| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi RADARI !!! u Lijepa Naša forumu; evo ovako , zelim vam svima prenjeti mjesta gdje stoje radari koliko ja znam i svaki dan ih vidjam skoro, najvjerojatnije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,432
![]() ![]() ![]() | RADARI !!! evo ovako , zelim vam svima prenjeti mjesta gdje stoje radari koliko ja znam i svaki dan ih vidjam skoro, najvjerojatnije cu zaboraviti napisati al cu poslje dodati: ajmo od reda: 1. horvacanska: izmedju preckog i vrbana i s jedne i druge strane ceste staro okretaliste jarun 2.skretanje sa selske na zagrebacku aveniju i prema istoku odmah nakon zavoja i zapadu kod kazaliste tresnja-odmah poslje zavoja 3.zagrebacka avenija:na benzinskoj na ulaz u sigecicu na zagrebackoj (poslje 9) smjer zapad, i preko puta na omv-u(poslje 9 navecer) smjer istok pri samom silazu sa autoputa na drzicevu (poslje 10) smjer zapad :izlaz iz podvoznjaka kod vjesnika(s oba dvije strane) :izlaz iz podvoznjaka vjesnik (oba smjera) 4. bolonja: pocetak bolonje kod podvoznjaka vrapce na busnoj stanici (prema zapresicu) i preko puta na onom sljuncanom putu prije semafora prema gradu :skretanje za stenjevac-sjever :skretanje za podsused (prema zapresicu) : poslje podsuseda prije samog tunelcica(gledaju obadvije strane i prema gradu i zapresicu) : na busnoj postaji vrapce prema gradu 5. ilica: britanski trg crnomerec tamo gdje je mup izmedju kustosije i podvoznjaka vrapce samo smjer zapresica 6. baruna filipovica i zeleni val: kod bile na pocetku kod crnomercu prije skretanja za zapadni kolodvor, kod ipsilona kod inine benziske postaje 7. djamija 8. drziceva: pod mostom i s jedne idruge strane 9. vukovarska : kod fine prema pesci 10. zvonimirova : skriveni u drvoredu navecer iz smjera i jednog i drugog izmedju heinzelove i suda eto zasad samo toliko, ima ih jos, al sam eto u zurbi pa moram gibat, stavim jos ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
![]() |
| Tagovi: kazne, mjesta, policija, radari |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:11.