| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: Dar1 Ja vrlo rado posjetim svaki dio Hrvatske. Tako će biti čak i nakon što se odcijepite ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #601 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,489
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Citat:
![]() Meni Dalmatinci uopce ne smetaju, cak stovise ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. | |
| | |
| | #603 (permalink) |
| Purger | Re: Purgerski topic... Da,da...poznati ste po tome ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #604 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Purgerski topic... al to da su dalmatinci lini je jako glup i netocan stereotip... ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #606 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,291
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Citat:
![]() Ma samo banaj stari. preživjet ćeš ![]() Citat:
![]() Vi vrijedni? Ne znam baš.. Ležimo u hladu moj frend dalmatinac i ja, gledamo malo otoke skroz prošarane kilometrima onih zidića od kamena. (mislim da se to zove suhozid) I kažem ja njemu: Čuj, kažu da ste vi dalmatinci najveći ljenčine na svijetu. Ko je onda napravio ove kilometre i kilometre suhozida. U tim zidovima ima kamena više nego u svim piramidama zajedno. Na ovom suncu, po ovom kamenjaru.. ja to nebi radio ni pol sata... pa to je robija. A on mi odgovara onako lijenim glasom: Kako ko? Pa to su napravili turisti! Česi, poljaci, mađari... Tako da nemoj ti meni da ste vrijedni. Pričaj ti to nekom drugom ![]() | ||
| | |
| | #607 (permalink) | ||||
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,462
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Citat:
![]() , ovaj argument mi je daleko najjači, kad god ga čujem, sljedeća je ''odi na pregled kod doktorice za dušu'' ![]() Naravno da ćeš od mene čuti, pola je mojih u Zagrebu- i isto kajkaju kao i ti , ko da ste išli skupa na tečaj, Citat:
Citat:
, pa Zagreb isto tako nije provincija u odnosu na Beč npr…Definica provincije: Provincija ili pokrajina je naziv za podnacionalnu jedinicu, koja u većini država ili zemalja predstavlja drugtostepeni nivo vlade. Zadnja rečenica je složena, čini mi se sastavna, ali u suštini je vrlo jednostavna ![]() Citat:
a o mojoj kulturi… o njoj su mu uvijek govorili ovakvi kao ti, što opet ima neku svoju dimenziju (malu)ugodan dan ti želim ![]() Imam i ja, baš sam ga neki dan u Zagrebu kupila, bilo na sniženju ![]() Dar1- tnx frend ![]() | ||||
| | |
| | #608 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,610
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Citat:
Nadalje, prilikom tog mjerenja, jesi li nedvojbeno utvrdio da li su dotični pederi na plaži autohtoni pederi (tzv. pederhotni) ili pak gosti iz Zagreba, netom pristigli sa parade?
__________________ Pa mi je ža, ća san te upoznava ja. Sa' mi je ža, ća te volin ja. | |
| | |
| | #609 (permalink) |
| 3kn Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,367
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... a kako ti znash da ih nije vishe? jesi brojao? jesi prisustvovao paradi? kako znash da su ti iz zagreba dolje na plazhi?jesi ih osobno upoznao pa znash ili?? neshto te opasno muchi ta parada...hmm i pederi su ljudi.. kakve veze sad ima dali je iz zagreba splita rijeke zadra vukovara?apsolutno nikakve..a to kaj se svi skupljaju u glavnom gradu to je nekaj sasvim drugog
__________________ |
| | |
| | #610 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,610
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Nisam brojao. Samo zaključujem na osnovu dostupnih činjenica - u Zagrebu postoji gay-parada kojom paradiraju pederi, i to u sve većem broju. U Splitu takvo nešto ne postoji... ergo u Zagrebu ima više pedera. Zaključak na razini formalne logike. Meni osobno pederi ne smetaju. Ne diraju oni mene, ne diram ja njih - i svi sretni. Inače, doktore, prvi si počeo sa prostačenjem tipa "kome bi pušile Dalmatinke" pa si morao očekivat repliku u sličnom stilu...
__________________ Pa mi je ža, ća san te upoznava ja. Sa' mi je ža, ća te volin ja. |
| | |
![]() |
| Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:58.

u moj podforum...jer bi vjerovatno morao banati 3x dnevno a mene boli srce kad moram banati nekoga