| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: carllito poznam ja takve,takvi obično plače kad pencilin vide jesam blizu evo ja bi se i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #785 (permalink) | ||
| Purger | Re: Purgerski topic... Citat:
![]() Citat:
![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | ||
| | |
| | #787 (permalink) |
| Kupila sam si knjigu... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,730
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Ajd hvala! Skužila sam ju, samo kaj mi nije bila smješna.
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #788 (permalink) |
| I do not want... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 6,948
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Ja sam očekivala Grdovića i njegove manevre rukom niz rivu ![]()
__________________ ... Da l' ista moze da se sakrije Po licu kad se svetlo polije Od kada tebe volim... Vreme ne ide... |
| | |
| | #789 (permalink) | |
| kaj? Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Citat:
zamoli sahasu da ti zapoje 'dalmacija u mom oku' ili 'dalmatinac sam'. ![]() | |
| | |
| | #790 (permalink) |
| I do not want... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 6,948
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Kaj sahasa ima neke korijene u Dalmaciji? ![]() E sahasa, ništa nije savršeno. Ja imam hercegovačko prezime Shvaćam kako je takva spoznaja bolna ![]() ![]()
__________________ ... Da l' ista moze da se sakrije Po licu kad se svetlo polije Od kada tebe volim... Vreme ne ide... |
| | |
![]() |
| Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb |
« Parking
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:04.

!!!