Ma da se samo tuku, prije je najgore što ti se moglo dogodit je dobit batina a sad več povlače noževe. Isto kao oni što su se posvađali zbog prestizanja i dečka izboli (tj. ubili) pred očima zaručnice. Pa koji krvolok uopče nosi nož u izlazak.![]()
Raspravljate o temi Svađa i ubojstvo na Ribnjaku u Zagreb forumu, dio Lijepa Naša foruma; Net.hr Šta je mladima danas?Samo bi se tukli, krali itd. Mislim, Ribnjak mi je pred nosom.Kada tamo prođem, samo piju ...
Ma da se samo tuku, prije je najgore što ti se moglo dogodit je dobit batina a sad več povlače noževe. Isto kao oni što su se posvađali zbog prestizanja i dečka izboli (tj. ubili) pred očima zaručnice. Pa koji krvolok uopče nosi nož u izlazak.![]()
mislim stvarno grozno![]()
Zadnji Uredio Clank : 17-03-08 u 22:30
ma, taj alkohol ...Užas....Ubiti čovca za 5 litri crnog ribara?
Jao nam naše društvo...
neznam uopće kakve riječi odabrati za ovo![]()
Tamne odaje srca njena,
i u njima moja sjena,
zauvijek izgubljena.
Slažem se prijatelju sa tobom.....meni je ovo postalo neshvatljivo....neobjašnjivo.....rijeći su postale suvišne....![]()
Vjerujem u....
A šta je tu novo?, pa tako je već 10,15 godina unazad. Rat je natjerao ljude sa svih strana u Zagreb, izmješale su se kulture, običaji, odgoj, način života i štošta drugo. Nekima je nositi nož isto kao nositi pokaz za tramvaj, a pištolj umjesto osobne. I što je duži nož i veći pištolj to je i on veća faca u škvadri ili kao se to sad kaže ekipi. Uskoro će doći dan kada obični ljudi neće smjeti hodati gradom poslje ponoći.
nije život jedna deva
Ehm da se ubacim...
Poznavao sam Franu Despića.Išli smo zajedno u
oš. Kralj Tomislav nekoliko razreda.U početku je bio
ok,simpa.....nakon osnovne nisam ga uopće vidio osim samo jednom prilikom u dućanu.Bio je sa nekom ekipom naravno vjerojatno BBB ili obični huligani kako sam ja dobio dojam na prvi pogled.
I ovo na net.hr fali puno informacija.
"Grupa koja je bila u parku i slavila rođendan su prema svjedocima samo se zabavljali (metalci).Nedugo nakon toga dolazi Frano D. sa svojom ekipom,tamo borave kratko vrijeme i nakon što im je ponestalo alkohola otišli su tražit još od napadnute grupe.Metalci im nisu dali i zatim su Frano.D i njegova grupa počeli čupat daske sa koševa za smeće i grane koje bi koristili kao hladna oružja i nasilu dobili što su htjeli."
Meni je iskreno žao njega,meni nikad ništa nije on napravio,i žao mi je njegove obitelji.
U toj cijeloj priči postoji ali...ako su Frano D. i njegova ekipa doista imali namjeru zadati teške tjelesne ozljede napadnutoj grupi bez razloga onda je taj dotični koji je priveden 24.godišnji imao svakakvo pravo braniti se.Ali naravno tu postoji pitanje zašto je imao nož.
Evo tu je slika Frane D.
Počivao u miru Frenky
P.S. Da i ja sam nosio nož navečer par puta da bi SAMO došao do dućana i nazad kući.Jer sam putem kojim idem doma naletio na svakakve kretene koji traže nevolju iz čistog mira i Bog zna na što su spremni.Ako im je namjera mene ozljedit ili mog bližnjeg,koristit ću sve što imam pri ruci makar to bio i nož.
Tko teži za pravdom i dobrohotnošću, nalazi život i čast.
Ja ponekad imam "švicarca" u ruci, iako nemam frke...Murija mi je 10 metara od mene, a ako je frka zadernem se, imam ekipicu 24 u parku koja me štiti!
Vic godine : "Ako Hrvatska prizna Kosovo, Srbi će u Hrvatskoj tražiti državu"