| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zdravlje i Ljepota Raspravljate o temi bio tetovaža ili prava u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Wamp Ja sam od više ljudi čula da je studio gandalf najbolji...a i po stranici ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: bio tetovaža ili prava Citat:
i nikad više nećeš smjeti na sunce, a gdje tek na solarij!!! I toliko boli kad te tetoviraju, da ti s vremenom otpadne mjesto na kojem si se tetovirala, onako kao što majklu nos otpadne : Pa sad ti gledaj na kojem mjestu želiš tetovažu ![]() | |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: bio tetovaža ili prava Citat:
Vid ove budale a tko je tebe išta pitao? Ne moš ti bit ozbiljna ni sekunde...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: bio tetovaža ili prava ma ne uživam....jebote pa tema je o tetovažama, a o čemu sam ti ja pričala gore nego o tetovažama ![]() Hajde reci, kad hoćeš da te tetoviram Ali ja biram mjesto jer na neka mjesta ne pristajem ![]() ![]() |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: bio tetovaža ili prava Citat:
Samo se ti zajebavaj... ja sad više ne bih škorpiona....sad bih crnu mačku...tako nešto....neznam ni sama...![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,130
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: bio tetovaža ili prava Najbolje je tetovirat se u zimi pa se ne moras brinut oko suncani nis drugo, a to kog brine solarij, kaj ces u solarij uopce ic, nije mi to jasno. Sad je dobro vrijeme za nabacit tetovazu, samo pazite da ne postanete ovisni i završite kao čovjek-tigar ili slično |
| | |
![]() |
| Tagovi: bio, prava, tetovaza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:28 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:37.

i nikad više nećeš smjeti na sunce, a gdje tek na solarij!!! I toliko boli kad te tetoviraju, da ti s vremenom otpadne mjesto na kojem si se tetovirala, onako kao što majklu nos otpadne
: Pa sad ti gledaj na kojem mjestu želiš tetovažu 

, a meni to nije cilj