| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Anemija u Život i Stil forumu; Evo da se malo žalim... Došla od doktorice upravo koja mi je dala uputnicu za vađenje krvi tek iza ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Anemija Evo da se malo žalim... Došla od doktorice upravo koja mi je dala uputnicu za vađenje krvi tek iza Nove godine. Znam da sam anemična jer sam se isto tako osjećala prije dvije godine. Muti mi se pred očima, slaba koncentracija, opća slabost, gušenje u grlu, itd. Sad moram čekati par dana dok dobijem nalaze i tek onda terapiju A snage imam ko da sam prebijena. Zanima me ima li još netko problema s tim i kako poslije terapije spriječiti ponovnu pojavu anemije.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Anemija PLIVAzdravlje :: PRIRUČNIK :: BOLESTI :: ANEMIJA Nije to baš tako jednostavno, odnosno postoji više vrsta anemije i više uzročnika. Stavio sam link na plivinu stranicu gdje imaš ukratko objašnjenu tu bolest. Supruga mi s vremena na vrijeme ima tih problema i baš sad odnedavno pije željezo. Nakon terapije stanje se popravi i traje jedno vrijeme, pa onda opet iznova. Mislim da se pravilnom (ciljanom) prehranom može održavati zdravo stanje nakon provedene terapije, no ipak treba znati o kakvoj je anemiji riječ i što ju uzrokuje. Pitaj svoju liječnicu sve što te zanima, zna ona dosta o tome.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,487
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Anemija Prvo se treba utvrdit koja je od anemija kod tebe prisutna - ako je uopće anemija u pitanju. Naime, simptomi koje si opisala su nespecifični i može ih proizvesti bilo koja kronična bolest. Ono što se ne uklapa u sliku anemije je gušenje u grlu - to bi mi nekako spadalo u anksioznost. Možda je u pitanju više problema istovremeno koji daju takvu sliku. U svakom slučaju treba pričekat nalaze krvi. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,529
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Anemija Citat:
__________________ Mistress Ancksunamun | |
| | |
| | #6 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Anemija Citat:
Citat:
![]() Hvala na odgovorima.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ | ||
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Anemija prirodna terapija (koju preporučuje farmaceut) ti je crveno voće, vino, i svježi sok od crvenog voća vadio ja jednom krv pa je željezo malo bilo smanjeno pa su mi to preporučli... znam da možda neće puno pomoć ta terapija kod tebe ali mislim da neće škoditi ![]()
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Anemija Znam, kriva sam.. (što se prehrane tiče) ali kako kontrolirati stvari poput obilne menstruacije i sl. ![]()
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:21.

A snage imam ko da sam prebijena.