Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 18

u Zagrebu se čula snažna detonacija

Raspravljate o temi u Zagrebu se čula snažna detonacija u Zagreb forumu, dio Lijepa Naša foruma; OKO 15.25 sati u Zagrebu se čula snažna detonacija čiji izvor još uvijek nije poznat. U zagrebačkoj policiji doznajemo da ...

irm
    irm je offline
    V.I.P. Član Avatar od korisnika irm
    Datum registracije
    16-01-08
    Starost
    32
    Poruka
    12,113
    Liked
    263 times

u Zagrebu se čula snažna detonacija

OKO 15.25 sati u Zagrebu se čula snažna detonacija čiji izvor još uvijek nije poznat.

U zagrebačkoj policiji doznajemo da su čuli detonaciju, ali zasad nitko nije prijavio nekakvu eksploziju.

Brojni građani su se o detonaciji raspitivali i u Službi 112 koja također nema informacija o čemu se radi.

Više informacija očekuje se tijekom poslijepodneva.

index

šta je ovo bilo jebote??? svi se nešto čude a ja nisam ništa čuo...dobro nečujem na jedno uho ali opet...
    "Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."

mab
    mab je offline
    Top Uploader Avatar od korisnika mab
    Datum registracije
    23-11-06
    Poruka
    7,988
    Liked
    18 times

Re: u Zagrebu se čula snažna detonacija

ja sam bio kod prozora i streslo se u pm, mislio sam da bratić neka sranja radi s obzirom da je prao bus jednu kuću dalje od mene mora da je nešto opako kad se skroz do Samobora osjetilo
    MUSTANG - The Car That Never Got Old Just Got New

irm
    irm je offline
    V.I.P. Član Avatar od korisnika irm
    Datum registracije
    16-01-08
    Starost
    32
    Poruka
    12,113
    Liked
    263 times

i do gorice... sad mi javili...
    "Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."

mab
    mab je offline
    Top Uploader Avatar od korisnika mab
    Datum registracije
    23-11-06
    Poruka
    7,988
    Liked
    18 times

prema nagađanjima ostalih forumaša špekulira se da je vlada pala ili dnevni(ne više noćni) obračun u narodnjačkim klubovima ali najviše mogućnosti ima da je žak pao sa kreveta

24sata - MlaĹľnjak probio zvuÄŤni zid i izazvao paniku u Zagrebu

kaj te starudije mogu probit zvučni zid
    MUSTANG - The Car That Never Got Old Just Got New

prof. Foruma Avatar od korisnika danza
    Datum registracije
    16-09-08
    Starost
    28
    Poruka
    1,159
    Liked
    1 times

mab
    Remember my name..... You'll be screaming it later!!!

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    399 times

ccc, avion preleti zg i vi se odmah uplašite, čikns
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Akademik Foruma Avatar od korisnika korisnik62
    Datum registracije
    27-06-08
    Poruka
    3,890
    Liked
    0 times

Ja isto ćuo da je nešto roknulo, al se nisam bas obaziro...
    "U srcu nosim ključ tvojih vrata jer ljubav je moja čišća od zlata kad na tebe pljunu rana puna je soli al Zagreb se voli ma koliko boli"
    Mamiću cigane odlazi iz SVETINJE!!!

Akademik Foruma Avatar od korisnika tzukius
    Datum registracije
    11-10-05
    Poruka
    4,991
    Liked
    4 times

to je bio zadnji put kad je taj MiG 21 probio zvučni zid, naime, pilot se nakon toga katapultirao jer je avion postao neupotrebljiv

nisam niš čuo... a i naviknut sam na grički top

najbolja mi jedna dotepenka na trgu... grune u 12 topčina a ona 'ajme ča je to bilo ? '
    Bolje desnica nego prknenica!

V.I.P. Član Avatar od korisnika dark_zg
    Datum registracije
    25-03-08
    Starost
    41
    Poruka
    6,438
    Liked
    88 times

Kod mene se dobrano streslo!!

Mislio sam da je netko u kavrtu ostao bez svog ljubimca na četiri kotača, ali na sreću nije, samo se pilot malo zaigrao!!

Cachorro Louco Avatar od korisnika sahasa
    Datum registracije
    24-12-05
    Poruka
    13,753
    Liked
    88 times

Ja nisam uopće čul
    Pročital sam na netu se to dogodilo....

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku