| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Zagreb nekada u Lijepa Naša forumu; Idemo dalje....nova tura starih slikica...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zagreb nekada Tigre odlične slije, rep čim budem mogo ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: ...ja sam iz mjesta gdje je podvala česta... Godina: 28
Poruka: 752
![]() ![]() | ...odlične slike... rep + ....moram priznati da prvi put vidim zgradu na trgu na mjestu gdje se sada nalazi ljekarna... pitam se da li bi u "ono" doba udruge dizale glasove protiv izgradnje tih totalnih promašaja (neboder i "ljekarna")...
__________________ Postajem nenormalan, sve mi je normalno Zadnji Uredio prospero : 13-02-08 u 11:51. |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Zagreb nekada Citat:
![]()
__________________ Vjerujem u.... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: zagreb, zagreb nekada |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:02.

.......na prvoj slici....nebi vjerovali....danas se nalazi Trg žrtava fašizma...