Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Zagreb
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zagreb Raspravljate o temi Vincek u Lijepa Naša forumu; Ona mala prčvanjica gdje imaju 2.5 vrste i 3 kolača?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-11-07, 18:26   #11 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: Vincek

Ona mala prčvanjica gdje imaju 2.5 vrste i 3 kolača?
Odgovori sa citatom
Star 05-11-07, 18:57   #12 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
Odličan je Vincek, još je dobar Centar u Jurišićevoj
E taj Centar ne mogu...

Visila sam tamo isto iza škole ili iza predavanja, jer mi je bio bliže od Vinceka, ali se sa Vincekom ne može mjeriti.
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 16:49   #13 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
Ulysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznat

Ma Vincek je preginijalna slasticarna...kolaci - tiramisu, torteee - sacherica, vincekica, sladoleeeeeeeeeeeeeeeeed - visnja i karamela...znate kaj, odo ja bar do onog u Zvonimirovoj.

(ima jedna slasticarna, nemam pojma kak se zove, malo je onak fensi u Ilici, poslije Frankopanske, koja nudi preeefine sladolede od cokolade, svih vrsta i fela, bar su u ljeto s posebnim nekim preljevima i kic pizdarijama, sve i svasta jo sima unutra....Millenium mi nije nest, prekremasto i bez razlike...puno vizualnog, malo okusa....)
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 17:13   #14 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Ona mala prčvanjica gdje imaju 2.5 vrste i 3 kolača?
Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
E taj Centar ne mogu...

Visila sam tamo isto iza škole ili iza predavanja, jer mi je bio bliže od Vinceka, ali se sa Vincekom ne može mjeriti.
haha

Pa rekao sam da je Vincek odličan, a da je Centar dobar, ipak je razlika

Plus, poznam Vincek Jr.-a koji se nije libio počastiti ekipu nakon nogometa
Vex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-11-07, 10:33   #15 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
Odličan je Vincek, još je dobar Centar u Jurišićevoj
daaaaaaaaaaaaaa!!!! pogotovo one sladoledne torte! ubojstvo!
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-12-07, 15:08   #16 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-11-07
Poruka: 84
Sugar se izdvaja iz mase

Centar u Jurišićevoj je super!
Ali meni je Vincek Vincek!
Sladoled od kestena je predobar!!! Ništa bolje ne postoji!!
Star 09-12-07, 13:22   #17 (permalink)
Mad
prof. Foruma

Datum registracije: 19-11-05
Godina: 22
Poruka: 1,386
Mad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mad

kremsnite
Odgovori sa citatom
Star 09-12-07, 13:35   #18 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Poruka: 3,948
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Vinceeeeeek
ja bim...
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-12-07, 13:43   #19 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ne radi nedjeljom, a sad bi baš mogla jednu kremšnitu... nije mi ni daleko...pehaka 5 minuta. Ali ne radi
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-12-07, 13:46   #20 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Poruka: 3,948
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Ja sam u Rijeci. Damn...
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: vincek

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:45.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108