| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi anti bebi pilule u Život i Stil forumu; evo baš kad svi pričate o tome, koliko vas cura to uzima, i jel ima kakvih hormonalnih učinaka, rast dlaka, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,670
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: anti bebi pilule Kontracepcijske pilule određuje ginekolog na temelju krvnih pretraga i ginekološkog pregleda jer je svaka djevojka drugačija i razl. pilule različito djeluju na različite cure. Današnje antibebi pilule imaju manje nuspojava jer je koncentracija hormona manja, ali bez obzira na to nekima će djevojkama uzrokovati nuspojave tipa: pojačana dlakavost, debljanje, glavobolje, nesnica, smanjena želja za sexom.....zbog toga je najbolje napraviti kompletan pregled i pretrage.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: anti bebi pilule Koristila Logest, kao malo hromona i spike, ali svejedno se osjecala full lose. Nije da sam bila dlakavija ili da mi je pao libido, ali imala sam glavobolje i aritmije, pa sam ja sebi rekla dosta tog s***a. Vise mi odmoglo nego pomoglo, a opet s druge strane nisam se osjecala sigurnijom. Tako da sam rekla dragom da kad smisle konc. pilule i za muskarce (odnosno do kad ih dovuku do hrvatskih ljekarna) zajedno cemo uzivati u nuspojavama ispod plahte...do tada dobri stari kondomi ispunjavaju svoju svrhu. Bez glavobolja....
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,128
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | U najvećem broju slučajeva žena kod ginekologa dobije kontracepciju koja je toga trena od farmaceutskih kuća najpromoviranija...s najmanje svega..ima odličnih kombinacija, ali se događaju situacije da jednostavno po svom sastavu ne odgovaraju, pa izazivaju neželjene reakcije ako gore navedene. evo pomoći u vrlo sličnoj temi iz ženskog kutka Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... Zadnji Uredio tarquino : 28-05-07 u 23:38. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 36
![]() | Re: anti bebi pilule Ja koristim Yasmin duze vrijeme i imam samo sve pohvale u vezi njega..odlicne su,niska razina hormona,nikakvo debljanje,cak sam izgubila 3 kile od kad uzimam (imala 55,nakon njih 52),nikakva dlakavost i sl.,jedino su mi sise malo narasle,al i to je super..i stvarno se super osjecam,mengu ni ne osjetim,manje obilna krvarenja,krace traju.. jedino sta kostaju oko 90 kn,al boze moj zato i valjaju.. ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: anti bebi pilule dugo godina sam koristila tabletice, dok nisam otkrila Evra hormonalne flastere i odusevila se. ![]() Mijenjaju se 1x tjedno, moze se sa njima kupati, ne odljepljuju se, nisam se udebljala i sto je meni bilo najbitnije ne brinem više hocu li zaboraviti svako jutro popiti tabletu. Samo da napomenem da sam ih preporucila frendici i nisu joj odgovarali. Zadnji Uredio opaka : 04-06-07 u 20:20. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: anti bebi pilule Dobra stvar, pomaže ljudima da se bezbrižno seksaju!!!
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: anti bebi pilule Pa mislija sam na parove, na vezu ili brak ili prijateljsko pucanje, ne sad da neka ženska popije pa se drma na sve strane!
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
![]() |
| Tagovi: anti bebi pilule, kontracepcijske tablete, pilule |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:09.