| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Vincek u Lijepa Naša forumu; Dobar je Vincek, pogotovo kad na faxu ili SC uzmem njihove kolače na ixicu Al dobar mi je i Jakš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-04-08
Poruka: 60
![]() | Re: Vincek Imam jednu primjedbu na Vinceka.Prije par godina svi proizvodi su mu bili kvalitetniji i kugle sladoleda su bile vece.Jos me nervira da unutra nikad nema mjesta i kad ulovis jedno onda ti uvjek neko broji zube da se dignes sto prije ! |
| | |
| | #23 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Vincek kolko dugo nisam bil tam...pa ima jedno 7-8 mjeseci... slazem se da je prije bil kvalitetniji al eto...sve dobro jednom mora zavrsit naopacke...makar, i sad je to meni jedno od najdrazih mjesta kad se oces pocastit...znal sam nekad ic s frendovima i frendicama...bas ima neku friendly i ugodnu atmosferu...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. Zadnji Uredio macor : 18-04-08 u 18:53. |
| | |
![]() |
| Tagovi: vincek |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:07.