| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Anoreksija u Život i Stil forumu; mislim da je to bolest i da tu bolest treba lijecit kod psihologa/psihijatra i obilnom prehranom... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) |
| Veteran | Re: Anoreksija Ovo ![]() ![]() ili ovo ![]() ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 30
Poruka: 734
![]() ![]() | Re: Anoreksija To je valjda najgora psiho bolest koja postoji na svijetu, a razlog joj je ništa drugo nego praćenje mode. Vidjela sam neki dan jednu anoreksičnu curu koja je pala u nesvjest na ulici. Mama joj nije znala kako pomoć,mogu mislit kak je njoj tek. Gleda kako joj se kćerka polako pretvara u kost i kožu. Joj, strašno. Ne, nikad nisam patila zbog viška kilograma i nikad i neću, a pogotovo ne želim bit anoreksična.
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,446
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Anoreksija fuj,ova manekenka gore. pa na njoj možeš diplomirat anatomiju bez faxa. odvratno pa ja to ni ne bi uzeo za modela,jebote više mesa imaju ostaci james cooka ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Anoreksija Sve što je extremno mi smeta, pa tako i pretjerana mršavost, bila ona posljedica anoreksije ili nečeg drugog. Anoreksija ozbiljno narušava zdravlje. Takve osobe se zatvaraju u sebe, kao da od nečeg pate. Nisam u stanju dokučiti motive anoreksije. |
| | |
![]() |
| Tagovi: anoreksija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:28.