Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Zagreb
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: dorina Ja imam život Citat: Pravi autor: Agness Imam i ja, baš sam ga neki dan u ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-07-08, 09:17   #641 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 26
Poruka: 1,455
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat
Re: Purgerski topic...

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Ja imam život
Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke
Imam i ja, baš sam ga neki dan u Zagrebu kupila, bilo na sniženju
Ovo je bila jedna od benignijih šala koje sam napisala na ovom forumu
Bez ikakvih zlih primjesa (što će Damf odmah osporiti )
Agness je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-07-08, 10:08   #642 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,887
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
da si ti crtao grb, kladim se da bi nacrtao zatvorena vrata
Ma neeee

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
sahasa, majstore! za kvalitetu i kvalitetu dobiš r+ uskoro!
Tnx

Citat:
Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke
dobre slike... to si ti sliko sahasa?
Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
ne. sahasin deda je slikao. (vidi privitak)

Baka je to slikala...vidiš da je i dedu uslikala,nije mogo sam sebe

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-07-08, 10:34   #643 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Poruka: 10,887
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Evo još malo

Pogled na Masarykovu

Sveti Juraj (Maksimir)

Trg Maršala Tita

Trg republike

Velesajam 1957

S Glavnog kolodvora 1906

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-07-08, 11:35   #644 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 14,098
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: sunka5 Pogledaj Poruke
Koje činjenice?!

Slike iz novina, prilog iz Dnevnika?!
Da. Naime, na dotičnoj manifestaciji nisam bio.

Možda ti imaš neke izravnije podatke?

Citat:
Pa po tome bi 90% pedera (i lezbi - nemojmo i njih zaboraviti, iako su one nas,muške,zaboravile) moglo biti stranci!
Da, mogli bi. Međutim, dok se ne pojave dokazi da su 90% sudionika te manifestacije stranci, logičnijim se čini zaključak da su 90% sudionika te manifestacije upravo građani grada u kojem se ta manifestacija održava.

Citat:
Uglavnom, da se gay parada održava u Zagrebu više ima veze s time da je Zagreb glavni grad RH nego s činjenicom da u Zagrebu ima više pedera (i lezbi) nego negdje drugdje u RH
Aha... znači, ti tvrdiš da je jedno od osnovnih obilježja pedera to što on drage volje (s odušeljenjem čak) putuje na paradu u glavni grad, iako ih u drugim (ne-glavnim) gradovima ima višestruko više nego u glavnom gradu.

Logično, nema šta! Bravo!

Citat:
Ali, eto, lakše je i korisnije za vas (dalmatince) zaključiti da je Zagreb pun pedera pa vikati ono o gay paradi i ponosom grada
Da, lakše, korisnije i - ne zaboravi - logičnije.

Doduše, paradu sam spomenuo tek kao odgovor na ničim izazvano prostačenje.

Citat:
Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke
tko pokušava posvađati zagrepčane i splićane je mrzitelj Hrvatske i jer su to dva Hrvatska grada i branitelji iz oba znaju što je hrvatsko jedinstvo a oni koji to nisu doživjeli propagiraju mržnju

nema dileme, Zagreb je ljepši a i ona budala što nam je gradonačelnik je gluplji od splitskog pa smo i u tome bolji
osobito mi je dražesno kad se u hrvatska prsa busa individua koja ne poznaje temeljna gramatička pravila hrvatskog jezika

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Alo Purgeri !!!

Nemojte dozvolit da vas dalmatinci istjeraju iz ove teme kao što su počeli u gradu !

A sve to u duhu "hrvatskog jedinstva"...

P.S. moćan je to grad, kad njegovi "građani" puštaju da ih se odnekud "istjera"... iako, iskreno govoreći, nikako ne shvaćam tko to koga i otkud tjera... ali dobro... već smo analizirale komplekse, nema potrebe da opet o tome razglabamo

Zadnji Uredio damfisk : 04-07-08 u 11:40.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-07-08, 12:07   #645 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Poruka: 2,546
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

damfisk ne diraj mi Zagreb
Odgovori sa citatom
Star 04-07-08, 12:13   #646 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,774
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
P.S. moćan je to grad, kad njegovi "građani" puštaju da ih se odnekud "istjera"..
Odgovori sa citatom
Star 04-07-08, 12:15   #647 (permalink)
doctor queñones

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: carica Pogledaj Poruke
damfisk ne diraj mi Zagreb
Pa ne diram ga.

Citat:
Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke
Nešto ti nije jasno?
Odgovori sa citatom
Star 04-07-08, 12:17   #648 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Poruka: 2,546
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

Kako je meni to nenormalno svatko obožava svoj grad, logično je, ali da je sad Split, Zadar, Dubrovnik ovakav ili onakav zato jer ja živim u Zagrebu

Samo imam jednu zamjerku - hrpa ljudi iz Dalmacije dođe ovdje studirat ( nema frke), radit, živjet i onda se čuje po tramvajima "jebem ti Zagreb", WTF čemu to?
Odgovori sa citatom
Star 04-07-08, 12:19   #649 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,774
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

Citat:
Nešto ti nije jasno?
Da. Ovo:

Citat:
P.S. moćan je to grad, kad njegovi "građani" puštaju da ih se odnekud "istjera"...
Sto bi to trebalo znaciti?

Citat:
Samo imam jednu zamjerku - hrpa ljudi iz Dalmacije dođe ovdje studirat ( nema frke), radit, živjet i onda se čuje po tramvajima "jebem ti Zagreb", WTF čemu to?
Upravo tako.
Odgovori sa citatom
Star 04-07-08, 12:21   #650 (permalink)
doctor queñones

Citat:
Kako je meni to nenormalno svatko obožava svoj grad, logično je, ali da je sad Split, Zadar, Dubrovnik ovakav ili onakav zato jer ja živim u Zagrebu

Pa ljudi došli u Zagreb jer moraju - jer nema tog studija u Splitu. I sad im se u Zagrebu ne sviđa, a moraju tu bit. Zar nemaju pravo bit nezadovoljni.

Kad nekog strpaš u zatvor, i on kaže "jebem ti zatvor" iako u zatvoru svakog dana dobija hranu... je li to čudno?

Malo nespretna usporedba, ali kužiš šta želim reć...

BTW - da se koji put povozaš u Splitu autobusom, čula bi i "jebem ti Split"....

Što nam to govori? Da ljudi u sredstvima javnog gradskog prijevoza često pričaju pizdarije.

Citat:
Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke
Da. Ovo:

Sto bi to trebalo znaciti?
to je bio odgovor jednom cijenjenom ponosnom purgeru... pročitaj unatrag...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb

« Parking | - »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:16.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114