Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Zdravlje i Ljepota
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi anti bebi pilule u Život i Stil forumu; evo baš kad svi pričate o tome, koliko vas cura to uzima, i jel ima kakvih hormonalnih učinaka, rast dlaka, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-05-07, 22:33   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,837
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
anti bebi pilule

evo baš kad svi pričate o tome, koliko vas cura to uzima, i jel ima kakvih hormonalnih učinaka, rast dlaka, sisa i ostalih gluposti

evo tema jekylle
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 22:35   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,972
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Neptune Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune
Re: anti bebi pilule

Ja sam uzimala pa mi je narasta k**ac.
Neptune je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 22:45   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,670
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

Kontracepcijske pilule određuje ginekolog na temelju krvnih pretraga i ginekološkog pregleda jer je svaka djevojka drugačija i razl. pilule različito djeluju na različite cure. Današnje antibebi pilule imaju manje nuspojava jer je koncentracija hormona manja, ali bez obzira na to nekima će djevojkama uzrokovati nuspojave tipa: pojačana dlakavost, debljanje, glavobolje, nesnica, smanjena želja za sexom.....zbog toga je najbolje napraviti kompletan pregled i pretrage.
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 23:28   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
Ulysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznat

Koristila Logest, kao malo hromona i spike, ali svejedno se osjecala full lose. Nije da sam bila dlakavija ili da mi je pao libido, ali imala sam glavobolje i aritmije, pa sam ja sebi rekla dosta tog s***a. Vise mi odmoglo nego pomoglo, a opet s druge strane nisam se osjecala sigurnijom. Tako da sam rekla dragom da kad smisle konc. pilule i za muskarce (odnosno do kad ih dovuku do hrvatskih ljekarna) zajedno cemo uzivati u nuspojavama ispod plahte...do tada dobri stari kondomi ispunjavaju svoju svrhu. Bez glavobolja....
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 23:34   #5 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,128
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: anti bebi pilule

U najvećem broju slučajeva žena kod ginekologa dobije kontracepciju koja je toga trena od farmaceutskih kuća najpromoviranija...s najmanje svega..ima odličnih kombinacija, ali se događaju situacije da jednostavno po svom sastavu ne odgovaraju, pa izazivaju neželjene reakcije ako gore navedene.

evo pomoći u vrlo sličnoj temi iz ženskog kutka

Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite

Zadnji Uredio tarquino : 28-05-07 u 23:38.
tarquino je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-07, 23:36   #6 (permalink)
Banned

Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 36
Xena se izdvaja iz mase

Ja koristim Yasmin duze vrijeme i imam samo sve pohvale u vezi njega..odlicne su,niska razina hormona,nikakvo debljanje,cak sam izgubila 3 kile od kad uzimam (imala 55,nakon njih 52),nikakva dlakavost i sl.,jedino su mi sise malo narasle,al i to je super..i stvarno se super osjecam,mengu ni ne osjetim,manje obilna krvarenja,krace traju..
jedino sta kostaju oko 90 kn,al boze moj zato i valjaju..
Xena je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 20:17   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 02-06-07
Godina: 29
Poruka: 1,746
opaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobar

dugo godina sam koristila tabletice, dok nisam otkrila Evra hormonalne flastere i odusevila se.
Mijenjaju se 1x tjedno, moze se sa njima kupati, ne odljepljuju se, nisam se udebljala i sto je meni bilo najbitnije ne brinem više hocu li zaboraviti svako jutro popiti tabletu.
Samo da napomenem da sam ih preporucila frendici i nisu joj odgovarali.

Zadnji Uredio opaka : 04-06-07 u 20:20.
opaka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 22:51   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-05-07
Godina: 30
Poruka: 2,707
hajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznat

Dobra stvar, pomaže ljudima da se bezbrižno seksaju!!!
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 22:57   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,577
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Aha, pogotovo onima koji dobiju nekakvu boleštinu.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 23:08   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-05-07
Godina: 30
Poruka: 2,707
hajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznathajduk1991 će uskoro biti poznat

Pa mislija sam na parove, na vezu ili brak ili prijateljsko pucanje, ne sad da neka ženska popije pa se drma na sve strane!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: anti bebi pilule, kontracepcijske tablete, pilule

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:09.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114