| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Anoreksija u Život i Stil forumu; ja osobno volim mršavice,i volim kad se vide kosti-ne prenaglašeno ni u tolikoj mjeri da se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 08-06-07 Lokacija: KOCKE
Poruka: 60
![]() | Re: Anoreksija ja osobno volim mršavice,i volim kad se vide kosti-ne prenaglašeno ni u tolikoj mjeri da se vide na leđima kosti,samo nadziranje.što se tiče likova,ja san u srednjoj prekinula s likom jer me konstantno tia kljukat smećem od hrane jer su ga smetala moja rebra u seksu pa smo morali izbjegavat misionarsku pozu.više volim sebe kad manje jedem,jer mislim prejesti se ili kad gledaš količinski hranu koliko pojedeš-ne volim salo,samo što je problem anoreksičnih ljudi što smatraju da salo mogu skiniti jedino izgladnjivanjem.cure-uvijek će postojati salo koje nemože nestati.razumim likove koji ne žele spavat s takvim curama ali ja osobno više sebe volim sa svojih 53 kila,nego prije sa 58.to je činjenica..ne znam jeli to fetiš il što ali volim vidjeti kosti..o ukusima se ne raspravlja.sve je prihvatljivo dok nije na granici s smrću.kad se spomene na anoreksiju,većina odmah pomisli na zadnji stadij bolesti.i to je tužno. |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: Rijeka Godina: 22
Poruka: 941
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Anoreksija za cure: Da li možda težite tome, kakav je vaš stav?[/quote] Naravno da ne težim tome,bolje mi je biti debeljuca nego anoreksičarka.Uostalom ljepše mi je vidjet obile nego hodajuću vješalicu.Da idem na dijetu,ja bi smršavila vježbanjem,a ne gladovanjem. Citat:
Zadnji Uredio Mean girl : 14-06-07 u 13:00. | |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Purger | Re: Anoreksija Daj nas onda prosvijetli...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Anoreksija A sto je recimo sa djevojkama koje su mrsave, genetski, brz metabolizam ili ne znam koji vec razlog, jedu normalno, zdrave su i osjecaju se ok u svom tijelu, a nailaze na stav u drustvu premrsava si i izgledas bolesno...e, pa ja imam problem takav da je meni pun k takvih ljudi sa ''oblinama'' koji mi diktiraju stanje ugode kad izadjem van...pogotovo onih zavidnih zenskih, i onih muskih koji koji znaju da zele velike sise za djevojku, veliko dupe za pod ruku, dekolte dok ja pricam o samospoznaji.... Za mene hrana kao hrana je dio svakodnevnog rituala kojim doslovno hranis svoj zivot, ako se meni nikako ne jede masna, mesna i teska hrana koja je ''normalna'', onda sam izbacena iz drustva kao nepozeljna i koja brije gluposti. Ne kazem da ne jedem meso ili da cu sad inzistirati na ovoj ili onoj prehrani kao najpozeljnijoj ili da cu brojiti kalorije, ali nekako ne mogu a da ne pogledam koliko aditiva imaju zelatinozni proizvodi i koliki je rok trajanja mesu. Skepticna sam prema hrani u pizzerijama i cevapdjinicama, kvazi dobrim restoranima i to...kill me for that. Malo sam osla offtopic, ali htjedoh naglasiti da se danas mrsavost koja je uobicajena stvar smatra bolescu...normalno je postalo luksuz, bar za mene. Uvijek ce biti tako, da ovome ili onome je nesto drugo normalnije i ljepse. I to je ok, ja nemam problem sa time, ali daj ne kenjaj meni.... ....no anoreksija je definitvno bolest i nije svaka tanka, mrsava, vitka, lijepa za mene, djevojka nuzno i sklona anoreksiji, i jos sto je najgore nepotrebno trpana u rang sa zenama koje su non - stop na dijetama i koje iscrpljuju svoje tijelo brijama jer imaju prvenstveno problem u glavi... Jesam li sto rekla?!? Nemam pojma, samo znam da se osjecam bezveze kad dodje do ovakih tema, jer se rijetko pocinje i diskutira o naslovu teme, a zadje se u podrucje okolo....pa sam tako i ja malo okolisala...mrsava, ne anoreksicna, zadovoljna doma sobom, ne i pogledima zena sa oblinama vani, zdrava, koja voli uzivati u hrani....eto...have lunch not war.... (da, opet imam pms...cini da ja jedino pisem kad imam pms)
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Anoreksija Vježba je "normalizator" Eto riječi čovijeka koji je oborio razno razne rekorde, veliki stručnjak u fitnessu, koji sada ima 92 godine i dizao je utege više nego što se vi hodali planetom... Evo i topic koji je Džeki otvorio, jako korisno Vježbanje na teretani za žene Pa, ako se jedna osijeća da ima manjak težine ili joj se ne sviđa figura, to je vrlo jednostavno za riješti. |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,525
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Anoreksija Konstantno pobjeđivanje u igri skrivača ...
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,292
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Anoreksija Da, jos koja kila manje pa ce postat nevidljiva. ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
![]() |
| Tagovi: anoreksija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:44.

ipak ti se vide sve kosti 
...