| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Anoreksija u Život i Stil forumu; šta mislite o tom problemu..evo sad se povlači to pitanje po modnim pistama u zadnje vrijeme..meni se to ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,460
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Anoreksija šta mislite o tom problemu..evo sad se povlači to pitanje po modnim pistama u zadnje vrijeme..meni se to osobno gadi za vidjet.. za dečke: Da li volite takve mršavice? za cure: Da li možda težite tome, kakav je vaš stav?
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Anoreksija Citat:
nikad ne bi težila tome... imam mesa i ako mi se i dogodi par viška kila ne bi gladovala nego postoji za to tjelesna aktovnost... nema ništa ljepše od rasne žene, nismo valjda dječačići nekakvi... | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Offline | Re: Anoreksija Manekenke su većinom takve mršavice a mlade cure prate modu i vide kako izgledaju ti modeli i onda nažalost pokušavaju biti kao one ![]() To mi se uopće ne sviđa i nikad nisam shvatio zašto si to mlade djevojke rade, zbog čega teže takvoj mršavosti Ja više volim da je djevojka normalne građe, da ima čak i koji kilogam viška, nego da je bolesno mršava. Citat:
, lijepo si to opisala pogotovo ovo boldano Upravo je to ono što mi se kod djevojaka sviđa ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Anoreksija bolje da ljulja nego da žulja
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Offline | Re: Anoreksija Najgore je to što ove na slikama i dalje misle za sebe da su debele ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: anoreksija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:53.

A čitam neki dan u novinama kako je Backham izjavio da se njemu baš sviđa što je njegova supruga anoreksična
Nemam druge riječi za to nego BOLESNIK 

, lijepo si to opisala pogotovo ovo boldano