| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Ulica Milana Bandića najčišća u Zagrebu u Lijepa Naša forumu; Ostale ulice ne čistim tako temeljito jer nakon Bužanove izgubim svu energiju, kaže Stjepan Falčević koji u Čistoći ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Purger | Ulica Milana Bandića najčišća u Zagrebu Ostale ulice ne čistim tako temeljito jer nakon Bužanove izgubim svu energiju, kaže Stjepan Falčević koji u Čistoći radi već jedanaest godina Citat:
![]() To kaj si on dopušta to je stvarno prešlo sve granice...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Ulica Milana Bandića najčišća u Zagrebu A čuj, ak je on to naredio, onda treba odgovarati za to. Ali opet nigdje ne piše da je on to naredio. Ista stvar je kad si kod predsjednika ili premijera države (neznam kaj i gdje radiš pa je ovo generaliziranje na svaki posao), uvijek će ti šef reć da radiš pažljivo, više, a da ti ni sam predsjednik ili premijer to nije ni rekao ni naredio, lagano moguće da je to neka ulizica Bandiću naredila. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Ulica Milana Bandića najčišća u Zagrebu Istina...nigdje ne piše da je on to naredio al zar ne vidi kakve su druge ulice ? Zar ne može reći da njegovu ne lickaju toliko nego da se posvete i drugim djelovima grada ? Može...al ne želi ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: Ulica Milana Bandića najčišća u Zagrebu Naravno...nisam osoba koja voli biti u centru pažnje ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: bandica, milana, najcis ca, ulica, zagrebu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:07.