| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Purgerski topic... u Lijepa Naša forumu; Nije mi izgledalo kao šala Ne moraš voljet narod kod kojeg si došla da bi zaradila za kruh ali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| Purger | Re: Purgerski topic... Nije mi izgledalo kao šala ![]() Ne moraš voljet narod kod kojeg si došla da bi zaradila za kruh ali isto tako ne moraš ni pljuvat po njemu...jel,tako ? Prema gradu i ljudima kod kojih zarađuješ bi se trebala odnosit sa poštovanjem...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #83 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 435
![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Citat:
nije ti izgledalo ko šala, al je bila šala. i nisam pljuvala po njemu... ![]() | |
| | |
| | #84 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... i bolje ti je! ![]() ma nema problema, ja se sigurno ne ljutim niti sam se uvrijedio ali ne volim kad se sve trpa u isti koš sudeći prema geografskom položaju nečijeg prebivališta te običaja i navika vezanih uz pojedince s tog poručja. peace ![]()
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... Zadnji Uredio ševa : 17-08-07 u 12:13. |
| | |
| | #85 (permalink) |
| Purger | Re: Purgerski topic... Puno je gadnih stvari u Zagrebu...kaj možemo...nismo ni mi savršeni ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #86 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... ![]() al stadion je još grđi.. ![]()
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Purger | Re: Purgerski topic... Ti znaš ![]()
| | |
| | #90 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,976
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Purgerski topic... Auuuuu, voće je spremno ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: grad zagreb, purgeraj, purgeri, zagreb |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:39.