Stranica 1 od 7 123456 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 62

Svađa i ubojstvo na Ribnjaku

Raspravljate o temi Svađa i ubojstvo na Ribnjaku u Zagreb forumu, dio Lijepa Naša foruma; Net.hr Šta je mladima danas?Samo bi se tukli, krali itd. Mislim, Ribnjak mi je pred nosom.Kada tamo prođem, samo piju ...

Regularni forumas Avatar od korisnika klik™
    Datum registracije
    26-01-08
    Poruka
    370
    Liked
    0 times

Svađa i ubojstvo na Ribnjaku

Net.hr

Šta je mladima danas?Samo bi se tukli, krali itd.
    Mislim, Ribnjak mi je pred nosom.Kada tamo prođem, samo piju to crno vino i nastane sranje...

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Davor1507
    Datum registracije
    06-09-07
    Starost
    30
    Poruka
    748
    Liked
    0 times

Re: Svađa i ubojstvo na Ribnjaku

Ma da se samo tuku, prije je najgore što ti se moglo dogodit je dobit batina a sad več povlače noževe. Isto kao oni što su se posvađali zbog prestizanja i dečka izboli (tj. ubili) pred očima zaručnice. Pa koji krvolok uopče nosi nož u izlazak.

dr.sc. Foruma
    Datum registracije
    07-12-07
    Starost
    4
    Poruka
    3,396
    Liked
    0 times

mislim stvarno grozno
    Zadnji Uredio Clank : 17-03-08 u 22:30

Datum registracije
    26-01-08
    Poruka
    370
    Liked
    0 times

ma, taj alkohol ...Užas....Ubiti čovca za 5 litri crnog ribara?
    Jao nam naše društvo...

Caballero Negro Avatar od korisnika prospero
    Datum registracije
    10-03-07
    Starost
    26
    Poruka
    2,797
    Liked
    0 times

neznam uopće kakve riječi odabrati za ovo
    Tamne odaje srca njena,
    i u njima moja sjena,
    zauvijek izgubljena.

Always attacks Avatar od korisnika TigarZG1
    Datum registracije
    15-07-07
    Starost
    47
    Poruka
    5,422
    Liked
    2 times

Slažem se prijatelju sa tobom.....meni je ovo postalo neshvatljivo....neobjašnjivo.....rijeći su postale suvišne....
    Vjerujem u....

Regularni forumas Avatar od korisnika krizma7
    Datum registracije
    21-02-08
    Starost
    24
    Poruka
    212
    Liked
    0 times

A šta je tu novo?, pa tako je već 10,15 godina unazad. Rat je natjerao ljude sa svih strana u Zagreb, izmješale su se kulture, običaji, odgoj, način života i štošta drugo. Nekima je nositi nož isto kao nositi pokaz za tramvaj, a pištolj umjesto osobne. I što je duži nož i veći pištolj to je i on veća faca u škvadri ili kao se to sad kaže ekipi. Uskoro će doći dan kada obični ljudi neće smjeti hodati gradom poslje ponoći.
    nije život jedna deva

Datum registracije
    26-01-08
    Poruka
    370
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: krizma7 Pogledaj Poruke
    A šta je tu novo?, pa tako je već 10,15 godina unazad. Rat je natjerao ljude sa svih strana u Zagreb, izmješale su se kulture, običaji, odgoj, način života i štošta drugo. Nekima je nositi nož isto kao nositi pokaz za tramvaj, a pištolj umjesto osobne. I što je duži nož i veći pištolj to je i on veća faca u škvadri ili kao se to sad kaže ekipi. Uskoro će doći dan kada obični ljudi neće smjeti hodati gradom poslje ponoći.
    +++ ISTINA brate +++(reputacija)
    Eh, zato bih ja fino na Island ili Švedsku jednog dana!

prof. Foruma Avatar od korisnika Replica
    Datum registracije
    08-06-07
    Starost
    22
    Poruka
    1,462
    Liked
    1 times

Ehm da se ubacim...

Poznavao sam Franu Despića.Išli smo zajedno u
    oš. Kralj Tomislav nekoliko razreda.U početku je bio
    ok,simpa.....nakon osnovne nisam ga uopće vidio osim samo jednom prilikom u dućanu.Bio je sa nekom ekipom naravno vjerojatno BBB ili obični huligani kako sam ja dobio dojam na prvi pogled.

I ovo na net.hr fali puno informacija.

"Grupa koja je bila u parku i slavila rođendan su prema svjedocima samo se zabavljali (metalci).Nedugo nakon toga dolazi Frano D. sa svojom ekipom,tamo borave kratko vrijeme i nakon što im je ponestalo alkohola otišli su tražit još od napadnute grupe.Metalci im nisu dali i zatim su Frano.D i njegova grupa počeli čupat daske sa koševa za smeće i grane koje bi koristili kao hladna oružja i nasilu dobili što su htjeli."

Meni je iskreno žao njega,meni nikad ništa nije on napravio,i žao mi je njegove obitelji.

U toj cijeloj priči postoji ali...ako su Frano D. i njegova ekipa doista imali namjeru zadati teške tjelesne ozljede napadnutoj grupi bez razloga onda je taj dotični koji je priveden 24.godišnji imao svakakvo pravo braniti se.Ali naravno tu postoji pitanje zašto je imao nož.

Evo tu je slika Frane D.
    Počivao u miru Frenky

P.S. Da i ja sam nosio nož navečer par puta da bi SAMO došao do dućana i nazad kući.Jer sam putem kojim idem doma naletio na svakakve kretene koji traže nevolju iz čistog mira i Bog zna na što su spremni.Ako im je namjera mene ozljedit ili mog bližnjeg,koristit ću sve što imam pri ruci makar to bio i nož.
    Tko teži za pravdom i dobrohotnošću, nalazi život i čast.

Datum registracije
    26-01-08
    Poruka
    370
    Liked
    0 times

Ja ponekad imam "švicarca" u ruci, iako nemam frke...Murija mi je 10 metara od mene, a ako je frka zadernem se, imam ekipicu 24 u parku koja me štiti!
    Vic godine : "Ako Hrvatska prizna Kosovo, Srbi će u Hrvatskoj tražiti državu"

Stranica 1 od 7 123456 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku