Pokazujem rezultate 1 do 4 od 4

Smještaj u Zagrebu na 2 tjedna

Raspravljate o temi Smještaj u Zagrebu na 2 tjedna u Zagreb forumu, dio Lijepa Naša foruma; Pitanje za Zagrepčane--frend mi dolazi na nekakav tečaj u Zg i treba mu smještaj na 2 tjedna. Postoji li neko ...

Starter
    Datum registracije
    15-03-07
    Starost
    6
    Poruka
    14
    Liked
    0 times

Smještaj u Zagrebu na 2 tjedna

Pitanje za Zagrepčane--frend mi dolazi na nekakav tečaj u Zg i treba mu smještaj na 2 tjedna. Postoji li neko mjesto di se može odsjesti . Vjerujem da oni koji iznajmljuju stanove obično nisu zainteresirani za takve kratke aranžmane. Hvala!

Hard Sports Avatar od korisnika Pretorian
    Datum registracije
    20-02-04
    Poruka
    23,076
    Liked
    425 times

Re: Smještaj u Zagrebu na 2 tjedna

pokraj bundeka ima full jeftini hotel, 100 i neš kuna noćenje

Banned Avatar od korisnika silence
    Datum registracije
    21-10-05
    Poruka
    8,458
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: RH ALAN Pogledaj Poruke
    Pitanje za Zagrepčane--frend mi dolazi na nekakav tečaj u Zg i treba mu smještaj na 2 tjedna. Postoji li neko mjesto di se može odsjesti . Vjerujem da oni koji iznajmljuju stanove obično nisu zainteresirani za takve kratke aranžmane. Hvala!
    imaš foru s kratktranim najmom stana .. ima nekoliko agencija koje to rade ...
    nek malo pogleda po netu

Starter
    Datum registracije
    30-11-07
    Poruka
    5
    Liked
    0 times

namjeravam se uskoro preseliti u zg . . . . trebala bih savjet koji kvart je najbolje izabrati i naravno tamo gdje su stanovi jeftiniji . . . .

recite mi sve što bih trebala znati . . prije nego što se doselim tam gore . ...
    ab ovo . . .

Lajkaj nas na Facebooku