| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Svađa i ubojstvo na Ribnjaku u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: klik™ +++ ISTINA brate +++(reputacija) Eh, zato bih ja fino na Island ili Švedsku jednog dana! Ma kompa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-02-08 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 253
![]() | Re: Svađa i ubojstvo na Ribnjaku Ma kompa neželim iz svog grada nigdje, odnodno jedino u Vrbovec, ali to ti je kak da nisam ni otišao iz Zagreba
__________________ nije život jedna deva |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Svađa i ubojstvo na Ribnjaku OMG Sva sreća da nisam jedan od tih " subkultura " ![]() Nevertheless,DI JE POLICIJA ? DI SU SPECIJALCI da to spriječe ? ![]()
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Svađa i ubojstvo na Ribnjaku Citat:
Ono, ako si boys onda nema po pičci, ali ako nisi bojs onda udri Miki dok ne poplavi? Ne kuzim kriterij čišćenja ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Svađa i ubojstvo na Ribnjaku Ne znam kaj da velim...ma to nisu BBB to su obične nadrkane seljačine koje će dobit po pički od AT Lučko ako je taj mail istini al mislim da nije.... ![]() Takvi samo sramote Zagreb... a kreteni koji furaju " I wanna be Skins " etc e to su takvi....kreteni koji si briju da su netko i nešto.Pravi BBB i pravi Skins neće dič ruku na pravog Zagrebčana.... vidio sam i doživio..ajd djeca iskompleksirana u krpe...kakvi BBB..sramota.![]()
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Svađa i ubojstvo na Ribnjaku jjjoj, bljuje mi se na spomen pravi skins ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Svađa i ubojstvo na Ribnjaku Citat:
![]() ... Ne vidim zasto se uopce deklariraju tako, kao BBB, kada su zapravo samo hrpa idiotnih kretena koji moc traze u masi.. Ma fino. Bit ce veselo..
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. Zadnji Uredio vibica : 19-03-08 u 23:44. | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Svađa i ubojstvo na Ribnjaku Upravo tako...ma koji BBB...ovo su seljačine a ne BBB... Ne znam kaj to predstavlja neki problem...bit će na Trgu---murja ih čeka i kaj sad...mogu se jebat i vrištat ko curice dok neko ne dobi pendrekom po čelu i završi i bolnici... ![]()
| | |
![]() |
« Bande Zagreba
|
RADARI !!! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:40.