jubilarni, a?
ja sam se prilikom jednog od prvih posjeta metropoli, još kao klinac, vozio. otada nisam...
Raspravljate o temi Uspinjača u Zagreb forumu, dio Lijepa Naša foruma; Zagrebačka uspinjača je uspinjača koja spaja zagrebački Gornji i Donji grad. Donja stanica nalazi se u Tomićevoj ulici (koja izlazi ...
Zadnji Uredio industrial : 13-10-09 u 20:19
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
jubilarni, a?
ja sam se prilikom jednog od prvih posjeta metropoli, još kao klinac, vozio. otada nisam...
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
i ja mislim da sam se kao klinac, mada nisam siguran![]()
Ja se vozim stalno kad sam u blizini...fora mi je![]()
Ja sam se vozio samo kao klinac, jer mi se ne da čekati, a kako mi je jedna od zgrada faxa na gornjem gradu, imam puno prilika za voziti se. Ali mi se jednostavno ne da, a niti mi se plaća karta.
Koliko se sjećam '70-tih je bila drvena, i vozija san se, gori doli, ne sjećam se koliko puta, studentskim pokazom, ali samo iz razloga što je malo niže bija restoran ''Kokot'' u kojem bi išli na varivo nakon neprospavanih noći, ili na fileke s špekom za ručak, bilo je stvarno jeftino čak i za ono vrime.
SAMO MORU VIRUJEM!
Popeljal sam se, ali davno, kao klinac!!
Bilo je namjera još par puta, ali baš tad je bila u kvaru ili remontu, tak da već godinama nisam zašel u nju!!![]()
cijeli život u ZG-u, još nijednom koristila uspinjaču - sram me bilo
idući put u gradu definitivno to probam!
Dionice - Analiza, savjeti i ocjene... Investa - Dionice
Analiza investicijskih fondova - kvalitete, isplativosti, rizičnosti, itd... Investa - Fondovi
uh uspinjačom sam se vozil dosta... mada brže je po štengama ali iz fore se provozam... čudi me da je dosta ljudi koji se nisu vozili ... bar ko klinci su trebali, tad je više fora![]()
Bolje desnica nego prknenica!
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.