| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Svađa i ubojstvo na Ribnjaku u Lijepa Naša forumu; Sa BBB foruma Citat: Pozivamo sve navijače Dinama, pripadnike Bad Blue Boysa i sve građane Grada Zagreba da u petak ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,250
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Svađa i ubojstvo na Ribnjaku Sa BBB foruma Citat:
![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. | |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: ...ja sam iz mjesta gdje je podvala česta... Godina: 28
Poruka: 752
![]() ![]() | Re: Svađa i ubojstvo na Ribnjaku ...meni je pre koma ( ) da se danas svaki drugi klinac naziva Bad Blue Boysom i da se tako nešto odmah povezuje sa navijačkom skupinom... opet su tu "novinari" odradili svoj posao.... na svim portalima i u svim novinama je pisalo BBB-ovci ovo ono..... daj ljudi sjašite.... vjetrenjače se ne vrte... Don Quijote i Sancho Panza su na odmoru....
__________________ Postajem nenormalan, sve mi je normalno |
| | |
| | #33 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 755
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Svađa i ubojstvo na Ribnjaku ako nije zajebancija (nadam se da nije), dobro je što se žele distancirati od huligana koji se nazivaju navijačima... pravi BBB-ovci vole Zagreb i ne uništavaju ga, a ovom gestom to i dokazuju ![]() Zadnji Uredio Apoljon : 20-03-08 u 21:53. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,250
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Svađa i ubojstvo na Ribnjaku Pa to sam htjela i reci.. Pravi BBB-ovci su se odmaknuli od toga i to okrenuli na malo duhovitiju stranu ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Član | Re: Svađa i ubojstvo na Ribnjaku Evo priopćenje iz udruge što se tiće prvotnog čišćenja Citat:
![]()
__________________ | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Svađa i ubojstvo na Ribnjaku aMa dajte...Jučer sam me malo igro i išo na ribnjak predvečer onako normalno obučen i tamo ima ekipica...Ja se ne bojim ne niti sam panker niti ništa... Za čišćenje Trga to je "šifra" da se čiste romi,pankeri...
__________________ Vic godine : "Ako Hrvatska prizna Kosovo, Srbi će u Hrvatskoj tražiti državu" ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-08-06 Lokacija: Zaprešić
Poruka: 246
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Svađa i ubojstvo na Ribnjaku po mome mišljenju je to jedna velika sprdačina nekog balavca koji je jedva dočekao tu situaciju da bi pustio takav mail na internet i napravio pomutnju bilo bi stvarno lijepo da se svi pravi Boysi skupe u subotu na trgu i naprave neko veliko djelo pa da pokažu svima koji neznaju ništa drugo nego samo pljuvati po BBB da nisu ono za šta ih se sve optužuje |
| | |
![]() |
« Bande Zagreba
|
RADARI !!! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:11.

a