| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi bio tetovaža ili prava u Život i Stil forumu; ... Kiki... tresni pravu tetovku a ne ko pi×ke tamo neku bio... kak ta bio izgleda kad se počne povlačit ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: bio tetovaža ili prava ... Kiki... tresni pravu tetovku a ne ko pi×ke tamo neku bio... kak ta bio izgleda kad se počne povlačit sa kože?!? Samo si zamisli kak to negdje izgleda kad postaje sve nejasnije i nejasnije... koma.. .. be a man.... tresni pravu i bok ![]()
__________________ > next level < |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: bio tetovaža ili prava Citat:
p.s. prvo ju izdepiliraš pa onda odeš na tetoviranje ![]()
__________________ I krv svoju za bijelo-plavu boju Kohorta Osijek | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,459
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: bio tetovaža ili prava koliko sam ja upoznat sa tim,u zagrebu je među najboljima tattoo studio gandalf,koji je vjerojatno i malo skuplji,al mislim da kod tetoviranja najmanju ulogu igra cijena,važnija bi trebala biti profesionalnost pri izradi iste,zajebi prijatelje koji imaju frenda koji super crta i radi za male pare,odi kod profesionalca,pljuni malo više i imaš profi napravljen tattoo. mislim da gandalf ima i svoj webpage,pa malo pronjuškaj ako si ozbiljno zagrizao za tetovažu.postoji još par studia u zg i rijeci koliko znam,za ostale gradove nemam pojma. a što se tiče pitanja prava ili bio..pa normalno da prava
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #18 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: bio tetovaža ili prava Zakon tetovaža ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
![]() |
| Tagovi: bio, prava, tetovaza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:28 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:03.