Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Anemija u Život i Stil forumu; To definitivno nije....

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-12-07, 18:10   #11 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Anemija

To definitivno nije.
Odgovori sa citatom
Star 29-12-07, 19:46   #12 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-05-07
Godina: 32
Poruka: 45
redalert se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
To definitivno nije.

" Najčešći uzročnik gljivične infekcije je Candida albicans (90 - 95%), gljivica koja se i prirodno u manjem broju nalazi u naborima našeg crijeva. Pod različitim utjecajima, a prije svega kod liječenja antibioticima, kod oslabljene reakcije imunološkog sustava ili uporabe imunosupresivnih lijekova, oralnih kontraceptiva, hormonske nadomjesne terapije ili antiandrogena, kod dijabetesa melitus kao i u trudnoći, dolazi do njihovog neprirodnog razmnožavanja. Posljedica ovog bujanja gljivica nije samo lokalna infekcija rodnice, već i utjecaj na propustljivost sluznice crijevnog trakta, tako da je na ovaj način omogućena apsorpcija mnogih štetnih tvari i alergena iz hrane, koje bi inače bile kod intaktne funkcije sluznice crijeva u potpunosti eliminirane

simptomi kandidijaze se svrstavaju u pet kategorija:

· Opći simptomi: umor i nedostatak snage, depresija, glavobolje, bolovi u mišićima i zglobovima, gubitak pamćenja, izrazita osjetljivost prema kemikalijama, ponavljane mokraćne infekcije, osjećaj ošamućenosti.
· Probavni simptomi: plinovi, nadutost, učestali zatvor i proljevi, probavne smetnje, grčevi u crijevima.
· Respiratorni simptomi: kronični iscjedak iz nosne šupljine koji se cijedi po stražnjem dijelu ždrijela, čest kašalj, grlobolja, prehlada, astma, alergije.
· Kožni simptomi: ekcem, peckanje, osip, infekcije drugim vrstama gljivica.
· Hormonalne smetnje: neredovita mjesečnica, menstrualni grčevi, predmenstrualni sindrom, promjene raspoloženja, poremećaj rada žlijezda s unutrašnjim lučenjem, hipotireoza, hipoglikemija. "
redalert je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-12-07, 19:51   #13 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Pa valjda znam da to nije... jao
Redovito idem ginekologu i zdrava sam što se toga tiče.
Odgovori sa citatom
Star 29-12-07, 20:01   #14 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-05-07
Godina: 32
Poruka: 45
redalert se izdvaja iz mase

....ma znao sam da to misliš. pa nije to spolna bolest.
Ta gljivica inace nastanjuje crijeva i ima svoju svrhu ali npr. kod pada imuniteta može doci do njezinog nekontroliranog razmnožavanja.

Vidi ovo Net.hr

Zadnji Uredio redalert : 29-12-07 u 20:07.
redalert je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-12-07, 07:57   #15 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,314
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

A čuj ti mene Wampinice.

Bolje ti je biti slabokrvna nego slaboumna.

Puno su ti veće šanse za ozdravljenje.
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 20:10   #16 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 1,116
kontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono nešto

slično se i meni dogodilo ..u vrlo kratkom periodu željezo je sa 29 došlo na 4.

-kako ne podnosim gotovo niti jedan od lijekova koji se nude, kupila sam nekakvo fe u tabletama(mislim da je od Amweja) ili tako nešto.. stanje se u dan popravilo.
kontrolaleta je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-01-08, 14:52   #17 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,570
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

U krvnoj slici se poboljšanja vide brzo. Problem je u tome što moraš popunit i zalihe željeza u organizmu, a to ne ide tako brzo.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-01-08, 16:44   #18 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

I ja sam anemična, ali nemam tak neke simptome (osim nekada pred mengu i jednom sam "izgubila" osjetilo u rukama (nisam ništa mogla primiti) ali to je bio od iscrpljenosti i nedostatka sna (ispiti)).

Pijem ponekada kupinovo vino, ono je dobro i šipak. Kažu i cikla, ali bljak to.
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 23:40   #19 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-03-08
Poruka: 1
aidich se izdvaja iz mase

i ja imam slican problem....jos kad sam bila mala primala sam preparate zeljeza...i sad se izgleda sve vratilo...i imam poremecaj mjesecnice ,dugo mi vec kasni.....i jako sam blijeda..da li je to to?
aidich je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111