| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Kaaaaj ?! kak je zauzeta?! tko ju zauzeo?! i callito, pa govoriš - kaj - i da ne znaš, si ikad rekao KAJ ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #761 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Purgerski topic... Kaaaaj?! kak je zauzeta?! tko ju zauzeo?! ![]() i callito, pa govoriš -kaj- i da ne znaš, si ikad rekao KAJmak, KAJgana, KAJtrida (purgerska verzija kantride )?!? eto ti dokaza da su svi,htjeli ne htjeli, purgeri ![]()
__________________ I drool |
| | |
| | #762 (permalink) |
| I do not want... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 6,948
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... ![]() dobra ti ova treća riječ ![]()
__________________ ... Da l' ista moze da se sakrije Po licu kad se svetlo polije Od kada tebe volim... Vreme ne ide... Zadnji Uredio dorina : 08-07-08 u 12:50. |
| | |
| | #763 (permalink) | |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Purgerski topic... Citat:
![]()
__________________ Vjerujem u.... | |
| | |
| | #768 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Purgerski topic... kaj kurac oćeš mislim ono ne ideš levo, ne ideš desno , ne jebem ti mater, kužiš ne kaje, kom ti mater. Oš po pički, a?! spermišem ti kevu (ooops, ovo je iz beograda) pereci, pereci. Kupite perece. Od pereca rastu deca. ( nego dije onaj sa perecima sa trga)
__________________ golotinje, seks, besplatna mjuza i grupnjaci link |
| | |
| | #770 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Purgerski topic... Jutros sam se dobro splašil. Opala je dizalica na gradilištu Arene Zagreb, a moja zgrada je odmah do Arene, i tak se je zgrada stresla da sam mislil da je potres. Sva sreča da se nije srušila kad je prevozila betonski stup uz moju zgradu, bilo bi strašno a i poginulih bi bilo puno, ta je dizalica ogromna i postavlljena je na velike gusjenice (kao bager samo puno,puno veće ). |
| | |
![]() |
| Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb |
« Parking
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:51.

)?!? eto ti dokaza da su svi,htjeli ne htjeli, purgeri