| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Aparatić za zube u Život i Stil forumu; A vjerojatno. U istoj su ulici? Ja znam jedino još za Kušićku, ja sam išla kod njega neš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,145
![]() ![]() ![]() | Re: Aparatić A vjerojatno. U istoj su ulici? Ja znam jedino još za Kušićku, ja sam išla kod njega nešto malo, a onda kod Legovića u Poreč. To je isto bilo davno, u osnovnoj školi. A ovo da Perković naplaćuje bravice još i naknadno - ne mogu vjerovati! Totalno mi je to jadno! ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Aparatić a tak osam barem čula,sad ne garantiram da je 100% tako....a i ovaj jedan susjed ide kod njega,inače nosi aparatić negdje 5-6 godina,i stalno mu se bravice odljepljuju....sad puno igra ulogu to šta on jede i kako ![]() a ovima koji kod njega ideu preko socijalnog je užasan,tjera ih da čekaju na hodniku,prima ih 3 sata kasnije negoli ih naruči,ma ugl čula sam da je katastrofa
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #23 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Aparatić 6 godina? Ajme! Ona je bila i kod njega. I naručila se privatno, što se plaća 100 kn. Čekala je pola sata da ju primi, a onda joj je uzeo sliku, otišao u drugu ordinaciju i vratio se nakon još pola sata. Znam da je bila luda, a kako i ne bi. Za 100 kuna ima da ti svaki zub pregleda, a ne da si tamo sat i pol, a pregled traje 3 minute. Tako da, ne bi me čudilo ni da zaista naplaćuje bravice i kasnije. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Aparatić kod pavlića ne plaćaš ništa koliko se ja sjećam,kad se naručiš tad i uđeš....osim ako netk one pobrka termine ili na nekome mora nešto popravljat,ali nikad mi se nije deslio da sam čekala više od 20 min...šta se tiče slike,to ideš na kantridu i doneseš mu sliku,on to vidi,uzme ti kalup zubi,imaš rok ja mislim od godine i pol da sve platiš,i niš izvan tih 11 tisuća ne plaćaš,osim mislim 800 kuna kad skineš fiksni za onaj mobilni....and that's it ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #25 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Aparatić Da, tako sam i od nje čula, barem što se tog financijskog dijela tiče. I rekla je da su koale u ordinaciji, velika i mala. Jesu li? ![]()
| | |
| | #26 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Aparatić koale?!? šta kod ovog perkovića? ![]() nisam ti ja nikad bila kod njega,samo kod te ženske i ovog pavlića ![]()
| | |
| | #27 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() | Re: Aparatić Citat:
)
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Aparatić neznam,možda ima u onoj velikoj u kojoj me u zadnje vrijeme ne želi primat ![]()
| | |
| | #29 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() | Re: Aparatić Citat:
![]() O Mateja, Mateja, bilo bi bolje da se knjige uhvatim, a ne da o koalama mislim. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Aparatić ak ih vidim u ordinaciji slikam ti ih i stavim slikice tu na forum,može? ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: aparatic, zubi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:26.

šta kod ovog perkovića? 
)