| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Vincek u Lijepa Naša forumu; Ona mala prčvanjica gdje imaju 2.5 vrste i 3 kolača?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vincek Ma Vincek je preginijalna slasticarna...kolaci - tiramisu, torteee - sacherica, vincekica, sladoleeeeeeeeeeeeeeeeed - visnja i karamela...znate kaj, odo ja bar do onog u Zvonimirovoj. (ima jedna slasticarna, nemam pojma kak se zove, malo je onak fensi u Ilici, poslije Frankopanske, koja nudi preeefine sladolede od cokolade, svih vrsta i fela, bar su u ljeto s posebnim nekim preljevima i kic pizdarijama, sve i svasta jo sima unutra....Millenium mi nije nest, prekremasto i bez razlike...puno vizualnog, malo okusa....)
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Vincek Citat:
Pa rekao sam da je Vincek odličan, a da je Centar dobar, ipak je razlika ![]() Plus, poznam Vincek Jr.-a koji se nije libio počastiti ekipu nakon nogometa ![]() | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vincek daaaaaaaaaaaaaa!!!! pogotovo one sladoledne torte! ubojstvo! ![]() ![]() ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
![]() |
| Tagovi: vincek |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:45.