup i netocan stereotip...
I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-07-08, 21:39   #605 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,492
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Da,da...poznati ste po tome

pa bilo je sark...nebitno
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 07:40   #606 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,291
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
u moj podforum...jer bi vjerovatno morao banati 3x dnevno a mene boli srce kad moram banati nekoga
Ha ha ha Velik čovjek-veliko srce. Veliko srce, velika-bol
Ma samo banaj stari. preživjet ćeš
Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke
Ja sam iz Mostara, lutko!!!
A ti iškaj mamicu svoju, do mile volje…
Samo mi smeta da ružno govoriš o Splitu, jer to nije hvalospjevanje Zagreba (koji mi je super), nego serkaš po St-u
što se tiče kompleksa, jedino mi iz tebe viri ''hercegovina'' kompleks...
inače, ZG mi je super i nema veze što ovakvi ko Teica žive u njemu
Zakon. Rep!
Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
kad smo vridni
Vi vrijedni? Ne znam baš..
Ležimo u hladu moj frend dalmatinac i ja, gledamo malo otoke skroz prošarane kilometrima onih zidića od kamena. (mislim da se to zove suhozid) I kažem ja njemu: Čuj, kažu da ste vi dalmatinci najveći ljenčine na svijetu. Ko je onda napravio ove kilometre i kilometre suhozida. U tim zidovima ima kamena više nego u svim piramidama zajedno. Na ovom suncu, po ovom kamenjaru.. ja to nebi radio ni pol sata... pa to je robija.

A on mi odgovara onako lijenim glasom: Kako ko? Pa to su napravili turisti! Česi, poljaci, mađari...

Tako da nemoj ti meni da ste vrijedni. Pričaj ti to nekom drugom
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 08:21   #607 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,462
Agness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
1. ne znam odkud si se ti našla prozvana
Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke

inače, ja obožavam ST , i baš ima ono nešto!!!
Citat:
Ja ne kužim kaj vi Splićani radite na topicu za purgere, imate svoj kutak za splitski trenutak i tamo možete hvalospjevati taj grad od mila do nedraga.

Citat:
2. uopće te ne kužim, popij jednu tabletu za smirenje
, ovaj argument mi je daleko najjači, kad god ga čujem, sljedeća je ''odi na pregled kod doktorice za dušu''
Citat:
3. ajd lijepo kad čujem za hercegovina kompleks od Mostrake
Naravno da ćeš od mene čuti, pola je mojih u Zagrebu- i isto kajkaju kao i ti , ko da ste išli skupa na tečaj,
Citat:
4. ne serem po Splitu, ja se zajebavam, a ovi pizde ko ludi i naravno da i dalje u istu ranu bodem
Citat:
Da, Split je nasprem Zg provincija. Meni.
Sjećam se jednog mog profesora na prvoj godini faxa, pita on "Tko je od vas iz Splita i Dalmacije?" Digne pola godine ruku, a veli on na to "Znate postoji i teologija na Splitu, ne znam zašto ste tu." Prvo sam pomislila kako je bezobobrazan, tokom godina sam shvatila da je to bio najbolji komentar koji sam mogla čuti vezano uz vječni rat St-Zg
Split je manji od Zagreba, kao što je i Zagreb manji od ostalih većih gradova , pa Zagreb isto tako nije provincija u odnosu na Beč npr…
Definica provincije:
Provincija ili pokrajina je naziv za podnacionalnu jedinicu, koja u većini država ili zemalja predstavlja drugtostepeni nivo vlade.
Citat:
5. ne kužim ni zadnju rečenicu, niti dotičo valjanje na istu.
Zadnja rečenica je složena, čini mi se sastavna, ali u suštini je vrlo jednostavna

Citat:
ps. i puno mi to govori o tvojoj kulturi kada spominješ moju majku. prejadno
kao što rekoh, ja sam iz Mostara, i gdje god odem uvijek sam mostarka, sa svim pripadajućim obilježjima, tako i to mamica je u duhu toga…
a o mojoj kulturi… o njoj su mu uvijek govorili ovakvi kao ti, što opet ima neku svoju dimenziju (malu)

ugodan dan ti želim

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Ja imam život
Imam i ja, baš sam ga neki dan u Zagrebu kupila, bilo na sniženju

Dar1- tnx frend
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 14:22   #608 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 13,610
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
pa vishe se gayeva nadje dolje kod vas na plazhi nego ovdje na jednoj paradi....osim ako nisi mislio na one sa markovog trga...
Kako znaš? Brojao si? Išao si plažom i nudio se, a sve u svrhu preciznog statističkog mjerenja broja pedera na plaži?

Nadalje, prilikom tog mjerenja, jesi li nedvojbeno utvrdio da li su dotični pederi na plaži autohtoni pederi (tzv. pederhotni) ili pak gosti iz Zagreba, netom pristigli sa parade?
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 15:18   #609 (permalink)
3kn

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,367
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

a kako ti znash da ih nije vishe? jesi brojao? jesi prisustvovao paradi? kako znash da su ti iz zagreba dolje na plazhi?jesi ih osobno upoznao pa znash ili??
neshto te opasno muchi ta parada...hmm
i pederi su ljudi.. kakve veze sad ima dali je iz zagreba splita rijeke zadra vukovara?apsolutno nikakve..a to kaj se svi skupljaju u glavnom gradu to je nekaj sasvim drugog
Star 03-07-08, 15:25   #610 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 13,610
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Nisam brojao. Samo zaključujem na osnovu dostupnih činjenica - u Zagrebu postoji gay-parada kojom paradiraju pederi, i to u sve većem broju.

U Splitu takvo nešto ne postoji...

ergo u Zagrebu ima više pedera. Zaključak na razini formalne logike.

Meni osobno pederi ne smetaju. Ne diraju oni mene, ne diram ja njih - i svi sretni.

Inače, doktore, prvi si počeo sa prostačenjem tipa "kome bi pušile Dalmatinke" pa si morao očekivat repliku u sličnom stilu...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112