Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Zagreb
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zagreb Raspravljate o temi Svađa i ubojstvo na Ribnjaku u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: sony po mome mišljenju je to jedna velika sprdačina nekog balavca koji je jedva dočekao tu ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-03-08, 19:29   #41 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 728
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica
Re: Svađa i ubojstvo na Ribnjaku

Citat:
Pravi autor: sony Pogledaj Poruke
po mome mišljenju je to jedna velika sprdačina nekog balavca koji je jedva dočekao tu situaciju da bi pustio takav mail na internet i napravio pomutnju
bilo bi stvarno lijepo da se svi pravi Boysi skupe u subotu na trgu i naprave neko veliko djelo pa da pokažu svima koji neznaju ništa drugo nego samo pljuvati po BBB da nisu ono za šta ih se sve optužuje
Nisi malo tu fulao nešto ? Ti dotični koji optužuju BBB-ovce,naravno da ih optužuju jer se kreteni koji se deru
" I-wanna-be-BBB " rade sranja na račun pravih
BBB-ovaca

Ne možeš krivit ljude što optužuju BBB-ovce radi kretena koji se deklariraju kao BBB-ovci a to nisu.

Isto tako da mene napadne neki ćelavi lik u Spitfire jakni i uskim hlačama ja bi mogao počet pljuvat po Skinsima radi tog jednog dotičnog koji me je napao a zapravo se samo fura na Skinsa.
Vidiš,BBB-ovci ne rade sranja kao budale koje su se deklarirale tako.

Dobro je jedan kid reko,ako se on počne derat ARKAN !!!! ZA SRBIJU !!! na cesti to ne znači da je odmah četnik.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 05:28   #42 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 20
Poruka: 253
krizma7 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: sony Pogledaj Poruke
po mome mišljenju je to jedna velika sprdačina nekog balavca koji je jedva dočekao tu situaciju da bi pustio takav mail na internet i napravio pomutnju
bilo bi stvarno lijepo da se svi pravi Boysi skupe u subotu na trgu i naprave neko veliko djelo pa da pokažu svima koji neznaju ništa drugo nego samo pljuvati po BBB da nisu ono za šta ih se sve optužuje
Pa eto BBB se skupili na Trgu i napravili veliko djelo, razbili kameru HRT-a, samo se čudimk kak nisu i novinara
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 07:48   #43 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: krizma7 Pogledaj Poruke
Pa eto BBB se skupili na Trgu i napravili veliko djelo, razbili kameru HRT-a, samo se čudimk kak nisu i novinara
Upravo tako,gledam na vijestima....napali snimatelja,skucali mu kameru a di je murja ? Puše kur**** okolo jer su BBB glasno izjavili da će to biti miran prosvjed i murja popila foru i pokupila se.

Sad su BBB pokazali svoje lice.Seljačine i pol,horda iskompleksiranih budala koji traže kavku bez razloga...
iskreno ? To su pičkice !

Naravno što drugo i za očekivat...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 13:21   #44 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-09-07
Poruka: 1,467
terri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz mase

i opet su navijači glavni krivci......
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 13:43   #45 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,702
pajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masi

ne, navijači nisu krivi...krivi su huligani koji sebe naizvaju navijačima...

krivi su oni koji pojma nemaju što znači biti navijač, oni koji odu na tekmu sa litrama alkohola i namjerom radit frku a ne uživat u sportu...

koji tuku pripadnike drugih subkultura jer su zadrti i ne prihvaćaju raznolikost ljudskog roda u bilo kojem aspektu...

takvi "navijači" bez obzira za koji klub "navijali" i bez obzira na pripadnost navijačkoj skupini nemaju ljubav prema klubu niti će je ikad imati...
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 17:04   #46 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-09-07
Poruka: 1,467
terri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz mase

slažem se...
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 11:29   #47 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,417
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

jadni navijači... oni su duše, dušice, kruh, šećer... ne bi oni nikad, ma neeeee

Oni nikad, ama baš nikad nikad NIKAD nisu ništa krivi.

To su uvijek "oni drugi", zli, podli... a ne navijači. Bože sačuvaj.

Aha. Da. Upravo tako.
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 11:46   #48 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
jadni navijači... oni su duše, dušice, kruh, šećer... ne bi oni nikad, ma neeeee

Oni nikad, ama baš nikad nikad NIKAD nisu ništa krivi.

To su uvijek "oni drugi", zli, podli... a ne navijači. Bože sačuvaj.

Aha. Da. Upravo tako.
E to si dobro rekao.
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 12:03   #49 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 20
Poruka: 84
Voltron se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Replica Pogledaj Poruke
BIG DEAL oko jednog mrtvog ajmo reći BBB-ovca.Nitko se ne pita što ti takozvani BBB-ovci rade navečer po cestama isto kao i nacistički Skinsi ? To se nitko ne pita ? Zar od svakog ološa se treba radit sveca ?
Ti si najveć debil ne na forumu nego na svijetu!Nebitno šta mislio o BBB-ima,umro je dečko od 18 godina a ti ovdje tako pričaš.srami se.
Voltron je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 12:17   #50 (permalink)
Uvaženi forumas

Oho ja sam debil ? Ja bar ne vrijeđam nikog imenima.

A ti koji si na ne znam čijoj strani nemaš pravo komentara ako ga nisi poznavao osobno kao ja.
Da,radio je sranja i vjerojatno dobio što je zaslužio.

Kriv je sam za svoje postupke i nitko drugi.Roditelji su mu ok ( majka ) pošto oca nije imao i njih mi je žao.

Drugi put se bolje zapitaj kakav je bio osobno i na temelju toga donosi odluke a ne na temelju
" ubijen je 18.godišnjak ".

Postoji poslovica........" budi spreman žeti što si posijao "
u prijevodu za tebe " svako djelo ima posljedice "

Što je htio to je i dobio.Tako je to tu. Nema više 1 na 1.Sad su 15 na 1 i još ne biraju sredstva.I ja bih isto upotrijebio nož da su išli 15 na mene.

Zadnji Uredio Replica : 23-03-08 u 12:22.
Replica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112