| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi ZAGREB - PEŠĆENICA [ZGP] u Lijepa Naša forumu; vidio sam da je driver otvorio temu ZG - TRNjE, pa sam si ja rekao, zasto ja nebi otvorio ZG - PEŠ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | vidio sam da je driver otvorio temu ZG - TRNjE, pa sam si ja rekao, zasto ja nebi otvorio ZG - PEŠĆENICA. vjerujem da ima puno ljudi na forumu, koi su sa pescenice il su vjerovatno bili tamo, pa me zanima kaj ste culi o pesci, kak vam se cini tam, koe su dobre, a koe lose strane i tak ![]()
__________________ JA SEM PEŠČENIČKI BOYS I KO MI KAJ MORE ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: ZAGREB - PEŠĆENICA [ZGP] ja živjela godinu dana na peščenici,svekar kupio stan u ivanić-gradskoj. pa šta ja znam,meni se zagreb općenito nije svidio i nisam se mogla privići na život u tako velikom gradu,a što se tiče samoga kvarta nije loš...imate super ćevape na pijaci tj. placu -u nekoj limenci,,,,strava. imate sve što jednom kvartu treba...vrtić,škola,kazalište,starački dom..... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | par slika (R)Pesca t.jpg Pesca.jpg Pesca danger (1).jpg Pešča.jpg Pešča parking.jpg Pešča tatoo.jpg PešćaBoys.jpg
__________________ JA SEM PEŠČENIČKI BOYS I KO MI KAJ MORE ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,781
![]() ![]() | Re: ZAGREB - PEŠĆENICA [ZGP] Citat:
, sad sam postao i inspiracija ljudima na forumu , kopiras , bio i opet bio i bio i biti cu tam jos koji put kad budem morao otic kod ljecnika , ma zajebajem se , dobar kvart, prije bio cesce al u zadnje doba neam vremena ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE | |
| | |
![]() |
| Tagovi: pescenica zagreb zgp |
« ZG- TRNJE
|
Jarunsko jezero »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:01.

, ma zajebajem se , dobar kvart, prije bio cesce al u zadnje doba neam vremena