Pokazujem rezultate 1 do 5 od 5

Referedum za gradski stadion

Raspravljate o temi Referedum za gradski stadion u Zagreb forumu, dio Lijepa Naša foruma; "NI NAJMANJE nisam skeptičan po pitanju referenduma o gradskom stadionu", rekao je danas potpuno mirno na konferenciji za novinare gradonačelnik ...

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Referedum za gradski stadion

"NI NAJMANJE nisam skeptičan po pitanju referenduma o gradskom stadionu", rekao je danas potpuno mirno na konferenciji za novinare gradonačelnik Milan Bandić predstavljajući referendum o gradskom stadionu koji bi trebao biti raspisan već 22 studenog.

Bez projekta, bez cijene

No, uvijek kada je riječ o Bandiću, mnoge stvari ostale su "visiti u zraku". Naime, prvi čovjek Zagreba odustao je danas od ideje da Zagrepčani predstave konkretni projekti stadiona uključujući i cijenu izgradnje novog odnosno rekonstrukcije starog na Maksimiru. Bez ikakvog obrazloženja Bandić je danas opovrgnuo vlastite riječi.

"Oko cijene nema dvojbe, nego oko lokacije. Napominjem, referendum je samo oko lokacije!", rekao je danas decidirano Bandić okupljenim novinarima koji su smjeli postavljati pitanja, ali ne i dobiti odgovore pa se teško može govoriti o formi "konferencije za novinare" iako je tako službeno bio naslovljen susret Bandića s predstavnicima medija.
    Dragi moji sugrađani, kaj vi mislite o stadionu?

Budete izašli na referendum?

Meni se ovo čini kao još jedno bacanje u prašine u oči i uzimanje love iz proračuna za nečije interese, a najmanje za interese grada i građana.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

V.I.P. Član Avatar od korisnika dark_zg
    Datum registracije
    25-03-08
    Starost
    41
    Poruka
    6,438
    Liked
    88 times

Re: Referedum za gradski stadion

U biti sam protiv referenduma jer je to samo još jedan trošak iz proračuna koji je nepotreban!!

Birali smo vječnike u skuštini grada, pa neka izvole raditi svoj posao i pozabaviti se stadionom!!

To im je posao!!

Stadion se mora napraviti, o tome nema rasprave!!

Grad veličine Zagreba trebao bi imati minimum dva reprezentativna stadiona, a trenutno nema niti jedan!
    I mislim da smo jedina metropola koja nema stadion koji odgovara današnjim standardima!!

Ovakvo politikanstvo, odnosno prebacivanje loptice drugima ( u ovom slučaju građanima) je samo alibi za budućnost!!

Stadion je izuzetno skupa investicija, koja će dobrano zagaziti u proračun i grada i države (ne vjerujem da će se graditi isključivo novcem Zagrepčana), pa će se tu naravno naći i onih koji će zdušno prosvjedovat u svezi toga, a oni koji će na kraju morati odlučiti šta sa stadionom jednostavno će imati alibi u referendumu!!

Sve bi to bilo lijepo kad taj nepotreban referendum nebi toliko koštao!!

Inače ja sam za varijantu koja će najmanje koštati grad ( samim time i porezne obveznike), a to je micanje iz Maksimira, jer za lovu koja se može dobiti za to zemljište vjerovatno se može napraviti barem pola stadina negdje na periferiji, kako to uostalom rade i drugi gradovi po Europi!!

30215 Avatar od korisnika pharaoh
    Datum registracije
    10-06-05
    Starost
    6
    Poruka
    8,075
    Liked
    59 times

Lakrdija

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika mmrki
    Datum registracije
    14-07-07
    Poruka
    2,769
    Liked
    1 times

Bave se glupostima...jednako kao i Tuđman u svoje vrijeme Dinamom, umjeto stvarnim problemima.
    Citat Pravi autor: Snjesko Bijelic Pogledaj Poruke
    vidi ju prasica ti boga materina

Akademik Avatar od korisnika Vidolinho
    Datum registracije
    16-03-07
    Starost
    28
    Poruka
    5,515
    Liked
    77 times

Izaći ću, naravno. Samo bih volio da se znaju sve propozicije.

Osobno sam za opciju da se na mjestu sadašnjeg napravi novi, manji, LJEPŠI stadion (a to nije neki kunst napraviti obzirom na ovaj užas), ali ako će se stadion, a time i Dinamo morati preseliti na Kajzericu zato jer će taj projekt biti ljepši/jeftiniji/korisniji.. ne znam... Moram vidjeti sve činjenice prije nego ću odlučiti.

I puno stariji klubovi su se makli sa svojih stadiona... (Munchen 1860 mi pada na pamet, pa Arsenal..).

Lajkaj nas na Facebooku