| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: dorina Ja imam život Citat: Pravi autor: Agness Imam i ja, baš sam ga neki dan u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #642 (permalink) |
| Purger | Re: Purgerski topic... Ma neeee ![]() Tnx ![]() Baka je to slikala...vidiš da je i dedu uslikala,nije mogo sam sebe ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #643 (permalink) |
| Purger | Re: Purgerski topic... Evo još malo ![]() Pogled na Masarykovu ![]() Sveti Juraj (Maksimir) ![]() Trg Maršala Tita ![]() Trg republike ![]() Velesajam 1957 ![]() S Glavnog kolodvora 1906 ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #644 (permalink) | |||||
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Da. Naime, na dotičnoj manifestaciji nisam bio. Možda ti imaš neke izravnije podatke? Citat:
Citat:
Logično, nema šta! Bravo! ![]() Citat:
![]() Doduše, paradu sam spomenuo tek kao odgovor na ničim izazvano prostačenje. Citat:
Citat:
A sve to u duhu "hrvatskog jedinstva"... P.S. moćan je to grad, kad njegovi "građani" puštaju da ih se odnekud "istjera"... iako, iskreno govoreći, nikako ne shvaćam tko to koga i otkud tjera... ali dobro... već smo analizirale komplekse, nema potrebe da opet o tome razglabamo
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane Zadnji Uredio damfisk : 04-07-08 u 11:40. | |||||
| | |
| | #646 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,774
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Citat:
![]()
__________________ Don't go wasting your emotion, Lay all your love on me. | |
| | |
| | #647 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Pa ne diram ga. Nešto ti nije jasno?
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #648 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,546
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Kako je meni to nenormalno svatko obožava svoj grad, logično je, ali da je sad Split, Zadar, Dubrovnik ovakav ili onakav zato jer ja živim u Zagrebu ![]() Samo imam jednu zamjerku - hrpa ljudi iz Dalmacije dođe ovdje studirat ( nema frke), radit, živjet i onda se čuje po tramvajima "jebem ti Zagreb", WTF čemu to? ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #649 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,774
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Da. Ovo: Citat:
Upravo tako.
__________________ Don't go wasting your emotion, Lay all your love on me. | |
| | |
| | #650 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Citat:
Kad nekog strpaš u zatvor, i on kaže "jebem ti zatvor" iako u zatvoru svakog dana dobija hranu... je li to čudno? Malo nespretna usporedba, ali kužiš šta želim reć... BTW - da se koji put povozaš u Splitu autobusom, čula bi i "jebem ti Split".... Što nam to govori? Da ljudi u sredstvima javnog gradskog prijevoza često pričaju pizdarije. to je bio odgovor jednom cijenjenom ponosnom purgeru... pročitaj unatrag...
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
![]() |
| Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb |
« Parking
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:16.

za kvalitetu i kvalitetu dobiš r+ uskoro! 

ne diraj mi Zagreb 
svatko obožava svoj grad, logično je, ali da je sad Split, Zadar, Dubrovnik ovakav ili onakav zato jer ja živim u Zagrebu