| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi bio tetovaža ili prava u Život i Stil forumu; jel zna netko gdje mogu napraviti koliko je to zdravo, koliko da napravim ili da stavim pravu tetovažu, koliko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: bio tetovaža ili prava Citat:
prolistaj topice na ovom forumu, a ak nema otvorio topic, napiši pitanje i dobit će odg.inače, to je, po meni, najbolji tattoo studio u osijeku
__________________ I krv svoju za bijelo-plavu boju Kohorta Osijek | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: bio tetovaža ili prava Bio je kao zdraviji, ali je i skuplji (mislim bar), usto, kad izlazi iz kože blijedi, pa ružno izgleda, ali uvjek biotetovažu možeš preći pravom bojom i riješiti problem...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,603
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: bio tetovaža ili prava ja imam pravu i nije mi žao šta sam ju stavio!! Bio nikad nebi stavio....frend je stavio na ruku bio tetovažu i sad mu izgleda odvratno jer je počela bljediti....užas!! Ja sam se tetovirao u sesvetama kod duleta i lik jebeno radi!!!!!! |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,603
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: bio tetovaža ili prava Citat:
budem stavi sliku kad dođem doma!! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bio, prava, tetovaza |
« Nokti
|
Vijesti i zanimljivosti »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:28 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:43.