| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Svađa i ubojstvo na Ribnjaku u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: sony po mome mišljenju je to jedna velika sprdačina nekog balavca koji je jedva dočekao tu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Svađa i ubojstvo na Ribnjaku Citat:
" I-wanna-be-BBB " rade sranja na račun pravih BBB-ovaca ![]() Ne možeš krivit ljude što optužuju BBB-ovce radi kretena koji se deklariraju kao BBB-ovci a to nisu. ![]() Isto tako da mene napadne neki ćelavi lik u Spitfire jakni i uskim hlačama ja bi mogao počet pljuvat po Skinsima radi tog jednog dotičnog koji me je napao a zapravo se samo fura na Skinsa. Vidiš,BBB-ovci ne rade sranja kao budale koje su se deklarirale tako. Dobro je jedan kid reko,ako se on počne derat ARKAN !!!! ZA SRBIJU !!! na cesti to ne znači da je odmah četnik. ![]()
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics | |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-02-08 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 253
![]() | Re: Svađa i ubojstvo na Ribnjaku Citat:
![]()
__________________ nije život jedna deva | |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Svađa i ubojstvo na Ribnjaku Citat:
Sad su BBB pokazali svoje lice.Seljačine i pol,horda iskompleksiranih budala koji traže kavku bez razloga... iskreno ? To su pičkice ! Naravno što drugo i za očekivat... ![]()
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,467
![]() ![]() ![]() | Re: Svađa i ubojstvo na Ribnjaku i opet su navijači glavni krivci......
__________________ Torcida is dangerous, that's true,but I don't see the reason why would they be dangerous for you when you go to Depor's game? gostovanje moje drago.... ![]() |
| | |
| | #45 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,702
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Svađa i ubojstvo na Ribnjaku ne, navijači nisu krivi...krivi su huligani koji sebe naizvaju navijačima... krivi su oni koji pojma nemaju što znači biti navijač, oni koji odu na tekmu sa litrama alkohola i namjerom radit frku a ne uživat u sportu... koji tuku pripadnike drugih subkultura jer su zadrti i ne prihvaćaju raznolikost ljudskog roda u bilo kojem aspektu... takvi "navijači" bez obzira za koji klub "navijali" i bez obzira na pripadnost navijačkoj skupini nemaju ljubav prema klubu niti će je ikad imati...
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| | |
| | #46 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,467
![]() ![]() ![]() | Re: Svađa i ubojstvo na Ribnjaku slažem se...
__________________ Torcida is dangerous, that's true,but I don't see the reason why would they be dangerous for you when you go to Depor's game? gostovanje moje drago.... ![]() |
| | |
| | #47 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,417
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Svađa i ubojstvo na Ribnjaku jadni navijači... oni su duše, dušice, kruh, šećer... ne bi oni nikad, ma neeeee Oni nikad, ama baš nikad nikad NIKAD nisu ništa krivi. To su uvijek "oni drugi", zli, podli... a ne navijači. Bože sačuvaj. Aha. Da. Upravo tako.
__________________ Nabavio sam majicu!!!! |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Svađa i ubojstvo na Ribnjaku Oho ja sam debil ? Ja bar ne vrijeđam nikog imenima. A ti koji si na ne znam čijoj strani nemaš pravo komentara ako ga nisi poznavao osobno kao ja. ![]() Da,radio je sranja i vjerojatno dobio što je zaslužio. Kriv je sam za svoje postupke i nitko drugi.Roditelji su mu ok ( majka ) pošto oca nije imao i njih mi je žao. Drugi put se bolje zapitaj kakav je bio osobno i na temelju toga donosi odluke a ne na temelju " ubijen je 18.godišnjak ". Postoji poslovica........" budi spreman žeti što si posijao " u prijevodu za tebe " svako djelo ima posljedice " Što je htio to je i dobio.Tako je to tu. Nema više 1 na 1.Sad su 15 na 1 i još ne biraju sredstva.I ja bih isto upotrijebio nož da su išli 15 na mene. ![]()
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics Zadnji Uredio Replica : 23-03-08 u 12:22. |
| | |
![]() |
« Bande Zagreba
|
RADARI !!! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:03.