| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi 10 najčudnijih fobija u Život i Stil forumu; Mačka ti neće nikad nauditi.. dok te pas već može ozbiljno ozlijedit. Ali dobro, i ja se paukova bojim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 10 najčudnijih fobija nemam neku posebnu fobiju..kao mali zmije i stakora..i sad mi je stakor gadan ali ono..neam neku spešl.. mozhda od samoche hehe ioasne su machke..ti skochi za vrat
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 10 najčudnijih fobija Koju? Pa može te skoro svaka životinja ozljediti i zaraziti te nečim, ali pouzdano znam da mačke ne napadaju bez razloga osim ako nisu bijesne, dok velika većina ostalih hoće napasti iz čista mira . Ali unatoč tome sve ih ipak volim.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 02-01-08 u 17:54. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| charolastra | Re: 10 najčudnijih fobija Ne znam, pokušajte pomaziti neku mačku u prolazu i iznenadit ćete se kako ne da nisu opasne nego su baš pitome. Naravno postoje i one agresivnije, naročito ako su lutalice ali toga ima kod svih životinja
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 10 najčudnijih fobija Ako su lutalice onda su divlje i one se tebe boje ![]() Inače, ne znam postoje li bakteriofobi, ako da onda sam to ja...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 02-01-08 u 18:01. |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 10 najčudnijih fobija Citat:
profa krene da će te ispitat a ti izvućeš dijagnozu: epistemofobija ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data | |
| | |
![]() |
| Tagovi: fobija, najcudnija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:54.