| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #631 (permalink) |
| Purger | Re: Purgerski topic... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #632 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-06-08 Lokacija: Metropola Godina: 21
Poruka: 93
![]() | Re: Purgerski topic... dosta dalmuši! uopče neznam čemu se javljate na purgerske teme.... ![]() nit vas je ko zvao nit vas tu treba... činjenica je da vas je dosta (čast iznimkama) došlo u Zagreb i onda serete protiv tog grada. dosta o tome, vratite se "doli" ako vam ovdje nije dobro - niko vas ne drži tu. ljubite si svoje gradove a ZG ostavite na miru! ![]()
__________________ |
| | |
| | #633 (permalink) | |
| Purger | Re: Purgerski topic... Povijest Zagreba Citat:
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #634 (permalink) |
| Purger | Re: Purgerski topic... Bakačeva 1895 ![]() Bakaceva Polukula 1906 ![]() Bakaceva Ulica 1862 ![]() Crkva Sv. Marka ![]() Crkva Svkatarine 1880 ![]() Crkva Svmarka2 ![]() Crnomerec 1955 ![]() Dinamov Stadion ![]() Dio Ilice2 ![]() Dio Ilice3 ![]() Hnk ![]() Ilica 4 K Caru ![]() Ilica 1915 ![]() Jelacicev Trg 1880 ![]() Kamenita Vrata ![]() Kanaliziranje Medvescaka ![]() Kazalisna Kavana ![]() Klizaliste 1890 Marulicev Trg ![]() Radnicki Dom ![]() Savska Cesta 1906 ![]() Savski Most 1957 ![]() Trg Zrtava1 ![]() Uspinjaca ![]() Zagrebacka Pivovara ![]() Zastor u HNK ![]() Zdenaczivota2 ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 03-07-08 u 22:53. |
| | |
![]() |
| Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb |
« Parking
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:14.

za kvalitetu i kvalitetu dobiš r+ uskoro!