dobra tema, dobra
eto volim jest u kapucineru prek puta katedrale - tjestenina i pizze su im predobre....
meksicki su mi svi za 5...
al najbolji mi je do sada onaj steak house u sv. nedjelji ja mislim, skuuuuup, no hrana je![]()
Raspravljate o temi Restorani, pizzerie, zalogajnice i sl. u Zagreb forumu, dio Lijepa Naša foruma; Kad idete van papati, gdje idete? Što preporučujete? I šta jedete kad dođete u svoj omiljeni restoran?...
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
dobra tema, dobra
eto volim jest u kapucineru prek puta katedrale - tjestenina i pizze su im predobre....
meksicki su mi svi za 5...
al najbolji mi je do sada onaj steak house u sv. nedjelji ja mislim, skuuuuup, no hrana je![]()
hmmm ak mi se jede pizza odem il naruchim u piceriji CEZAR u petrinjskoj il FAUST u drashkovichevoj...
ak mi se jede KEBAB nema boljeg kebaba neg na CHRNOMERCU daju puno svega,al fakat onak hrpu mesa,priloga,ma joj pojedesh jedan kebab i nemresh se pomaknut... njammmm
ak mi se jede nesh zdravo na trgu ima DAILY FRESH njam njam fina zdrava cuga klopa...
Always look on the bright side of life
* pizza u mangiareu (tkalča), ali ima jako malo mjesta pa je pametno rezervirati stol.
* bosanska klopa u 'sofri' na borovju je jako fina i povoljna.
* meksički restoran 'caramba' u frankopanskoj.![]()
meg donalds
S obzirom na obožavam slavonsku kuhinju, čula sve naj o ovom restoranu, a i cijena je iznenađujuća, za koji dan testiram nepce - Ponuda Dana Zagreb - RuÄŤak ili veÄŤera u tradicionalnoj slavonskoj kuhinji za samo 40 kn umjesto 100 kn - uĹľivajte u restoranu Slavonski Dukat uz 60% popusta