Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Zagreb
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; A dobro. I ja volim Zaprešić ali samo za popit kavu na večer ili subotom ujutro....

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-06-07, 18:22   #61 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,089
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Purgerski topic...

A dobro. I ja volim Zaprešić ali samo za popit kavu na večer ili subotom ujutro.
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 21:23   #62 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
I to je bilo na krizanju Drziceve i Vukovarske. Odem u svoj lair (moja birtija) u Klari, a tamo: "Sunce piči mi roštiljamo, cure gule krumpir u hladovini".
Drago mi je da ima još nekog tko prebiva u Klari ko ja...
dok se pored mene budis ti...
Adolon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 21:29   #63 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,910
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Hm, ako se to Klarom moze nazvati
Onaj birc iza 24sata
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 23:45   #64 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Hm, ako se to Klarom moze nazvati
Onaj birc iza 24sata
A dobro ajde priznat ćemo i to, sam da nisam solo odavde
dok se pored mene budis ti...
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 14:00   #65 (permalink)
The Najarogantnija

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

A joj... vratih se s mora prije dva dana u Zg, i mislim si "barem je lijepo vrijeme u Zg, ako ništa" i jutros se probudim kad ono kišurina, puše na sve strane, hladno je... A joj

Ili je samo tako kod mene u kvartu?

Pa s ovih gradom nikad na zelenu gradu...
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 14:05   #66 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,627
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Izgleda da baš nisi pogodila dan za povratak
Bit će tu još vrućina, ne boj se. A ja jedva čekam da se odem odmoriti malo od ovih gradskih vrućina i sparina, pa makar i u toplo more
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 14:12   #67 (permalink)
The Najarogantnija

Ah i ja. Već cijelu godinu kontam kako da kidnem iz ovog grada. Ne bitno gdje.

Jučer idem doma iz grada, ajde dobro kaj sam morala čekati tramvaj 15 minuta i onda dođe toliko pun da nisam mogla ući unutra, a kamoli negdje stati. I još se pitam-odkud ti silni ljudi, kam idu, nije bila špica, niti se ljudi vraćaju s posla... Sve luđe i luđe iz godine u godinu.
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 08:50   #68 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,627
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Da, sjećam se i ja takvih situacija kad je nakon puno godina uveden gradski prijevoz željeznicom. Desilo se da sam na stanici u Gajnicama morao propuštati vlakove u jutro kad sam išao na posao jer se nije moglo ući. Onda sam promijenio lokaciju zaposlenja, pa sam išai autom i bilo je dosta dobro, kad ono..... iz godine u godinu i na cestama sve luđe i sve više automobila. Neki bahati, neki neznaju voziti po gradu, neki namjerno druge ometaju i ugrožavaju.....
Ali, što me još najviše smeta u prometu po Zagrebu? Postavili su jebene ležeće policajce na svakom koraku, a pravih pajkana nigdje na cesti da spriječe divljanje neodgovornih vozača. Za kog vraga mi plaćamo poreze i takse kad se ne možemo voziti po cestama nego po rupama i preprekama? A plaćamo upravo zato da bi se mogli voziti normalno po normalnim cestama.
Odgovori sa citatom
Star 15-08-07, 19:15   #69 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
Giant se izdvaja iz mase

Gdje u Zagebu imate trgovinu koja prodaje bejzbolske majice tipa yankees,cubs,dodgers,...?
Giant je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-08-07, 19:52   #70 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,524
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

top sport, reebok, nike....imas ih u pola sportskih ducana (to znam za yankees-e i dodgers-e). za ostale nisam sigurna.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113