Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Zagreb
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zagreb Raspravljate o temi Svađa i ubojstvo na Ribnjaku u Lijepa Naša forumu; Net.hr Šta je mladima danas?Samo bi se tukli, krali itd. Mislim, Ribnjak mi je pred nosom.Kada tamo ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-03-08, 15:50   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-01-08
Poruka: 375
klik™ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku klik™
Svađa i ubojstvo na Ribnjaku

Net.hr

Šta je mladima danas?Samo bi se tukli, krali itd.
Mislim, Ribnjak mi je pred nosom.Kada tamo prođem, samo piju to crno vino i nastane sranje...
klik™ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-03-08, 16:45   #2 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-09-07
Godina: 26
Poruka: 541
Davor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz mase
Re: Svađa i ubojstvo na Ribnjaku

Ma da se samo tuku, prije je najgore što ti se moglo dogodit je dobit batina a sad več povlače noževe. Isto kao oni što su se posvađali zbog prestizanja i dečka izboli (tj. ubili) pred očima zaručnice. Pa koji krvolok uopče nosi nož u izlazak.
Davor1507 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-03-08, 21:23   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Godina: 24
Poruka: 2,922
Clank se izdvaja iz maseClank se izdvaja iz maseClank se izdvaja iz maseClank se izdvaja iz mase

mislim stvarno grozno

Zadnji Uredio Clank : 17-03-08 u 21:30.
Clank je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-03-08, 22:14   #4 (permalink)
Regularni forumas

klik™ se izdvaja iz mase

ma, taj alkohol ...Užas....Ubiti čovca za 5 litri crnog ribara?
Jao nam naše društvo...
klik™ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 12:38   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,518
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

neznam uopće kakve riječi odabrati za ovo
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 12:42   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 3,649
TigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Slažem se prijatelju sa tobom.....meni je ovo postalo neshvatljivo....neobjašnjivo.....rijeći su postale suvišne....
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 08:41   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 20
Poruka: 253
krizma7 se izdvaja iz mase

A šta je tu novo?, pa tako je već 10,15 godina unazad. Rat je natjerao ljude sa svih strana u Zagreb, izmješale su se kulture, običaji, odgoj, način života i štošta drugo. Nekima je nositi nož isto kao nositi pokaz za tramvaj, a pištolj umjesto osobne. I što je duži nož i veći pištolj to je i on veća faca u škvadri ili kao se to sad kaže ekipi. Uskoro će doći dan kada obični ljudi neće smjeti hodati gradom poslje ponoći.
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 08:58   #8 (permalink)
Regularni forumas

klik™ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: krizma7 Pogledaj Poruke
A šta je tu novo?, pa tako je već 10,15 godina unazad. Rat je natjerao ljude sa svih strana u Zagreb, izmješale su se kulture, običaji, odgoj, način života i štošta drugo. Nekima je nositi nož isto kao nositi pokaz za tramvaj, a pištolj umjesto osobne. I što je duži nož i veći pištolj to je i on veća faca u škvadri ili kao se to sad kaže ekipi. Uskoro će doći dan kada obični ljudi neće smjeti hodati gradom poslje ponoći.
+++ ISTINA brate +++(reputacija)
Eh, zato bih ja fino na Island ili Švedsku jednog dana!
klik™ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 09:02   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 647
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

Ehm da se ubacim...

Poznavao sam Franu Despića.Išli smo zajedno u
oš. Kralj Tomislav nekoliko razreda.U početku je bio
ok,simpa.....nakon osnovne nisam ga uopće vidio osim samo jednom prilikom u dućanu.Bio je sa nekom ekipom naravno vjerojatno BBB ili obični huligani kako sam ja dobio dojam na prvi pogled.

I ovo na net.hr fali puno informacija.

"Grupa koja je bila u parku i slavila rođendan su prema svjedocima samo se zabavljali (metalci).Nedugo nakon toga dolazi Frano D. sa svojom ekipom,tamo borave kratko vrijeme i nakon što im je ponestalo alkohola otišli su tražit još od napadnute grupe.Metalci im nisu dali i zatim su Frano.D i njegova grupa počeli čupat daske sa koševa za smeće i grane koje bi koristili kao hladna oružja i nasilu dobili što su htjeli."

Meni je iskreno žao njega,meni nikad ništa nije on napravio,i žao mi je njegove obitelji.

U toj cijeloj priči postoji ali...ako su Frano D. i njegova ekipa doista imali namjeru zadati teške tjelesne ozljede napadnutoj grupi bez razloga onda je taj dotični koji je priveden 24.godišnji imao svakakvo pravo braniti se.Ali naravno tu postoji pitanje zašto je imao nož.

Evo tu je slika Frane D.
Počivao u miru Frenky

P.S. Da i ja sam nosio nož navečer par puta da bi SAMO došao do dućana i nazad kući.Jer sam putem kojim idem doma naletio na svakakve kretene koji traže nevolju iz čistog mira i Bog zna na što su spremni.Ako im je namjera mene ozljedit ili mog bližnjeg,koristit ću sve što imam pri ruci makar to bio i nož.
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 09:15   #10 (permalink)
Regularni forumas

klik™ se izdvaja iz mase

Ja ponekad imam "švicarca" u ruci, iako nemam frke...Murija mi je 10 metara od mene, a ako je frka zadernem se, imam ekipicu 24 u parku koja me štiti!
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:22.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103