Raspravljate o temi RADARI !!! u Zagreb forumu, dio Lijepa Naša foruma; evo ovako , zelim vam svima prenjeti mjesta gdje stoje radari koliko ja znam i svaki dan ih vidjam skoro, ...
evo ovako , zelim vam svima prenjeti mjesta gdje stoje radari koliko ja znam i svaki dan ih vidjam skoro, najvjerojatnije cu zaboraviti napisati al cu poslje dodati:
ajmo od reda:
1. horvacanska: izmedju preckog i vrbana i s jedne i druge strane ceste
staro okretaliste jarun
2.skretanje sa selske na zagrebacku aveniju i prema istoku odmah nakon zavoja i zapadu kod kazaliste tresnja-odmah poslje zavoja
3.zagrebacka avenija:na benzinskoj na ulaz u sigecicu na zagrebackoj (poslje 9) smjer zapad, i preko puta na omv-u(poslje 9 navecer) smjer istok
pri samom silazu sa autoputa na drzicevu (poslje 10) smjer zapad
:izlaz iz podvoznjaka kod vjesnika(s oba dvije strane)
:izlaz iz podvoznjaka vjesnik (oba smjera)
4. bolonja: pocetak bolonje kod podvoznjaka vrapce na busnoj stanici (prema zapresicu) i preko puta na onom sljuncanom putu prije semafora prema gradu
:skretanje za stenjevac-sjever
:skretanje za podsused (prema zapresicu)
: poslje podsuseda prije samog tunelcica(gledaju obadvije strane i prema gradu i zapresicu)
: na busnoj postaji vrapce prema gradu
5. ilica: britanski trg
crnomerec
tamo gdje je mup izmedju kustosije i podvoznjaka vrapce samo smjer zapresica
6. baruna filipovica i zeleni val: kod bile na pocetku kod crnomercu
prije skretanja za zapadni kolodvor,
kod ipsilona kod inine benziske postaje
7. djamija
8. drziceva: pod mostom i s jedne idruge strane
9. vukovarska : kod fine prema pesci
10. zvonimirova : skriveni u drvoredu navecer iz smjera i jednog i drugog izmedju heinzelove i suda
eto zasad samo toliko, ima ih jos, al sam eto u zurbi pa moram gibat, stavim jos