U biti sam protiv referenduma jer je to samo još jedan trošak iz proračuna koji je nepotreban!!
Birali smo vječnike u skuštini grada, pa neka izvole raditi svoj posao i pozabaviti se stadionom!!
To im je posao!!
Stadion se mora napraviti, o tome nema rasprave!!
Grad veličine Zagreba trebao bi imati minimum dva reprezentativna stadiona, a trenutno nema niti jedan!
I mislim da smo jedina metropola koja nema stadion koji odgovara današnjim standardima!!
Ovakvo politikanstvo, odnosno prebacivanje loptice drugima ( u ovom slučaju građanima) je samo alibi za budućnost!!
Stadion je izuzetno skupa investicija, koja će dobrano zagaziti u proračun i grada i države (ne vjerujem da će se graditi isključivo novcem Zagrepčana), pa će se tu naravno naći i onih koji će zdušno prosvjedovat u svezi toga, a oni koji će na kraju morati odlučiti šta sa stadionom jednostavno će imati alibi u referendumu!!
Sve bi to bilo lijepo kad taj nepotreban referendum nebi toliko koštao!!
Inače ja sam za varijantu koja će najmanje koštati grad ( samim time i porezne obveznike), a to je micanje iz Maksimira, jer za lovu koja se može dobiti za to zemljište vjerovatno se može napraviti barem pola stadina negdje na periferiji, kako to uostalom rade i drugi gradovi po Europi!!

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovori sa citatom