| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Svađa i ubojstvo na Ribnjaku u Lijepa Naša forumu; DOSTA!!!!!! Prekinite sa ovim prepucavanjem.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Svađa i ubojstvo na Ribnjaku Citat:
![]()
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics | |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-02-07 Godina: 20
Poruka: 84
![]() | Re: Svađa i ubojstvo na Ribnjaku Citat:
| |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Svađa i ubojstvo na Ribnjaku Ok nema frke lol.Ne znam tko se prepucava ovdje.Ti si mene nazvao debilom ali tbh nema veze. Taj koji je nosio nože,je zapravo bio nož tipa " švicarski nož " a ne nož za klat svinje tako da nije zabranjeno da se nosi. A ne znam jel tko vidio zapravo da je napadačka grupa imala grane i daske kao hladno oružje i tbh to služi da se nekom fizički naudi za one koji ne znaju recimo. Ja ne znam kako vi današnja mladež mislite,recimo vidiš par BBB-ovaca što ovi koji su napdali sigurno nisu bili BBB-ovci nego huligani jer sam ih vidio osobno,da čupaju daske i grane i nasrću na nekog,zar bih ja trebao dozvolit da oni mene strpaju u kolica i ne daj bože nanesu mi smrtonosne ozljede ? Imam par prijatelja koji su završili u traumi od takvih takozvanih BBB-ovaca koji su bili ništa nego obični street huligani. Kao što je rečeno,pravi BBB-ovci su na stadionima i navijaju a ne hodaju po cesti ko horde nasilnika i tuku nedužne ljude. Čak sam nedavno čuo od svog trenera u teretani.Da su išli po cesti njih dvoje i da su ih zaskočili njih 15.Kao prvo.Ti huligani UVIJEK se kreću u grupama a kao drugo ne biraju sredstva u prijevodu ako njih 15 vidi kamenje na podu to će i iskoristit.Oprosti ali prema sveme što sam pročitao i vidio i što sam osobno poznavao Franu,samoobrana nije protuzakonita makar napadač završio mrtav. ![]()
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-02-07 Godina: 20
Poruka: 84
![]() | Re: Svađa i ubojstvo na Ribnjaku Citat:
| |
| | |
| | #56 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas | Re: Svađa i ubojstvo na Ribnjaku Citat:
![]() Po svemu sudeći što si do sada rekao sve ukazuje na to da bez obzira na tko napadač bio i s čime on napao žrtva se ne smije obranit ni pod koju cijenu. ![]() Tako zvuči.Da li je tu stvar u godinama ? Da je ubijeni imao 18 godina a napadnuta osoba 16 onda bi se smatralo samoobranom ? Pa da li ti sebe čuješ što govoriš gluposti ? Napadačka grupa je imala daske i grane kao hladna oružja.Tako su rekli i svjedoci i cura koja je bila u napadnutoj grupi.Od kuda si ti vadio informacije da ne znaš što se dogodilo ? Neki govore da je napadnuta osoba mogla uzvatit šakama.Čemu ? Da bude fer play ? Da na mene neka budala krene sa palicom,daskom,ili bilo čime što se klasificira kao hladno oružje neka bude spreman da ću uzvratit sa bilo čime što mi se nađe pri ruci makar to bio nož ili nešto drugo. ![]() Citat:
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics Zadnji Uredio Replica : 23-03-08 u 15:51. | ||
| | |
| | #58 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,230
![]() ![]() ![]() | Re: Svađa i ubojstvo na Ribnjaku procitao sam cijelu ovu temu i moram priznati da sam ostao zgranut nekim postovima i razmisljanjima, ja cu samo rec da pravi bad blue boys ne maltretira svoje sugradjane iz dosade i premlacuje ih na mrtvo ime nego je ponosan na svoj grad i svoje stanovnike u tome gradu, to je prva stvar, druga stvar kada dinamo gubi onda nema bbb-ovaca nigdje niti na tribini ih nevidim a niti bas na cesti, ali zato kada dinamo dobiva onda se svi busaju u prsa da su bbb-ovci, kad su gostovanja nema ih jer im se neda niti jednom otici a kada je u zagrebu tekma samo ako dinamo dobiva ce se kurciti da je dinamovac da je bbb-ojs. isto kada sam vidio onaj grafit na savi, ovaj grad cuvaju bbb-ovci , a zakaj onda bbb-osci - lazni maltretiraju i ljude u zagrebu, daj mi recite zakaj isti ti bbb-ovci odu umjesto ( kad odu na utakmicu ) da bodre svoj dinamo i poslje slave ili neznam kaj nego hodaju po gradu i traze mladje osobe po gradu da bi ih maltretirali , tukli , zlostavljali i da bi ispali "frajeri" . BUDITE BAD BLUE BOYSI , BUDITE UZ SVOJ KLUB, SRCANO NAVIJAJTE ZA NJEGA PA CAK I KADA GUBI, ALI I BUDITE UZ SVOJ GRAD I SVE STANOVNIKE U NJEMU !!!
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #59 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Svađa i ubojstvo na Ribnjaku Citat:
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije | |
| | |
![]() |
« Bande Zagreba
|
RADARI !!! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:47.