Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Zagreb
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: vibica top sport, reebok, nike....imas ih u pola sportskih ducana (to znam za yankees-e i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-08-07, 21:18   #71 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
Giant se izdvaja iz mase
Re: Purgerski topic...

Citat:
Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke
top sport, reebok, nike....imas ih u pola sportskih ducana (to znam za yankees-e i dodgers-e). za ostale nisam sigurna.
Jel mi možeš ulicu napisati? Ima mi stara u Zagrebu neku prijateljicu pa možda nešto sredim.Kod mene u Osijeku je izbor jako mal a majice koštaju 280 kn.Danas sam na netu gledao po američkim cijenama i kod njih košta 195 u kunama.Šteta što i kod nas nisu takve cijene.
Giant je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-08-07, 22:18   #72 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,533
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

tako ti negdje i u zagrebu kosta. mozda malo manje, zbog konkurencije. pogledaj si u ovim velikim trgovackim centrima (king cross, city centar - oba su ti u jankomiru, ne znam tocno adresu, al malo proguglaj, zatim u mercatone-u, tamo bi ti mogli imati u puma ducanu na katu, al nisam ziher dal imaju te klubove, prije nogometne )) yankeese ti ima reebok, sam nisam ziher u kojem ducanu to ima. imas wulf sport isto kod mercatone-a, odmah nakon sto predes parkiraliste, tamo sam vidjela i NY tenisice.

ne znam ti nista precizno, mozda ce ti netko znati bolje odgovoriti.
Odgovori sa citatom
Star 16-08-07, 08:32   #73 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,066
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

giant, pogledaj u top-sportu u bogovićevoj, u centru grada ili u intersportu (u mercatorovom centru) - to ti je u vukovarskoj ulici, blizu križanja s heinzelovom, na istoku grada.
Odgovori sa citatom
Star 17-08-07, 03:27   #74 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 367
tigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz mase

sorry purgeri, al ja vas ne volim...
tigrica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-08-07, 05:44   #75 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,773
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Ni mi tebe

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-08-07, 07:41   #76 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Citat:
Pravi autor: tigrica Pogledaj Poruke
Sigurno imaš dobar razlog Ja prijatelje, na primjer, ne dijelim da purgere i one druge. Imam prijatelje i u Rijeci i u Splitu, Gospiću, Vukovaru, Osijeku, Virovitici, Karlovcu, Brodu........ a naravno i u Zagrebu gdje sam rođen i od kuda su moji (po majci), već četiri generacije (koliko sam uspio saznati bez velike istrage).
Zato drugi puta razmisli kad kažeš da nekog ne voliš jer je iz nekog mjesta ili druge religije, boje kože, jezika......
Odgovori sa citatom
Star 17-08-07, 08:24   #77 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,773
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

"Razmišljanje" je za nju stran pojam...inače ne bi tak nekaj napisala...

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-08-07, 09:45   #78 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Poruka: 6,066
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Odgovori sa citatom
Star 17-08-07, 11:24   #79 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,650
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: tigrica Pogledaj Poruke
Dobro, i kaj sad, trebali bi se pokrit repom i sakrit u rupu? Strašno! Baš jadno!
(nisam purger, ali kako da kudim grad koji volim i u kojem sam odrasla)
I za tvoju info, ima dost njih kaj ga ne vole, ali u potrazi za poslom, donosio im je kruh na stol. Da i tebi tako bude, kaj i dalje nebi voljela purgere???
Odgovori sa citatom
Star 17-08-07, 11:50   #80 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 367
tigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz mase

svi na me
pa šta se odman ljutite...pobjedili ste

Citat:
Sigurno imaš dobar razlog Ja prijatelje, na primjer, ne dijelim da purgere i one druge. Imam prijatelje i u Rijeci i u Splitu, Gospiću, Vukovaru, Osijeku, Virovitici, Karlovcu, Brodu........ a naravno i u Zagrebu gdje sam rođen i od kuda su moji (po majci), već četiri generacije (koliko sam uspio saznati bez velike istrage).
Zato drugi puta razmisli kad kažeš da nekog ne voliš jer je iz nekog mjesta ili druge religije, boje kože, jezika......
da...
hvala što si mi to reka da razmislim, peace.

Citat:
tako je.

Citat:
Dobro, i kaj sad, trebali bi se pokrit repom i sakrit u rupu? Strašno! Baš jadno!
(nisam purger, ali kako da kudim grad koji volim i u kojem sam odrasla)
I za tvoju info, ima dost njih kaj ga ne vole, ali u potrazi za poslom, donosio im je kruh na stol. Da i tebi tako bude, kaj i dalje nebi voljela purgere???
pa netribaš se sakrit u rupu ti sad zbog toga!
čuj.. svatko ima pravo na svoje mišljenje,
pričala sam u globalu jer ne volim zagreb ko grad.
imala san par loših iskustava gori i šta sad.

po tvojoj teoriji..to ako bi ošla u ZG raditi za koru kruva, to ne mora značit da bi morala počela volit taj narod, već sam otišla u ZG da radin, kaj ne?

uglavnom, purgeri, to je bila samo jedna mala šala...volin ja vas
tigrica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114