| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: vibica top sport, reebok, nike....imas ih u pola sportskih ducana (to znam za yankees-e i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
![]() | Re: Purgerski topic... Jel mi možeš ulicu napisati? Ima mi stara u Zagrebu neku prijateljicu pa možda nešto sredim.Kod mene u Osijeku je izbor jako mal a majice koštaju 280 kn.Danas sam na netu gledao po američkim cijenama i kod njih košta 195 u kunama.Šteta što i kod nas nisu takve cijene. |
| | |
| | #72 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,533
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... tako ti negdje i u zagrebu kosta. mozda malo manje, zbog konkurencije. pogledaj si u ovim velikim trgovackim centrima (king cross, city centar - oba su ti u jankomiru, ne znam tocno adresu, al malo proguglaj, zatim u mercatone-u, tamo bi ti mogli imati u puma ducanu na katu, al nisam ziher dal imaju te klubove, prije nogometne )) yankeese ti ima reebok, sam nisam ziher u kojem ducanu to ima. imas wulf sport isto kod mercatone-a, odmah nakon sto predes parkiraliste, tamo sam vidjela i NY tenisice.ne znam ti nista precizno, mozda ce ti netko znati bolje odgovoriti.
__________________ In the rays of the sun I am longing for the darkness. |
| | |
| | #73 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,066
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... giant, pogledaj u top-sportu u bogovićevoj, u centru grada ili u intersportu (u mercatorovom centru) - to ti je u vukovarskoj ulici, blizu križanja s heinzelovom, na istoku grada.
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Purger | Re: Purgerski topic... Ni mi tebe ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #76 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Sigurno imaš dobar razlog Ja prijatelje, na primjer, ne dijelim da purgere i one druge. Imam prijatelje i u Rijeci i u Splitu, Gospiću, Vukovaru, Osijeku, Virovitici, Karlovcu, Brodu........ a naravno i u Zagrebu gdje sam rođen i od kuda su moji (po majci), već četiri generacije (koliko sam uspio saznati bez velike istrage). Zato drugi puta razmisli kad kažeš da nekog ne voliš jer je iz nekog mjesta ili druge religije, boje kože, jezika...... ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #77 (permalink) |
| Purger | Re: Purgerski topic... "Razmišljanje" je za nju stran pojam...inače ne bi tak nekaj napisala...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #78 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,066
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic...
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #79 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,650
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Dobro, i kaj sad, trebali bi se pokrit repom i sakrit u rupu? Strašno! Baš jadno! (nisam purger, ali kako da kudim grad koji volim i u kojem sam odrasla) I za tvoju info, ima dost njih kaj ga ne vole, ali u potrazi za poslom, donosio im je kruh na stol. Da i tebi tako bude, kaj i dalje nebi voljela purgere???
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #80 (permalink) | |||
| Regularni forumas Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 367
![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... svi na me pa šta se odman ljutite...pobjedili ste Citat:
hvala što si mi to reka da razmislim, peace. Citat:
tako je.Citat:
čuj.. svatko ima pravo na svoje mišljenje, pričala sam u globalu jer ne volim zagreb ko grad. imala san par loših iskustava gori i šta sad. po tvojoj teoriji..to ako bi ošla u ZG raditi za koru kruva, to ne mora značit da bi morala počela volit taj narod, već sam otišla u ZG da radin, kaj ne? uglavnom, purgeri, to je bila samo jedna mala šala...volin ja vas ![]() | |||
| | |
![]() |
| Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb |
« Bundek
|
Zagreb u SLIKAMA »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:42.

)) yankeese ti ima reebok, sam nisam ziher u kojem ducanu to ima. imas wulf sport isto kod mercatone-a, odmah nakon sto predes parkiraliste, tamo sam vidjela i NY tenisice.
pa šta se odman ljutite...pobjedili ste
tako je.