Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Zagreb
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zagreb Raspravljate o temi Svađa i ubojstvo na Ribnjaku u Lijepa Naša forumu; DOSTA!!!!!! Prekinite sa ovim prepucavanjem....

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-03-08, 12:19   #51 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,192
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Svađa i ubojstvo na Ribnjaku

DOSTA!!!!!!
Prekinite sa ovim prepucavanjem.

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 12:36   #52 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 712
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
jadni navijači... oni su duše, dušice, kruh, šećer... ne bi oni nikad, ma neeeee

Oni nikad, ama baš nikad nikad NIKAD nisu ništa krivi.

To su uvijek "oni drugi", zli, podli... a ne navijači. Bože sačuvaj.

Aha. Da. Upravo tako.
A ovo nije prepucavanje ?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 14:40   #53 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 20
Poruka: 84
Voltron se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Replica Pogledaj Poruke
Oho ja sam debil ? Ja bar ne vrijeđam nikog imenima.

A ti koji si na ne znam čijoj strani nemaš pravo komentara ako ga nisi poznavao osobno kao ja.
Da,radio je sranja i vjerojatno dobio što je zaslužio.

Kriv je sam za svoje postupke i nitko drugi.Roditelji su mu ok ( majka ) pošto oca nije imao i njih mi je žao.

Drugi put se bolje zapitaj kakav je bio osobno i na temelju toga donosi odluke a ne na temelju
" ubijen je 18.godišnjak ".

Postoji poslovica........" budi spreman žeti što si posijao "
u prijevodu za tebe " svako djelo ima posljedice "

Što je htio to je i dobio.Tako je to tu. Nema više 1 na 1.Sad su 15 na 1 i još ne biraju sredstva.I ja bih isto upotrijebio nož da su išli 15 na mene.
Kakav god da je bio nije zaslužio umrijeti na takav način,doslovno je zaklan al ti u svakom svojem postu samo pljuješ po pokojnom a lika koji u izlazak nosi nož nisi ni riječu spomenuo.I usput vidim da imaš informacije koje niko nema i da si sveznajuć pa pričaš da je bilo 1 na 15.tolko od mene,iz poštovanja prema žrtvi neću se više oko toga prepucavat
Voltron je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 15:07   #54 (permalink)
Uvaženi forumas

Ok nema frke lol.Ne znam tko se prepucava ovdje.Ti si mene nazvao debilom ali tbh nema veze.

Taj koji je nosio nože,je zapravo bio nož tipa " švicarski nož " a ne nož za klat svinje tako da nije zabranjeno da se nosi.

A ne znam jel tko vidio zapravo da je napadačka grupa imala grane i daske kao hladno oružje i tbh to služi da se nekom fizički naudi za one koji ne znaju recimo.

Ja ne znam kako vi današnja mladež mislite,recimo vidiš par BBB-ovaca što ovi koji su napdali sigurno nisu bili BBB-ovci nego huligani jer sam ih vidio osobno,da čupaju daske i grane i nasrću na nekog,zar bih ja trebao dozvolit da oni mene strpaju u kolica i ne daj bože nanesu mi smrtonosne ozljede ? Imam par prijatelja koji su završili u traumi od takvih takozvanih BBB-ovaca koji su bili ništa nego obični street huligani.
Kao što je rečeno,pravi BBB-ovci su na stadionima i navijaju a ne hodaju po cesti ko horde nasilnika i tuku nedužne ljude.

Čak sam nedavno čuo od svog trenera u teretani.Da su išli po cesti njih dvoje i da su ih zaskočili njih 15.Kao prvo.Ti huligani UVIJEK se kreću u grupama a kao drugo ne biraju sredstva u prijevodu ako njih 15 vidi kamenje na podu to će i iskoristit.Oprosti ali prema sveme što sam pročitao i vidio i što sam osobno poznavao Franu,samoobrana nije protuzakonita makar napadač završio mrtav.
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 15:31   #55 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 20
Poruka: 84
Voltron se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Replica Pogledaj Poruke
Ok nema frke lol.Ne znam tko se prepucava ovdje.Ti si mene nazvao debilom ali tbh nema veze.

Taj koji je nosio nože,je zapravo bio nož tipa " švicarski nož " a ne nož za klat svinje tako da nije zabranjeno da se nosi.

A ne znam jel tko vidio zapravo da je napadačka grupa imala grane i daske kao hladno oružje i tbh to služi da se nekom fizički naudi za one koji ne znaju recimo.

Ja ne znam kako vi današnja mladež mislite,recimo vidiš par BBB-ovaca što ovi koji su napdali sigurno nisu bili BBB-ovci nego huligani jer sam ih vidio osobno,da čupaju daske i grane i nasrću na nekog,zar bih ja trebao dozvolit da oni mene strpaju u kolica i ne daj bože nanesu mi smrtonosne ozljede ? Imam par prijatelja koji su završili u traumi od takvih takozvanih BBB-ovaca koji su bili ništa nego obični street huligani.
Kao što je rečeno,pravi BBB-ovci su na stadionima i navijaju a ne hodaju po cesti ko horde nasilnika i tuku nedužne ljude.

Čak sam nedavno čuo od svog trenera u teretani.Da su išli po cesti njih dvoje i da su ih zaskočili njih 15.Kao prvo.Ti huligani UVIJEK se kreću u grupama a kao drugo ne biraju sredstva u prijevodu ako njih 15 vidi kamenje na podu to će i iskoristit.Oprosti ali prema sveme što sam pročitao i vidio i što sam osobno poznavao Franu,samoobrana nije protuzakonita makar napadač završio mrtav.
Ako je švicarski onda je ok upotrebljavat jelda???Onda je najbolje ako dođe do ulične tučnjave kakve se stalno događaju i ima ih miljun,najbolje je to riješavat sa nožem i klat jelda???Jesi bio tamo,pa znaš točno šta je bilo i ko je koga napao?a ja sam čuo da huligani jedu i malu djecu za doručak i da je bolje ne izlazit iz kuće
Voltron je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 15:42   #56 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: Voltron Pogledaj Poruke
Ako je švicarski onda je ok upotrebljavat jelda???Onda je najbolje ako dođe do ulične tučnjave kakve se stalno događaju i ima ih miljun,najbolje je to riješavat sa nožem i klat jelda???Jesi bio tamo,pa znaš točno šta je bilo i ko je koga napao?a ja sam čuo da huligani jedu i malu djecu za doručak i da je bolje ne izlazit iz kuće
Ne sviđa mi se tvoj ton.Ja ti pokušavam mirno objasnit.
Po svemu sudeći što si do sada rekao sve ukazuje na to da bez obzira na tko napadač bio i s čime on napao žrtva se ne smije obranit ni pod koju cijenu.
Tako zvuči.Da li je tu stvar u godinama ? Da je ubijeni imao 18 godina a napadnuta osoba 16 onda bi se smatralo samoobranom ? Pa da li ti sebe čuješ što govoriš gluposti ? Napadačka grupa je imala daske i grane kao hladna oružja.Tako su rekli i svjedoci i cura koja je bila u napadnutoj grupi.Od kuda si ti vadio informacije da ne znaš što se dogodilo ?

Neki govore da je napadnuta osoba mogla uzvatit
šakama.Čemu ? Da bude fer play ? Da na mene neka budala krene sa palicom,daskom,ili bilo čime što se klasificira kao hladno oružje neka bude spreman da ću uzvratit sa bilo čime što mi se nađe pri ruci makar to bio nož ili nešto drugo.

Citat:
ako dođe do ulične tučnjave kakve se stalno događaju i ima ih miljun
Oprosti drage volje ali do tučnjava ne dolazi samo tako.Ja svaki dan kad idem u dućan idem po cesti i nekad mi se navečer zna desit da naletim na budale koje sjede na klupi i maltretiraju prolaznike a policije nigdje na vidiku.Takve budale namjerno provociraju nadajući se da je " žrtva " koju su odabrali psihički pokolebljiva i da neće uzvratiti a kad netko dobi po gubici i završi mrtav svi se čude i rade svece od napadača.

Zadnji Uredio Replica : 23-03-08 u 15:51.
Replica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-04-08, 22:34   #57 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 17-08-07
Godina: 15
Poruka: 1,319
dropa99 ima ono neštodropa99 ima ono neštodropa99 ima ono neštodropa99 ima ono neštodropa99 ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko AIM-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku dropa99 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dropa99

oni novinari mi idu na k****
tolko su toga izmislili i potaknuli su toliko sukoba, dae to prestrasno...
Odgovori sa citatom
Star 18-06-08, 13:52   #58 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,230
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

procitao sam cijelu ovu temu i moram priznati da sam ostao zgranut nekim postovima i razmisljanjima,
ja cu samo rec da pravi bad blue boys ne maltretira svoje sugradjane iz dosade i premlacuje ih na mrtvo ime nego je ponosan na svoj grad i svoje stanovnike u tome gradu, to je prva stvar, druga stvar kada dinamo gubi onda nema bbb-ovaca nigdje niti na tribini ih nevidim a niti bas na cesti, ali zato kada dinamo dobiva onda se svi busaju u prsa da su bbb-ovci, kad su gostovanja nema ih jer im se neda niti jednom otici a kada je u zagrebu tekma samo ako dinamo dobiva ce se kurciti da je dinamovac da je bbb-ojs. isto kada sam vidio onaj grafit na savi, ovaj grad cuvaju bbb-ovci , a zakaj onda bbb-osci - lazni maltretiraju i ljude u zagrebu, daj mi recite zakaj isti ti bbb-ovci odu umjesto ( kad odu na utakmicu ) da bodre svoj dinamo i poslje slave ili neznam kaj nego hodaju po gradu i traze mladje osobe po gradu da bi ih maltretirali , tukli , zlostavljali i da bi ispali "frajeri" . BUDITE BAD BLUE BOYSI , BUDITE UZ SVOJ KLUB, SRCANO NAVIJAJTE ZA NJEGA PA CAK I KADA GUBI, ALI I BUDITE UZ SVOJ GRAD I SVE STANOVNIKE U NJEMU !!!
Odgovori sa citatom
Star 18-06-08, 13:56   #59 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,950
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: driver1zg Pogledaj Poruke
procitao sam cijelu ovu temu i moram priznati da sam ostao zgranut nekim postovima i razmisljanjima,
ja cu samo rec da pravi bad blue boys ne maltretira svoje sugradjane iz dosade i premlacuje ih na mrtvo ime nego je ponosan na svoj grad i svoje stanovnike u tome gradu, to je prva stvar, druga stvar kada dinamo gubi onda nema bbb-ovaca nigdje niti na tribini ih nevidim a niti bas na cesti, ali zato kada dinamo dobiva onda se svi busaju u prsa da su bbb-ovci, kad su gostovanja nema ih jer im se neda niti jednom otici a kada je u zagrebu tekma samo ako dinamo dobiva ce se kurciti da je dinamovac da je bbb-ojs. isto kada sam vidio onaj grafit na savi, ovaj grad cuvaju bbb-ovci , a zakaj onda bbb-osci - lazni maltretiraju i ljude u zagrebu, daj mi recite zakaj isti ti bbb-ovci odu umjesto ( kad odu na utakmicu ) da bodre svoj dinamo i poslje slave ili neznam kaj nego hodaju po gradu i traze mladje osobe po gradu da bi ih maltretirali , tukli , zlostavljali i da bi ispali "frajeri" . BUDITE BAD BLUE BOYSI , BUDITE UZ SVOJ KLUB, SRCANO NAVIJAJTE ZA NJEGA PA CAK I KADA GUBI, ALI I BUDITE UZ SVOJ GRAD I SVE STANOVNIKE U NJEMU !!!
imaš REP+ ... ne trebam ništa dodati ... nisam BBB ali već generacijama moja obitelj je uz Dinamo i ovi današnji jebeki ni ne znaju kaj znači biti Dinamovac, a da ne kažem da potpuno krivo izgovaraju sveto ime
Odgovori sa citatom
Star 18-06-08, 17:44   #60 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,231
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

BBB cuvaju grad? Yeah right
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108