| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Anoreksija u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Mean girl za cure: Da li možda težite tome, kakav je vaš stav? Da,izgleda ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-09-07
Poruka: 2
![]() | Re: Anoreksija Da,izgleda da težim.Prije godinu dana sam krenula na liječenje i svi su mislili da sam ponovno 'normalna',ali i dalje ne mogu jesti-a zašto i bih jela kad sam ionako predebela!?Već tri godine mi je jedini cilj postići savršeno mršavo tijelo i ne mislim odustati od toga.
__________________ Zivot je jedan stoga zašto raditi posao koji ne volite? |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,412
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Anoreksija Citat:
Oprosti, ali mislim da je to glupost. Ne negiram ja to kao ozbiljni psihički poremećaj; imala sam frendicu u tim "vodama", neznam ni koliko je x bila na psihijatriji ili raznim lječenjima... ali nije pomoglo ništa dok nisu poduzeli ono kaj je baš dobro - izbacili je sa psihijatrije! Ne doslovno, nego riječima "da ju nežele tu jer je premlada za takva sranja" i znaš kaj? Pomoglo je! Zato, ako baš toliko uživaš u kontroli postani nekaj...onda možeš upravljati ne samo sobom i svojim tjelom, no to traži truda, pa je zato lakše kukati imam 0.0001g sala na guzi pa mi je život koma. Buhuu, strašno! Sorry
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. Zadnji Uredio dorina : 16-09-07 u 21:55. | |
| | |
| | #55 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,122
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Anoreksija Anoreksija je psihička bolest, i sa ovakvim razmišljanjem kao ove djevojke gore, loše će završiti.
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #56 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,146
![]() ![]() ![]() | Re: Anoreksija O anoreksičarkama ne mislim ništa loše. To su bolesne osobe kojima je potrebna stručna pomoć i podrška najbližih. Meni su jako ružna premršava tijela, ali te osobe toga nisu svjesne, njihov odraz u ogledalu je iskrivljen i mislim da ih je krajnje blesavo osuđivati ili smatrati glupačama koje se uništavaju (a čula sam i takve izjave).
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #57 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,692
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Anoreksija svaki put kad ćujem riječ anoreksija, odzvanja mi u glavi ova rečenica koju sam negdje pročitala - "Zašto pokušavate sad "ubiti" anu kad ste je sami stvorili" .... tako nekako ide... i mogu reći da ima istine u tome... mislim ne podupirem ja anoreksičarke na to da se izgladnjuju, nego se samo slažem s tim da je sve to nastalo zbog ovog BOLESNOG svijeta u kojem danas živimo....
__________________ ...zauvijek se pamte oni s kojima se voljeli nismo, čije su nam usne bile nepoznate i kojima smo u snu pisali pismo... |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,497
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Anoreksija Da, i zbog današnjeg standarda ljepote koje su nam ispočetka nametnuli gay modni kreatori, koji od ženine prave figure žele stvoriti dječačku. A i ostali se povode za tim...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 656
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Anoreksija Ja dugo nisam shavačala anoreksiju kao jednu psihičku bolest, nisam razumila kako netko kome se koža spojila sa kostima može vidjeti sebe debelim i u svojoj glavi iskrivljivati vlastitu sliku. Prije par godina, jedna meni bliska osoba krenula je po ko zna koji put na djetu s namjerom da izgubi nekih 7-8 kila. Ovaj put je uspjela, ali tu djeta nije prestala - ona je u svojoj glavi i dalje vidila sve one kile koje je mrzila. Na sreču ovo nikad nije otišlo predaleko, jer su je ljudi bliski njoj uvjerili da je pretjerala, da joj koljena izgledaju koščato, da joj lice izgleda ispijeno ... Sada je sve to prošlo... sada ima par kila viška i kao i svaka žena želi ih skinuti... Citat:
![]()
__________________ "Leti ko lišće što vir ga vije, za let si, dušo, stvorena; za zemlju nije, za pokoj nije cvijet što nema korijena." | |
| | |
![]() |
| Tagovi: anoreksija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:16.