| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Restorani, pizzerie, zalogajnice i sl. u Lijepa Naša forumu; Kad idete van papati, gdje idete? Što preporučujete? I šta jedete kad dođete u svoj omiljeni restoran?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Pod staklenim zvonom
Poruka: 699
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Restorani, pizzerie, zalogajnice i sl. Kad idete van papati, gdje idete? Što preporučujete? I šta jedete kad dođete u svoj omiljeni restoran?
__________________ I don't need sex- life fucks me whenever it can |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-07-08 Lokacija: periferije zagreba
Poruka: 5
![]() | Re: Restorani, pizzerie, zalogajnice i sl. dobra tema, dobra ![]() eto volim jest u kapucineru prek puta katedrale - tjestenina i pizze su im predobre.... meksicki su mi svi za 5... al najbolji mi je do sada onaj steak house u sv. nedjelji ja mislim, skuuuuup, no hrana je ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Pod staklenim zvonom
Poruka: 699
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Restorani, pizzerie, zalogajnice i sl. Citat:
![]()
__________________ I don't need sex- life fucks me whenever it can | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: GrashkoGrad Godina: 21
Poruka: 162
![]() | Re: Restorani, pizzerie, zalogajnice i sl. hmmm ak mi se jede pizza odem il naruchim u piceriji CEZAR u petrinjskoj il FAUST u drashkovichevoj... ak mi se jede KEBAB nema boljeg kebaba neg na CHRNOMERCU daju puno svega,al fakat onak hrpu mesa,priloga,ma joj pojedesh jedan kebab i nemresh se pomaknut... njammmm ak mi se jede nesh zdravo na trgu ima DAILY FRESH njam njam fina zdrava cuga klopa...
__________________ Always look on the bright side of life |
| | |
| | #5 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Restorani, pizzerie, zalogajnice i sl. * pizza u mangiareu (tkalča), ali ima jako malo mjesta pa je pametno rezervirati stol. * bosanska klopa u 'sofri' na borovju je jako fina i povoljna. * meksički restoran 'caramba' u frankopanskoj. ![]()
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
![]() |
« Mamutica
|
Zagreb u SLIKAMA »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:01.