| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: teica Ajd hvala! Skužila sam ju, samo kaj mi nije bila smješna. Meni je baš ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #791 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Meni je baš bilo smiješno. i ne samo meni. Znam ja da si ti skužila, al ipak sam ti htio vratit rep. istina da nije sa istim predznakom, al nema veze stara ![]() Nema na čemu. ha ha ha ha ![]() Zadnji Uredio Dar1 : 10-07-08 u 14:15. |
| | |
| | #792 (permalink) | |
| Purger | Re: Purgerski topic... Citat:
![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #794 (permalink) | |
| Kupila sam si knjigu... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Citat:
![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | |
| | |
| | #795 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... oćeš reć da naš Banda(od milja ) nema veze s ovom temom?Da je sad tu, ovako bi ti rekao: "Ko kaže da ja neman veze s ovon temon? Kaj got! Pa ja san stari zagrepčanec, purger nad purgerima! Svakin danon sve više i više. Ja zagreb volin, ja ga gradin, ja se šetan sa svojin peson po slemenu svaki dan..." |
| | |
| | #797 (permalink) |
| I do not want... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 6,948
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... ![]() Hercegovcima riječ završava sa m. To bi bili Dalmatinci sa n. ![]()
__________________ ... Da l' ista moze da se sakrije Po licu kad se svetlo polije Od kada tebe volim... Vreme ne ide... |
| | |
| | #800 (permalink) |
| Purger | Re: Purgerski topic... Kaj kaje ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb |
« Parking
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:38.