Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Anoreksija u Život i Stil forumu; prestrašno, dajmo da jedu...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-11-06, 17:37   #31 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,188
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija
Re: Anoreksija

prestrašno, dajmo da jedu

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-11-06, 03:27   #32 (permalink)
obožava djevice

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,455
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

ja sad gledam sebe...pa jebote kako netko može toliko omršaviti...pa šta to mora biti u mislima? i koliko moraš sebe mrziti da si to radiš? ne kužim...
Odgovori sa citatom
Star 18-11-06, 09:51   #33 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

To se zove bolesna psiha i kao takva se treba propisno i liječiti
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-11-06, 23:54   #34 (permalink)
dobro,dosta zajebancije!

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

mAH fučkajte vi to..meni bi dobro došlo malo anoreksije..barem mjesec dana...

nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!!

Ante Ante mislim na te'
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-07, 19:19   #35 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-03-07
Poruka: 101
Jocker se izdvaja iz maseJocker se izdvaja iz mase

anoreksija je grozna bolest

a i koji muski voli takve zenske

kaj ce mi takva zenska kad ju nemam za sto copit?
Jocker je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-06-07, 01:05   #36 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,476
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

danas decki(vecina) gleda da je cura ono bomba. da ima sise 3-5, guza mala, strukic mali, noge duge tanke,kosa duga. i sta nastane? kostur sa vodenim balonima ispod vrata. cure same po sebi nebi mrsavile da imaju decke. a kako misle da je razlog zasto ih nemaju njihov izgled eto ti na. anoreksija na djelu
Odgovori sa citatom
Star 01-06-07, 18:49   #37 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-12-05
Poruka: 450
Hacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Hacker55

Citat:
Pravi autor: blackdevilles Pogledaj Poruke
danas decki(vecina) gleda da je cura ono bomba. da ima sise 3-5, guza mala, strukic mali, noge duge tanke,kosa duga. i sta nastane? kostur sa vodenim balonima ispod vrata. cure same po sebi nebi mrsavile da imaju decke. a kako misle da je razlog zasto ih nemaju njihov izgled eto ti na. anoreksija na djelu
e sad da i ovo opovrgnemo...istina, ima i takvih, tu nema rasprave. Ali svaka anoreksicarka ima svoju pricu. Ja ih poznam par i zao mi je tih cura ali svaka ima svoje razloge, i nije da nemaju decke (jer su vise psihicke nego fizicke anoreksicarke) nego recimo traume iz djetinjstva (sto se tice kilaze dok su male), potreba za pozornosti i sl. a kad ih krene, onda je gotovo, iskrivljen pogled na svijet i ljude oko sebe, na svoje tijelo... Ja poznam puno decki i znam kako razmisljaju jer i ja slicno razmisljam (napominjem, imam 16 god. i znam da kenjam ali moram i ja malo ) i 99% ne voli cure koje nemaju nis. Naravno postoje izuzeci zaljubljenosti ali to je rijetko. Traze se normalne cure, ne moraju bit savrsene i mrsave sa balonima...moraju bit normalne, koja fora izac sa curom ako ona nece s tobom pojest sladoled po ljeti "jer odrzava figuru" ovo je jedna od najgorih bolesti danasnjice jer se cure unistavaju pomalo ali sigurno. Psihijatar je obavezan, jer neke varaju roditelje da jedu pa opet ne jedu ili povracaju ili slicno sto dovodi do bulimije ali to nije tema.
Poanta, decki vole cure sa dobrom guzom, sisama i to, ali ako ce nas bost rebrima dok se ljubimo, ne hvala
Hacker55 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-06-07, 18:56   #38 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,101
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: blackdevilles Pogledaj Poruke
Znači nisu za anoreksiju krive ni premršave manekenke, ni modna industrija, nego dečki koji su previše izbirljivi?

Maslow je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 01-06-07, 19:12   #39 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,745
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Anoreksija je strašna,a još gora mi je bulimija,kada se prejedaš i onda bljuffff!
Odgovori sa citatom
Star 01-06-07, 21:39   #40 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,476
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

samo kazem da se vecina cura unistava jer misle da ce tako privuci pozornost deckiju, npr cura iz moje bivse skole. bila je zaljubljena u tipa koji je imao curu a ta cura je bila ofarbana u crveno i imala je mozda 5 kila manje od te moje ajmo reci frendice. i sta se nije ona ofarbala u crveno i pocela gubit kilazu,kao da je na djeti. ali sto je najgore ona nije bila ni debela. bila je taman za svoju visinu. i izgubila je 15 kg u 2 mj i odjednom nestala iz skole... pricalo se da je na hitnoj zavrsila ali tko zna.
ne kazem ja da sad SVE to rade zbog deckiju. dosta njih radi to zbog pozornosti
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: anoreksija

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113