| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; ...eto malo sam preletio temom i ne mogu vjerovati... sve što mogu reći je: SEREM SE NA SVE ONE KOJI ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #801 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: ispred PCa Godina: 28
Poruka: 776
![]() ![]() | Re: Purgerski topic... ![]() ![]() ![]() ![]() ...eto malo sam preletio temom i ne mogu vjerovati... sve što mogu reći je: SEREM SE NA SVE ONE KOJI PLJUJU PO SPLITU, OSIJEKU, RIJECI.... A POSEBNO ONIMA KOJI PLJUJU PO ZAGREBU.... serite po ljudima, a ne po "lijepoj našoj".....
__________________ Što napravi hajdukovac kad osvoji prvenstvo? Ugasi Playstation. |
| | |
| | #802 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,432
![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... evo me znam da ovak debilno uvjek upadnem al vratio se s mora u rodni zg pa rekoh da pozdravim moje sugradjane a i sve ljepe nase ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #805 (permalink) |
| Purger | Re: Purgerski topic... Bok ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #806 (permalink) |
| Purger | Re: Purgerski topic... A gdje su purgeri ![]() Svi otišli na more,ha ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #807 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: ispred PCa Godina: 28
Poruka: 776
![]() ![]() | Re: Purgerski topic... ...evo ja se vratio s mora... ma svaka čast moru, ali nema do Zagreba... ne bih ga mijenjao za ništa na svijetu...
__________________ Što napravi hajdukovac kad osvoji prvenstvo? Ugasi Playstation. |
| | |
| | #808 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,432
![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... ma sljaka sljaka dok drugi uzivaju, a ovo mi se svidja zadnjih par dana, prvo vruce, pa padne kisa, fino osvjezi, pa opet vruce pa mala kisica, ma ko bog, lakse mi na poslu, lakse mi na cesti, a i gumama mi sklizu ko lude ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #810 (permalink) |
| Purger | Re: Purgerski topic... To ne računam...Crikva je zagrebački kvart ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:40.

znam da ovak debilno uvjek upadnem al vratio se s mora u rodni zg pa rekoh da pozdravim moje sugradjane a i sve ljepe nase