Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Zagreb
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: teica Ajd hvala! Skužila sam ju, samo kaj mi nije bila smješna. Meni je baš ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-07-08, 14:11   #791 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,726
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar
Re: Purgerski topic...

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ajd hvala!

Skužila sam ju, samo kaj mi nije bila smješna.
Meni je baš bilo smiješno. i ne samo meni.
Znam ja da si ti skužila, al ipak sam ti htio vratit rep. istina da nije sa istim predznakom, al nema veze stara
Nema na čemu.
Citat:
Pravi autor: nespretna Pogledaj Poruke
babo, cica ti je u juhi
ha ha ha ha

Zadnji Uredio Dar1 : 10-07-08 u 14:15.
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-07-08, 14:44   #792 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,887
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Kaj sahasa ima neke korijene u Dalmaciji?

E sahasa, ništa nije savršeno. Ja imam hercegovačko prezime

Shvaćam kako je takva spoznaja bolna

S dalmacijom imam veze isto koliko i Bandić sa ovom temom

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-07-08, 15:10   #793 (permalink)
I do not want...

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 6,948
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Banditić ima veze svugdje

Odgovori sa citatom
Star 10-07-08, 15:32   #794 (permalink)
Kupila sam si knjigu...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,726
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Meni je baš bilo smiješno. i ne samo meni.
Znam ja da si ti skužila, al ipak sam ti htio vratit rep. istina da nije sa istim predznakom, al nema veze stara
Nema na čemu.
Eto krasno da ekipu nasmijavaš.

Odgovori sa citatom
Star 10-07-08, 15:40   #795 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,726
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
oćeš reć da naš Banda(od milja ) nema veze s ovom temom?
Da je sad tu, ovako bi ti rekao: "Ko kaže da ja neman veze s ovon temon? Kaj got! Pa ja san stari zagrepčanec, purger nad purgerima! Svakin danon sve više i više. Ja zagreb volin, ja ga gradin, ja se šetan sa svojin peson po slemenu svaki dan..."
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-07-08, 15:47   #796 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 2,545
dark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dark_zg

Je,je baš tak nekak bi naš purgerčna reka !
dark_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-07-08, 16:07   #797 (permalink)
I do not want...

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,948
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Hercegovcima riječ završava sa m. To bi bili Dalmatinci sa n.

Odgovori sa citatom
Star 10-07-08, 18:44   #798 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Poruka: 2,546
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

Bandinjo car, pravi zagrepčanec
Odgovori sa citatom
Star 10-07-08, 18:46   #799 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,425
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

kaje?
Odgovori sa citatom
Star 10-07-08, 20:32   #800 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,887
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Kaj kaje

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb

« Parking | - »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114