Citat:
Pravi autor: Baltazar Jeste probali?
Alkoholno pice koje je zabranjeno u mnogo mnogo zemalja jer je okarakterisano da u sebi ima sastojke lake droge LSD i utice na psihu coveka posle par casica ....
U casu od 2dl sipas 0.3 absenta , zatim u jednu kafenu kasicicu sipas malo absenta i stavis kocku secera . To upalis uplajacem i tako dok gori stavis u casu .... posto se rasplamsa vatra u casi , gasis je sa oko 0,5 dl obicne vode . Nisam napomenuo da ovo pice u sebi sadrzi 68% alkohola. |
Ja sam proba i imam gadno iskustvo,popia sam oko 1.8dl absintha na ex naravno sa pola litre vode i dosta secera,originalni absinth koi sam donia iz ceske 70% alkohola

al tu sam vecer jos pia votku/sprite prije,i pivo na koncertu
uglavnom ko da mi je neko izbrisa jedan dio koncerta,srecom ekipa me cuvala inace bi izgubia patike i majcu

kad sam izasa sa koncerta,pocea sam rigat ko đubre na kolniku nisam se moga uopce dignit,trebalo mi je jedno 5 minuta da maknem sa kolnika i udem u auto..
Ujutro sam se probudia sa masnicama po rukama i nogama ,jbg bia koncert hladnog piva i dobra šutka

Ostatak absintha smo popili posli par miseci i dobar dio ekipe se isto razbia,al srecom nisu mišali razna pica