| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi Aparatić za zube u Život i Stil forumu; Meni je rekao moj ortodont da ne smijem žvake žvakat. Ali pravila su tu da se krše, right?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #53 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: Aparatić Zubi bi ga mogli malo boljeti svaki put prilikom zatezanja (na redovitim kontrolama) i kasnije kada dobije gumice. Gumice ne dobivaju svi, to ovisi o nepravilnosti zuba. Ako se dobiju, najčešće su zakačene za gornju trojku i donju šešticu, ili obrnuto. Uglavnom, moraju se nositi cijelo vrijeme i to zna dosta boljeti. |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-02-08 Godina: 17
Poruka: 54
![]() | Re: Aparatić evo....danas sam bio kod zubara...uzeo mi je mjere...i sad sam narucen za mjesec dana..... pa me zanjima ako neko od vas zna...dal cu drugi put dobit aparat il sta...i da...zubarka je rekla da uzmem ove neke zice koje se placaju....veli da ce mi za pola smanjiti nosenje.... ![]() i ona veli da ce mi te neke terapije ubrzat napredak... zna mozda neko sta to znaci?...il je ona to mislila na obicno zatezanje.... ![]() |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Aparatić Citat:
![]() Trebao bis znati da li ce to biti fiksni ili mobilni aparat. Pretpostavljam mobilni. A sad kad ce biti gotov ovisi o tvom slucaju, vjerojatno slijedeci put kad dodjes. A o terapiji ti ne mogu apsolutno nista reci jer nemam pred sobom tvoj karton, ortopantomografsku sliku niti stanje tvojih zubi. Ubrzat napredak? ne znam dal si dobro skuzio ili ti je to tako rekla. Uglavnom ukratko, prebrzo ortodontsko pomicanje zubi nije uopce dobro jer vrlo lako moze doci do "povlacenja" zubnog mesa ilitiga paradontoze ako higijena nije savršena. No ima tu jos dosta stvari koje utjecu na razvoj situacije koje mi se sad bas i neda objasnjavat. Uglavnom, tvoja zubarica valjda zna sta radi ![]()
__________________ Be the change you want to see! Gandhi | |
| | |
| | #59 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 23-02-08 Godina: 17
Poruka: 54
![]() | Re: Aparatić Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: aparatic, zubi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |