Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Zagreb
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Baš kao što je glupo ljutit se na iste samo sam rekla da nije primjereno, i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-07-08, 17:09   #621 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 26
Poruka: 1,455
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat
Re: Purgerski topic...

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Baš kao što je glupo ljutit se na iste
samo sam rekla da nije primjereno, i odmakla iz teme... bez ljutnje...
Citat:
Znači, ako je šala, ne smije se odgovorit?
ako je šala, onda je šala
Agness je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 17:15   #622 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,726
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
Uostalom, nitko ti nije branio da uzvratiš istom mjerom..
Da si mene tako izazvao, ja bi se sakrio u ormar i plakao. Kako da ti vratim istom mjerom? Riječima protiv odvjetnika.. nemam šanse. osjećao bi se nekako nenaoružan..

...ali ti si izazvao ženu!! Unaprijed znajući da izazivaš utjelovljenje svih zala
Hrabro!
Brzopleto, nepromišljeno, ali hrabro.
(ne izazivam. samo sam primjetio )

Za one kojima je tlaka i muka kad moraju ić u dalmaciju, samo da kažem: Nije vam to tako strašno. Ja to čak volim. Jako. Evo sličica od neki dan. (Više u mom kutku).
Pozdrav iz Dalmacije.
Bok!
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg P6264678.jpg (63.8 KB, 7 pogleda)

Zadnji Uredio Dar1 : 03-07-08 u 17:19.
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 17:17   #623 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 1,070
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Citat:
Ne znam, ali činjenice ukazuju da je vjerovatnost za takav zaključak manja nego, recimo, za zaključak da je 90% pedera na dotičnoj paradi upravo iz Zagreba.

Koje činjenice?!

Slike iz novina, prilog iz Dnevnika?!

Pa po tome bi 90% pedera (i lezbi - nemojmo i njih zaboraviti, iako su one nas,muške,zaboravile) moglo biti stranci!

Uglavnom, da se gay parada održava u Zagrebu više ima veze s time da je Zagreb glavni grad RH nego s činjenicom da u Zagrebu ima više pedera (i lezbi) nego negdje drugdje u RH

Ali, eto, lakše je i korisnije za vas (dalmatince) zaključiti da je Zagreb pun pedera pa vikati ono o gay paradi i ponosom grada

Više o meni
sunka5 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 18:36   #624 (permalink)
Kupila sam si knjigu...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,726
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke

Naravno da ćeš od mene čuti, pola je mojih u Zagrebu- i isto kajkaju kao i ti , ko da ste išli skupa na tečaj,
Eto nisam išla na nikakav tečaj, ja sam u Zg završila srednju, a uskoro i fax. Tako da

A i;

1. Nisam rođena u Hercegovini
2. Nisam nikad živila u Hercegovini

Citat:

Split je manji od Zagreba, kao što je i Zagreb manji od ostalih većih gradova , pa Zagreb isto tako nije provincija u odnosu na Beč npr…
Definica provincije:
Provincija ili pokrajina je naziv za podnacionalnu jedinicu, koja u većini država ili zemalja predstavlja drugtostepeni nivo vlade.
Eto tu bi se čak i složile. Split možeš cijeli upoznati u tri tjedna, a Zagreb ne možeš ni u tri godine. Vjerojatno Beč ne možeš u roku 10 godina.

Citat:
Zadnja rečenica je složena, čini mi se sastavna, ali u suštini je vrlo jednostavna
Da, ali ja ju ne kužim. Pogledaj potpis

Citat:
kao što rekoh, ja sam iz Mostara, i gdje god odem uvijek sam mostarka, sa svim pripadajućim obilježjima, tako i to mamica je u duhu toga…
a o mojoj kulturi… o njoj su mu uvijek govorili ovakvi kao ti, što opet ima neku svoju dimenziju (malu)

Znam dosta Mostarki i ni jedna mi nije mater spominjala u nikakvom negativnom kontekstu.
A ni u duhu Mostarki nije da se tako izražavaju. Znam, živim s jednom već 24 godine- mojom majkom.

Citat:

ugodan dan ti želim

I ja tebi
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 19:17   #625 (permalink)
Daydreamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,211
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Citat:
Pravi autor: sunka5 Pogledaj Poruke
Ali, eto, lakše je i korisnije za vas (dalmatince) zaključiti da je Zagreb pun pedera pa vikati ono o gay paradi i ponosom grada
Sunka, nemoj Damfiska poistovjećivat sa svim Dalmatincima...
Servant je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 20:14   #626 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 44
Poruka: 5,235
TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

A ovo sve kaj vi pišete ima veze sa temom.....ono, neznam kakve...

Ovo mi je nevjerojatno....

Na žalost, još jedna tema kojoj ću ja reći.......pa pa...
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 21:29   #627 (permalink)
I do not want...

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 6,948
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Servant Pogledaj Poruke
Volim Zagreb zimi, Makarsku liti...
U Zagrebu sam zimi, u Makarskoj liti...
------------------------------------------------
Zaključak?
Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Ja imam život
Zaključak je se odnosio na Servantov post jer je bilo spominjano kako Zg ima život zimi, a Dalmacija ljeti
Citat:

Imam i ja, baš sam ga neki dan u Zagrebu kupila, bilo na sniženju
... stoga ne znam zakaj mene "prozivaš" .

Koliko sam ja vidjela po svojim postovima ja ovdje ne držim ničiju stranu. Naprosto zato kaj me nije briga od kuda je tko i te usporebe brži, bolji, jači...

Citat:
Pravi autor: TigarZG1 Pogledaj Poruke
A ovo sve kaj vi pišete ima veze sa temom.....ono, neznam kakve...

Ovo mi je nevjerojatno....

Na žalost, još jedna tema kojoj ću ja reći.......pa pa...
Potpisujem ovo

Ovdje postoje dvije nerazumne strane - jedna koja podbada, a drugima valjda smeta. I jedna kojima smetaju neki kaj podbadaju ne samo na ovome topicu nego i inače (uglavnom iz zajebancije).

Nastavite i dalje sa ovim nerazumnim postanjem.

Ja, baš kao i Tigar kažem ovoj temi
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 21:38   #628 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,505
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

tko pokušava posvađati zagrepčane i splićane je mrzitelj Hrvatske i jer su to dva Hrvatska grada i branitelji iz oba znaju što je hrvatsko jedinstvo a oni koji to nisu doživjeli propagiraju mržnju

nema dileme, Zagreb je ljepši a i ona budala što nam je gradonačelnik je gluplji od splitskog pa smo i u tome bolji
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 21:41   #629 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,887
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Alo Purgeri !!!

Nemojte dozvolit da vas dalmatinci istjeraju iz ove teme kao što su počeli u gradu !

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 21:43   #630 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,505
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Alo Purgeri !!!

Nemojte dozvolit da vas dalmatinci istjeraju iz ove teme kao što su počeli u gradu !

Neeeće nikaaada
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb

« Parking | - »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:34.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114