| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Bilo na dnevniku sad Stvarno sreća da nije nitko poginuo... Najjača fora u cijeloj reportaži na novojTV....kaže ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #771 (permalink) |
| Purger | Re: Purgerski topic... Bilo na dnevniku sad ![]() Stvarno sreća da nije nitko poginuo... Najjača fora u cijeloj reportaži na novojTV....kaže novinar koji je radio prilog......"to je čisti beton od armiranog željeza"....ja sam vrisnuo od smijeha ![]() Koji gaf ![]() Ako već radi prilog o građevinskim radovima i objektima u izgradnji,mogao se bar bolje pripremit i štogod naučit.... "to je čisti beton od armiranog željeza".. ne vjerujem... ![]() ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #772 (permalink) |
| Kupila sam si knjigu... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Čekaj da skužim zajebanciju... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I još uvijek se ne smijem. ![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #773 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,822
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... i onda sprema li mi iko svečani doček? crveni tepih,manekenka.limuzine,20 tak bbb piva himnu hajduka i te sheme ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| | |
| | #775 (permalink) | |
| Purger | Re: Purgerski topic... Citat:
Naravno...samo ti dođi ![]() Reci gdje i kad i imat ćeš najsrdačniji doček u životu ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #777 (permalink) |
| I do not want... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 6,948
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Sahasa je oličenje ljubaznosti. On sve nas "sastrane" prima tak raširenih ruku. Evo, sve mi je toplo oko srca ![]()
__________________ ... Da l' ista moze da se sakrije Po licu kad se svetlo polije Od kada tebe volim... Vreme ne ide... |
| | |
| | #778 (permalink) |
| Purger | Re: Purgerski topic... Toliko su raširene ruke da raširenije ne mogu bit ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb |
« Parking
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:09.