ja sam bio kod prozora i streslo se u pm, mislio sam da bratić neka sranja radi s obzirom da je prao bus jednu kuću dalje od menemora da je nešto opako kad se skroz do Samobora osjetilo
![]()
Raspravljate o temi u Zagrebu se čula snažna detonacija u Zagreb forumu, dio Lijepa Naša foruma; OKO 15.25 sati u Zagrebu se čula snažna detonacija čiji izvor još uvijek nije poznat. U zagrebačkoj policiji doznajemo da ...
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
ja sam bio kod prozora i streslo se u pm, mislio sam da bratić neka sranja radi s obzirom da je prao bus jednu kuću dalje od menemora da je nešto opako kad se skroz do Samobora osjetilo
![]()
MUSTANG - The Car That Never Got Old Just Got New
i do gorice... sad mi javili...![]()
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
prema nagađanjima ostalih forumaša špekulira se da je vlada pala ili dnevni(ne više noćni) obračun u narodnjačkim klubovima ali najviše mogućnosti ima da je žak pao sa kreveta
24sata - MlaĹľnjak probio zvuÄŤni zid i izazvao paniku u Zagrebu
kaj te starudije mogu probit zvučni zid![]()
MUSTANG - The Car That Never Got Old Just Got New
mab![]()
Remember my name..... You'll be screaming it later!!!
ccc, avion preleti zg i vi se odmah uplašite, čikns![]()
Ja isto ćuo da je nešto roknulo, al se nisam bas obaziro...
"U srcu nosim ključ tvojih vrata jer ljubav je moja čišća od zlata kad na tebe pljunu rana puna je soli al Zagreb se voli ma koliko boli"
Mamiću cigane odlazi iz SVETINJE!!!
to je bio zadnji put kad je taj MiG 21 probio zvučni zid, naime, pilot se nakon toga katapultirao jer je avion postao neupotrebljiv
nisam niš čuo... a i naviknut sam na grički top
najbolja mi jedna dotepenka na trgu... grune u 12 topčina a ona 'ajme ča je to bilo ? '![]()
Bolje desnica nego prknenica!
Kod mene se dobrano streslo!!
Mislio sam da je netko u kavrtu ostao bez svog ljubimca na četiri kotača, ali na sreću nije, samo se pilot malo zaigrao!!![]()
Ja nisam uopće čul
Pročital sam na netu se to dogodilo....